Horoscop
Înapoi la

Săgetătorul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți zică

Săgetătorul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți zică

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Semnul zodiei Săgetător este reprezentat de un centaur care ține în mână un arc și o săgeată, iar din acest motiv este numit și „semnul arcașului”, adică cel care trage cu arcul. Acest semn are o natură dublă pentru că reprezintă o creatură jumătate om, jumătate cal. Curajul și spiritul de luptător al Săgetătorului provin de la semnificațiile semnului zodiacal, centaurul fiind renumit pentru vitejie și înțelepciune.

Săgetătorul este loial, inteligent și exprimă compasiune prin toți porii. Știe să se lupte, dar știe și când este cazul să renunțe pentru că îi pune pe ceilalți pe primul loc, mai ales că în personalitatea lui nu există nicio urmă de egoism. El este optimist și inspiră admirație și respect datorită atitudinii lui pozitive.

Această zodie are o energie specială datorită amestecului de loialitate, compasiune, inteligență și autonomie. Este cel mai independent din întreg zodiacul și face mereu ce își dorește pentru că are curajul să riște în orice situație. Inteligența lui emoțională îl ajută să se conecteze spiritual cu ceilalți și astfel se face plăcut foarte ușor.

Ilustratie alb negru cu simbolul zodiei Săgetător

Acești nativi au totuși un secret bine ascuns, nu le plac persoanele care se cred superioare și nu se înțeleg bine cu Leii pentru că atitudinea lor îi face să se enerveze. Ei nu recunosc acest lucru, dar comportamentul Leilor îi face să se îndepărteze de acest gen de persoane. În schimb, Săgetătorii se înțeleg bine cu ceilalți nativi ai zodiacului și pot susține discuții foarte interesante datorită gândirii lor critice.

Citește și: Motive pentru care să te îndrăgostești de un nativ Săgetător

Înclinația de a-i ajuta pe cei din jur și de a avea grijă de cei aflați în suferință le trădează de fiecare dată sensibilitatea pe care ar vrea să o ascundă ca să nu apară cineva care va dori să profite de ea. Săgetătorii pot fi colegi foarte buni pentru că îi vor ajuta pe toți să obțină performanțele profesionale pe care le ating ei cu ușurință.  Descurcăreți din fire, vor rezolva orice problemă ivită brusc și nu se vor plânge de sarcinile prea grele pentru că amibția lor este prea mare și nu se dau bătuți niciodată. Dacă ai în viața ta un Săgetător, trebuie să știi cum să te comporți cu el și să îl lași să se simtă în largul lui, pentru că se supără dacă vede că cineva încearcă să îl controleze. Spiritul lui liber și creativ îl ajută să facă față cu bine tuturor provocărilor și nu spune niciodată că a obosit. Este o fire sportivă care împarte energia cu cei din jur pentru că nu îi place să vadă persoane leneșe sau care se mișcă încet în interacțiunea cu el.

Este supranumit „specialul zodiacului” datorită amestecului de pasiune, curiozitate, intensitate și adaptabilitate. Săgetătorul nu se teme să exploreze lumea și este pregătit oricând să folosească arcul și săgeata ca să se apere de necazuri. Este glumeț și uneori nu ia viața în serios, dar își dă seama că a greșit înainte să fie prea târziu, așa că salvează situațiile dificile în care se pune singur.

Nativii Săgetător pot fi artiști extrem de talentați pentru că le crește pasiunea pentru creație cu fiecare zi care trece, iar simțul umorului îi ajută să găsească o glumă bună de fiecare dată când vor să iasă dintr-o situație mai puțin plăcută. Tot stilul glumeț îi ajută să atragă și o mulțume de prieteni în jurul lor pentru că au harul de a spune povești captivante și oricine este dornic să le asculte dacă vrea să evadeze puțin din realitate.

Să nu crezi că Săgetătorul are doar părți bune pentru că nu este așa, el are și puncte slabe, dar încearcă să se ascundă ca să nu își facă rău singur. Sinceritatea tranșantă de care dă dovadă îl face uneori să spună ce gândește și să îi rănească pe ceilalți cu niște cuvinte prea dure. Din păcate, spiritul aventurier îl poate împiedica să își facă o relație stabilă sau să își găsească un loc de muncă pe termen lung.

Ești o persoană norocoasă dacă ai în viața ta un Săgetător care te distrează zi de zi și care îți arată că viața este frumoasă dacă o trăiești cu dorință de cunoaștere. Nu pierde acest om de lângă tine pentru că riști să îți pierzi doza zilnică de optimism.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui Săgetător

Surse articol: AllureTimesofindiaMindbodygreen

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (58)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.