Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Reuniune unică anul acesta pe cer: Marte în Fecioară și Pluto în Capricorn. Patru zodii vor cuceri lumea

Otilia Geavlete

Anul acesta, cerul este martorul unei întâlniri mărețe: cea dintre Marte tranzitând semnul Fecioarei și Pluto retrograd în Capricorn. Acest eveniment unic, ce va dura până pe 24 septembrie și nu se mai repeta decât în 2021, aduce schimbări incredibile în viața unor zodii.

Marte este planeta acțiunii și a ambițiilor, dar, în Fecioară, energia sa este diferită, mult mai stabilă și durabilă. Influența sa aduce angajamente pe termen lung, încărcate de sens și dăruire, adevărate misiuni pe care și le asumă unele semne din zodiac. 

Pluto este stăpânul lumilor ascunse ale subconștientului nostru, pe care încercăm să-l reprimăm sau să-l ignorăm. Poziția sa retrogradă în Capricorn semnifică răbufnirea energiilor latente în vederea unor scopuri importante, care schimbă destinul unor zodii.

Împreună, aceste două planete vor aduce influențe semnificative în existența și acțiunile a patru semne zodiacale.

victorie

Berbecul se va ridica pe culmi

Pentru Berbec, Marte în Fecioară și Pluto retrograd în Capricorn îi vor aduce un val de energie care va fi pusă în slujba unor planuri mai vechi, ce devin, în sfârșit, realitate. Ambițiile Berbecului, guvernat de puternicul Marte, nu au avut niciodată atâta forță ca în acest an, când Pluto dezleagă anumite forțe din interiorul său, dând contur și amploare acțiunilor sale.

Sub aceste influențe transformatoare, Berbecul va avea parte de schimbări spectaculoase care îl vor scoate din anonimat. Acțiunile sale vor influența un număr mare de persoane, fie că este vorba de scena politică, de domeniul artei sau al inovațiilor ori de cel inspirațional. Turnee, conferințe sau întâlniri la nivel înalt, afaceri de succes sau recunoaștere în domeniul lor de activitate - astfel se va manifesta reuniunea dintre Marte și Pluto în viața nativilor Berbec.

Fecioara va căpăta autoritate în aria sa de acțiune

Trecând prin semnul Fecioarei, Marte dă energie nestăvilită acestei zodii și o concentrare fără egal către scopuri esențiale în domeniul profesional. La rândul său, Pluto retrograd în Capricorn ancorează această energie într-un teren solid, astfel încât Fecioarele pun temelia unor întreprinderi mărețe.

Acțiunile pe care le întreprind Fecioarele în această toamnă le vor schimba definitiv viața. Concentrându-se pe perfecționarea profesională, Fecioarele vor dobândi abilități noi, care le pot transforma în adevărate somități în aria lor de acțiune. Acum se pun bazele unei structuri profesionale de durată, iar ceea ce Fecioarele încep în această toamnă va avea efecte pe durata mai multor ani. Pot întreprinde acțiuni care să le confere o mai mare independență sau care să le aducă la standarde de excelență, pe care nativele le urmăresc prin natura perfecționistă a semnului lor zodiacal.

Capricornul începe să construiască un imperiu

Pluto, întunecatul stăpân al tenebrelor și al bogățiilor ascunse, tranzitează semnul Capricornului, făcând ca această zodie să-și împlinească cele mai îndrăznețe visuri. Dorința de putere a Capricornului are teren favorabil pentru a prinde rădăcini, iar intențiile sale sunt grandioase. Ceea ce-și dorește această zodie este să rămână în memoria oamenilor printr-o lucrare importantă, fie ea de ordin practic sau spiritual.

Așa că „imperiul” pe care îl va construi poate fi financiar, științific sau social. Cu alte cuvinte, poate pune bazele unei afaceri care îi va aduce un succes remarcabil, poate face o descoperire importantă ori poate aduce beneficii remarcabile în societate. În orice caz, destinul său nu este să rămână în anonimat, ci să se ridice în ierarhie, pe scara socială sau în lumea științifică.

Marte reunit cu Pluto îi conferă Capricornului un înțeles mai profund al ambițiilor sale. Intenția sa finală nu este de a cuceri o poziție vremelnică, ci de a aduce o transformare memorabilă în viețile sau în sufletele oamenilor. 

putere

Peștii vor schimba vieți

Pentru această zodie intuitivă și emoțională, cele mai importante cuceriri privesc aria relațională și capacitatea de a influența oamenii. Perioda care va veni îi va face pe nativii Pești să fie asemenea unor magneți emoționali, care vor coagula în jurul lor mulțimi de oameni.

Influența lor va fi una vindecătoare și inspirațională, aducând schimbări importante în viețile celor din jur. Fie că acționează în zona medicală sau în cea spirituală, Peștii lasă urme adânci în sufletele oamenilor, fără ca măcar să știe acest lucru. Sunt capabili să ofere sfaturi profunde și bine ancorate în realitate, asftel încât răspund celor mai importante nevoi ale celor care le cer sprijinul.

Nativii Pești se transformă în adevărați maeștri pentru cei care au norocul să se găsească în vecinătatea lor. Vorbele lor sunt inspirate, iar capacitatea de comunicare și de persuasiune este la cote maxime. În viața personală vor atrage, de asemenea, schimbări profunde ce vizează aria spiritualității și a dezvoltării personale. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 31 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46497 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (38785 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (38571 vizite)
  4. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28215 vizite)
  5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22594 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  5. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  1. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
  2. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
  3. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  4. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
  5. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!