Horoscop
Înapoi la

Reginele primăverii din zodiac. Vor străluci ca niciodată!

Reginele primăverii din zodiac. Vor străluci ca niciodată!

Alexandra Dragoi

La fel ca și florile, primăvara, parcă renasc și femeile. După o iarnă care ne dă bătăi de cap, odată cu intrarea în sezonul cald, femeile ies din ”hibernare” și capătă, mai mult sau mai puțin, încredere în ele. De ce spunem mai mult sau mai puțin? Pentru că doar 3 femei din zodiac vor fi reginele primăverii. 

Descoperă în articolul de mai în jos dacă te numeri printre nativii care o să domine sezonul care urmează! 

Reginele zodiacului în primăvara aceasta

regina pe scaun

Fecioară - Femeia Fecioară va intra în primăvară cu o atitudine foarte sexy și atrăgătoare. Nu s-a dat niciodată în vânt să cucerească bărbații, dar anul acesta o să strălucească. Nu o să facă nimic special pentru asta, pur și simplu atitudinea ei va provoca toți bărbații să întoarcă capul după ea. 

Partenerul tău nu are de ce să fie gelos. Din contră, o să se bucure că femeia care stă la brațul lui este atât de apreciată și i se fac o mulțime de complimente. 

Taur - Ți-ai dorit de mult timp o schimbare de look. Nu există moment mai potrivit ca sosirea primăverii. Chiar dacă nativii din zodia Taur sunt, în general, foarte hotărâți, când vine vorba de aspectul fizic, cu greu se urnesc din loc ca sa facă o schimbare. 

Fii îndrăzneață pentru că se anunță multe complimente pentru tine! O să strălucești din cap până în picioare, mai ales dacă te ții și de orele de sală. Vara trebuie să te prindă tonifiată și cu forme apetisante. 

Scorpion - Strălucirea ta se transpune în plan profesional. Exact când te gândeai că nu vei găsi acel loc de muncă unde să te simți în elementul tău și în jurul unor oameni faini, uite că destinul te-a luat prin surprindere. O să radiezi de bucurie și asta te va face mai încrezătoare în tine. 

Să îți mai spunem un secret? Pare-se că unul dintre colegii de la departamentul de vis-a-vis a cam pus ochii pe tine. Clar, primăvara asta radiezi ca o floare și nu este prea târziu să o iei de la capăt din orice punct de vedere! 

Și pentru că tot am vorbit despre schimbări, aruncă un ochi și aici și vezi dacă anul acesta ești una dintre fericitele care o să îmbrace rochia de mireasă! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.