Horoscop
Înapoi la

Romanticii incurabili ai zodiacului: cinci nativi care cred cu tărie că dragostea adevărată există

Romanticii incurabili ai zodiacului: cinci nativi care cred cu tărie că dragostea adevărată există

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Într-o lume dominată maiestuos de relațiile ocazionale și de întâlnirile online, romanticii incurabili de modă veche au fost nevoiți să își creeze o micuță galaxie a lor în care nu este loc și pentru iubire superficială. Ei consideră că o relație este o legătură sacră între doi oameni pentru care amândoi trebuie să lupte și să-și dea interesul. De altfel, nu poți cunoaște o persoană mai bine decât la o ceașcă de cafea sau poate la o piesă romantică de teatru.

Dacă îți sună cunoscut ce ai citit până acum, se prea poate ca și tu să fii o persoană romantică și de modă veche! Descoperă în rândurile de mai jos care sunt acele cinci zodii care cred cu tărie că dragostea adevărată există.

Imagine cu un cuplu care să sărută la apus

Cei cinci romantici incurabili ai zodiacului

  1. Vărsător. Întâlniri sub clar de lună, dans în ploaie, poezii de dragoste și scrisori… Vărsătorul le-ar vrea pe toate astea și chiar puțin mai mult! Adevărul este că pentru un nativ sau pentru o nativă a acestei zodii niciodată nu este prea mult romantism. Vărsătorul este de modă veche atunci când vine vorba de relații și, cu siguranță, nu se mulțumește cu puțin. N-ai să găsești niciodată un Vărsător pe site-uri de întâlniri. Ei nu sunt de acord să înceapă o relație prin intermediul telefonului.
  2. Săgetător. Nu acceptă o întâlnire cu o anumită persoană până nu se asigură că acel cineva este alesul/aleasa. Săgetătorul crede cu tărie în dragostea adevărată și chiar și în dragoste la prima vedere. Nu se angajează niciodată în relații ocazionale deoarece nu este de acord cu ele. De ce să își piardă timpul cu persoane temporare când ar putea să plece în căutarea iubirii supreme? Nativul/nativa zodiei Săgetător este dispus/ă să aștepte o viață întreagă pentru a-și găsi sufletul pereche.
  3. Taurul. Zodia Taur este foarte încăpățânată atunci când vine vorba de relații. Nu se mulțumește cu puțin și nu va începe o relație decât cu acea persoană care îi demonstrează că merită iubirea sa cea pură. În general, Taurul este interesat de relații de lungă durată în care să își poată împărtăși toate visele, secretele, ambițiile și gândurile cu persoana pe care o iubește. Nu se angajează prea repede într-o nouă relație și are nevoie de mult timp pentru a cunoaște o persoană și pentru a lua astfel de decizii.
  4. Leu. Nativii zodiei Leu sunt mereu în centrul atenției și pare că tot ce-și doresc este să se distreze cu admiratorii lor. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Leul are un suflet foarte sensibil și tot ce îți dorește este să își găsească o persoană care să-l iubească necondiționat, așa cum este el și din tot sufletul. Vor o dragoste profundă și fără alte complicații. Este romantic și îi place foarte mult ideea de a ieși la întâlniri romantice cu sufletul său pereche.
  5. Capricorn. Capricornul este foarte preocupat de cariera sa și, tocmai din acest motiv, el nu are timp de pierdut cu relații scurte și ocazionale. Nativul/nativa zodiei Capricorn este de părere că mai bine așteaptă o viață întreagă ca sufletul său pereche să apară, decât să-l caute acolo unde nu trebuie. Capricornul iubește întâlnirile romantice, dulcegăriile, cadourile și filmele de dragoste. Chiar dacă pare că are sufletul de gheață, în realitate, Capricornul doar își dorește dragoste și afecțiune din partea unei persoane care să fie dispusă să îl aștepte până seara târziu când vine de la muncă.

Aceștia au fost cei cinci romantici incurabili ai zodiacului. Te-ai regăsit? Tu cum vezi dragostea?

Citește și: Cele mai irezistibile semne zodiacale - nu-ți mai poți lua ochii de la ele!

Surse articol: Timesofindia, Thoughtcatalog, Pinkvilla

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Care este adevărata natură a spiritului tău?
Incepe quiz
Care este adevărata natură a spiritului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.