Horoscop
Înapoi la

Racul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Racul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Racii se diferențiază de ceilalți membri ai zodiacului prin sensibilitatea dusă la extrem și prin aura lor misterioasă. În general, sunt greu de citit, nu se deschid ușor în fața necunoscuților și îi fac pe ceilalți să creadă că sunt complicați, deși au nevoie doar de puțină atenție ca să prindă încredere și să spună ce au pe suflet.

Cei născuți în zodia Rac au o intuiție puternică și își dau seama imediat de intențiile celor din jur. De obicei sunt calmi și nu se amestecă în conflicte, dar dacă sunt provocați, reacționează foarte dur. Ai mare grijă dacă ajungi să ai o dispută cu un Rac pentru că îți va purta pică mult timp după ultima voastră interacțiune și o să ai o viață foarte grea dacă l-ai călcat pe nervi. 

Ilustratie acuarela cu simbolul zodiei Rac

Dacă știi cum să te porți cu acest nativ, vei primi de la el și mai mult decât meriți pentru că este extrem de generos și se asigură mereu că apropiații lui nu duc lipsă de nimic. De asemenea, el este un prieten de nădejde și nu lipsește niciodată de lângă cei dragi care au nevoie de el.

În ciuda sensibilității lui, Racul nu este deloc o persoană slabă, el îi protejează cu toate puterile cei din familia sa, este empatic și atent la nevoile lor. La fel procedează și în iubire pentru că vrea relații profunde în care se dedică trup și suflet și nu îi plac aventurile. Din acest motiv, își găsește foarte greu un partener, dar alesul lui va fi norocos pentru că Racul iubește intens și pasional.

Această zodie are însă un defect care nu este tocmai de lăudat pentru că îi aduce necazuri de multe ori. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt prea sentimentali și pun foarte mare preț pe trecut, așa că de multe ori uită să se bucure de prezent. Ei se gândesc des la ce a fost, regretă că nu pot retrăi anumite clipe și devin distanți cu cei din jurul lor. Răceala cu care îi tratează pe ceilalți este tipică Racilor și niciun alt nativ al zodiacului nu mai reacționează așa când este nostalgic.

Persoanele născute între 21 iunie și 22 iulie se feresc de oamenii insistenți și preferă să se retragă în confortul casei lor ca să stea departe de cei care le deranjează și pun presiune pe ele. Acestea suferă când sunt dezamăgite sau când simt energie negativă în jurul lor și din păcate, nu știu să gestioneze situațiile dureroase.

Racii se închid în ei dacă trec printr-un moment greu și cel mai tare îi deranjează dacă sunt înșelați de persoana iubită. Ei se numără printre cei mai loiali nativi din zodiac și nu acceptă ideea de trădare în cuplu sau în familie.

Nu este indicat să greșești față de un Rac pentru că este răzbunător și nu vei scăpa ușor de furia lui. El nu renunță niciodată la ceea ce își dorește, cu atât mai puțin la oamenii pe care îi voia în viața lui, dar dacă se îndepărtează de tine, nu încerca să-l faci să se răzgândească pentru că acest lucru nu se va întâmpla.

Dacă ai în viața ta un Rac, bucură-te de bunătatea lui și încearcă să îi faci pe plac pentru că va rămâne lângă tine la bine și la greu dacă nu îi înșeli așteptările. Va fi sprijinul tău în orice situație și te va învăța să fii darnic și empatic așa ca el.

Citește și: Scorpionul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Surse articol: ZodiacfireCosmopolitanAllure

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (89)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.