Horoscop
Înapoi la

Puterea dată de Univers la naștere, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cu toții suntem diferiți și posedăm trăsături  care ne deosebesc de celelalte persoane din jurul nostru. Pe lângă aceste calități individuale, fiecare zodie are o anumită putere, rezultat al vibrațiilor astrale unice ce caracterizează trecerea de la un semn zodiacal la altul. 

Zodiile sunt guvernate de planete care, la rândul lor, poartă forța unei anumite zeități cosmice. În mitologia greacă și romană, fiecare zeu sau zeiță posedă o înzestrare aparte, care este transferată și zodiei pe care o reprezintă. 

Toate cele 12 semne au o ”super-putere” pe care o pot pune în acțiune, mai ales în perioadele provocative ale vieții sau în relațiile cu alte pesoane. 

femeie inel

Super-puterile zodiilor

Berbecul aprinde focul în inimile oamenilor

În mitologie, zeitatea care te guvernează este Marte, stăpânul războiului, unul dintre cei mai puternici zei din panteonul roman. Ești primul semn de foc din zodiac, iar flacăra ta este pură și luminoasă. Ai capacitatea de a inspira oamenii, de a le deschide calea și de a le da curaj. Ești îndrăzneață și mândră, determinată și plină de entuziasm. 

Taurul are o senzualitate debordantă

Moștenești farmecul zeiței care te reprezintă, frumoasa și senzuala Venus, ce dă și numele planetei care te guvernează. Senzualitatea și abundența sunt forțele ce te însoțesc pretutindeni, iar farmecul tău poate cuceri lumea. Zodia din care faci parte ocupă acea perioadă din an când natura înflorește și toate simțurile se trezesc la viață. Frumusețea este semnătura ta eternă, de aceea ești una dintre acele persoane care pot avea întreaga lume la picioare. 

Gemenii au o minte supranaturală

Zeitatea ta protectoare, Mercur, este mesagerul ce poate călători prin toate lumile, de la armoniile celeste la lumea oamenilor și până pe tărâmurile subpământene. Forța ta este capacitatea de a pătrunde în cele mai profunde unghere ale psihicului propriu și ale minții celor din jur. Ai o inteligență strălucitoare, o capacitate incredibilă de comunicare și o mare flexibilitate mentală, astfel că îți este ușor să îi cucerești pe cei din jur.

femeie cu spatele in padure 

Racul se bucură de o intuiție mistică

Luna mereu schimbătoare îți conduce viața, scoțând la iveală forța incredibilă a emoționalității tale. Ai o intuiție ieșită din comun și o empatie care îți permite să simți orice suferință a celor iubiți. Capacitatea ta de a alina suflete este de-a dreptul magică, de aceea oamenii îți vor cere mereu ajutorul și vor simți nevoia să stea în preajma ta. 

Leul este autentic și fermecător

Soarele este planeta care te guvernează, iar energia ta vibrantă este echivalentă cu razele sale calde. Ești generoasă, iubitoare și luminezi viața celor din jurul tău. Un singur zâmbet de-al tău poate face ziua mai bună chiar și pentru persoanele deprimate. Autenticitatea ta este cea mai mare super putere, iar dorința ta de viață este contagioasă.  Dansul, muzica, iubirea și râsul sunt câteva dintre lucrurile tale preferate. Inima ta este asemeni unui diamant dorit de toată lumea. 

Fecioara are puteri vindecătoare

Devotamentul tău față de cei din jur face lumea mai bună, iar puritatea inimii tale este inegalabilă. Ești veșnic preocupată de nevoile altora, iar mintea ta condusă de versatilul Mercur a fost construită pentru a căuta perfecțiunea. Ai puterea să-i vindeci pe ceilalți,  deoarece ești conectată la o sursă divină. Chiar dacă simțul tău critic este, câteodată, exagerat, perfecționismul de care dai dovadă îi face pe oameni să se încreadă în tine și în puterile tale de vindecare.

Balanța este o oglindă a celorlalți 

Ești curioasă, sociabilă și fermecătoare, ca un adevărat copil al lui Venus. Având în vedere că elementul tău este aerul, experimentezi frumusețea lui Venus dintr-o perspectivă mentală, spre deosebire de Taur, care vede lumea prin simțurile sale pământești. Puterea ta este aceea de a reflecta lumea din jur, asemeni oglinzii magice a Afroditei. Această calitate te face cea mai fină cunoscătoare a relațiilor interumane, cu o putere magnetică asupra celorlalți.

vibratii

Scorpionul este conectat cu Divinitatea

Planeta ta conducătoare este Pluto, planeta transformării și a emoțiilor tenebroase și mistuitoare. De aici, pasiunile tale extreme și mintea impenetrabilă. Ești extrem de intuitivă și o cititoare înnăscută a minții celorlalți, plimbându-te fără teamă pe tărâmurile umbrelor. Obsesiile tale provin din intensitatea ta emoțională, care uneori poate fi copleșitoare pentru cei din jurul tău. Poți aduce cea mai puternică lumină, sau cel mai profund întuneric. Nu există cale de mijloc pentru tine.

Săgetătorul aduce optimism și vindecă negativitatea

Ești un copil al lui Jupiter, planeta abundenței, vindecării și expansiunii. Dorința ta de a cunoaște mereu noi teritorii, de a cuceri noi înălțimi este inepuizabilă, de aceea semnul tău este numit uneori ”rătăcitorul zodiacului”.  Optimismul tău debordant îi fascinează pe cei din jur. Nimic nu este imposibil în ochii tăi și întotdeauna te așteaptă ceva în cealaltă parte a orizontului.

Capricornul îi inspiră pe ceilalți cu înțelepciunea sa

Semnul tău este un adevărat eremit al zodiacului, unul dintre cele mai profunde și mai înțelepte. Ești riguroasă, dar inspiri încredere. Unele persoane te pot considera rece sau prea rezervată, dar, în realitate, ești autentică și corectă cu tine însăți și cu toți cei din jurul tău. Deții integritate și înțelepciune străveche. Ești o dovadă că munca asiduă și dăruirea te pot duce pe culmi. 

Vărsătorul are o viziune unică asupra lumii

Ești o rebelă și o non-conformistă, deoarece ești condusă de Uranus, planeta haosului și a schimbărilor neașteptate. Dar tocmai în modul tău de a vedea lucrurile stă marea ta putere, care îi seduce pe cei din jur. Ai capacitatea de a aduna oamenii laolaltă și a le da o misiune. Universul te-a binecuvântat cu o minte liberă și originală, iar aceasta este cea mai mare putere a ta.

Peștii sunt plini de compasiune

inger

Ești un hibrid cosmic al întregii roți zodiacale, deoarece ești semnul unității și diversității în același timp, simbol străvechi al Divinității. Ești condusă de Neptun, planeta compasiunii și a tărâmurilor inconștiente; prin urmare, vei călători veșnic între spațiu și timp. Intuitia ta este dumnezeiasca, iar inima ta este plina de compasiune. Ești o ființă mistică.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator Cea mai toxică trăsătură a caracterului tău, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (156)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.