Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Săptămâna trezirii spirituale pentru acești nativi: ce mesaje le transmite Universul, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În săptămîna care urmează, influențele astrale sunt concentrate către evoluția noastră spirituală, iar Universul ne deschide nebănuite porți și ne trimite mesaje care ne pot schimba viitorul.

Este de ajuns ca, la rândul nostru, să ne deschidem inima și să primim energiile cosmice, să lăsăm intuiția să ne poarte către scopurile noastre profunde, cele conectate cu sensul nostru pe Pământ.

Planetele se aliniază în această săptămână pentru a crea contextul unei adevărate treziri spirituale pentru fiecare zodie în parte. ”Cine are urechi de auzit, să audă” se spune în Biblie, pentru că fiecare dintre noi putem fi aleși pentru o misiune importantă, dacă ne lăsăm conduși de divinitate și de ființa noastră profundă.

Mercur este în sensibilul semn al Peștilor, iar mișcarea sa retrogradă ne îndeamnă la întoarcere către noi înșine și la ascultarea propriilor instincte înțelepte.

Marte va intra pe 16 februarie în Capricorn, astfel că impulsurile sale războinice sunt domolite, iar capacitatea de reflecție crește.

Cu Jupiter, Pluto și Saturn în înțeleptul semn al Capricornului, legătura noastră cu energiile profunde ale Universului este asigurată.

Planeta dragostei, Venus, călătorește prin înflăcăratul Berbec, de aceea sensibilitatea noastră în relațiile romantice este foarte pronunțată.

Iată ce mesaje va primi de sus fiecare zodie și care sunt nativii care vor avea șansa trezirii spirituale.

Berbecul

Universul îți transmite să renunți la fricile tale și să îți trăiești viața fără povara de Sisif a temerilor legate de viitor. Concentrează-te pe prezent și pe transformările care apar pas cu pas în viața ta. Este un moment propice pentru spontaneitate și autoexprimare, așa cum ești tu, fără a-ți inhiba gândurile și dorințele. Iubirea îți bate la ușă, dar până acum nu ai avut curajul s-o primești. Dacă i te deschizi, ea va dărui vieții tale prospețime și bucurie. De pe 16 februarie, Marte în Capricorn te va învăța să-ți domolești pornirile impulsive și să fii mai conectată cu Sinele tău adevărat.

Taurul

Mesajul pe care ți-l trimite Universul este să fii autentică în relațiile tale și să nu te lași influențată de cei care încearcă să te manipuleze. Unele persoane încearcă să profite de tine, dar capacitatea ta de a le citi intențiile este maximă. Ai sentimentul că un simț special s-a trezit în tine și că privești direct în sufletul celor din jurul tău. Folosește această capacitate extraordinară pentru a consolida relații benefice și a te elibera de legăturile toxice. Venus în Berbec te îmbărbătează să mergi pe calea propriilor dorințe.

Gemenii

Cu Mercur retrograd în Pești, vei deveni mai introvertită și mai atentă la reacțiile pe care le trezește lumea în profunzimile sufletului. Mesajul Universului este să dai mai multă atenție inimii decât rațiunii în această perioadă și să-ți asculți intuiția, pentru că astfel vei avea acces la o nouă treaptă a evoluției tale spirituale. Nu te lăsa influențată de cei care încearcă să te atragă în exterior, de mrejele lumii și de cântecul ei de sirenă. Adevărata înțelepciune este în tine și o vei descoperi cu siguranță, dacă te detașezi puțin de zbuciumul cotidian.

Racul

”Abandonează controlul!”, acesta este mesajul cu totul special al Universului pentru tine. Învață să trăiești fără constrângeri și fără frică, pentru că o putere mai mare are grijă de tine. Pe 9 februarie 2020 a avut loc un eveniment excepțional: Luna Plină a zăpezii s-a aflat în Leu, influențând întreaga ta evoluție interioară. Lasă-te ghidată de forțele secrete ale inconștientului și eliberează-te de cenzuri și de stereotipuri. Vei cunoaște mai mult succes ca oricând în toate domeniile vieții tale.

Leul

Mesajul Universului pentru tine este că vei reuși să învingi orice obstacol, fie el interior sau exterior. În această perioadă te conduce o forță care vorbește despre stabilitate, zidire, reușită și profunzime în relații. Astrul tău protector, Soarele, se află încă în Vărsător și se pregătește de tranziția în Pești. De aceea, simțul tău creativ este maxim și vei aduce inovație acolo unde alții văd doar blocaje. Soluții non-conformiste apar neaștepat în conștiința ta și dezamorsezi situații care altora par imposibile.

Fecioara

Cu Mercur retrograd în Pești, relațiile tale sunt puse la încercare, pentru că ai tendința să privești cu ochi critic acțiunile celor din jur. Mesajul Universului este să înveți bunăvoința și compasiunea față de tine și față de cei din jur, pentru că numai așa inima ta se va deschide cu adevărat către măreție. Ai vise strălucite, dar ele sunt puse în mișcare de oameni, de aceea trebuie să apreciezi fiecare persoană ca pe un adevărat învățător. De la oricine poți învăța ceva, dacă depășești tendința de a-l prin ocheanul limitativ al convingerilor preconcepute.

Balanța

Cu Venus, planeta ta protectoare în Pești, echilibrul tău este puțin dat peste cap de o sensibilitate exagerată și te simți mai vulnerabilă ca de obicei. Universul îți spune că această stare de hipersensibilitate și vigilență este premergătoare unei adevărate treziri spirituale. Orice perioadă aparent critică este, de fapt, o ofertă de destin, pentru a te putea transforma și a evolua. Fie că există tensiuni în relațiile tale, dezamăgiri sau conflicte, toate acestea pot fi momente de încercare pentru ca psihicul tău să se întărească și să accepte schimbarea.

Scorpionul

Ești guvernată de Pluto, planeta secretă, care face legătura cu tărâmurile oculte, ale subconștientului. În perioada care urmează, Universul te avertizează să nu lași dorința de putere să te corupă, pentru că rezultatele nu vor fi favorabile. Încearcă, mai degrabă, să te apleci asupra nevoilor tale profunde și rănilor nevindecate, pentru a înțelege de unde vin anumite tendințe din prezent. Fără un lucru adecvat cu tine însăți și fără acceptarea propriilor tale vulnerabilități, nu vei putea evolua în misiunea care ți-a fost încredințată de divinitate.

Săgetătorul

Jupiter, planeta norocului și astrul tău conducător se află în Capricorn, de aceea mesajul Universului este că norocul se consolidează pe înțelepciune, așa cum spune zicala că ”Norocul și-l face omul!” Ai puterea de a-ți schimba destinul și discernământul de a lua cele mai bune decizii. Succesul din viitor depinde foarte mult de claritatea pe care o găsești în prezent. Învață să te eliberezi de lucrurile și persoanele care nu folosesc evoluției tale spirituale și fii artizanul propriului tău destin.

Capricornul

Pe 16 februarie, Marte va intra în semnul tău, alăturându-se celorlalte planete care sunt deja acolo, Saturn, protectorul tău, Jupiter și Pluto. Mesajul Universului pentru tine este să dai drumul lucrurilor de care te agăți și care nu mai sunt actuale. Nu te mai încrâncena să păstrezi relații care nu mai funcționează, să menții forme fosilizate de comunicare și sentimente care nu mai vibrează în prezent. Dacă ai puterea să renunți la siguranță în favoarea vieții trăite din plin, vei primi binecuvântarea Universului.

Vărsătorul

Unele planete au părăsit zodia ta de curând, altele, precum Soarele, se pregătesc să facă tranzitul către Pești. Te simți cam lipsită de energie, dar nu dispera. Universul îți transmite că orice stare pasivă și de odihnă este solul fertil pentru germinarea viitoarelor idei și acțiuni mărețe. Inima ta este cea a unui misionar, iar semințele succesului sunt plantate în această perioadă. Fii atentă la ceea ce visezi și la ce gândești, la micile gesturi din viața ta cotidiană, pentru că ele își vor arăta adevărata față plină de beneficii în viitorul imediat.

Peștii

Mercur retrograd se află în semnul tău, de aceea capacitatea ta de reflecție este accentuată, chiar dacă nu te simți atât de conectată cu cei din jur ca de obicei. Este un moment de analiză profundă a relațiilor și conjuncturilor vieții tale, care te va ajuta să iei decizii importante. Mesajul Universului este să nu-ți fie teamă și să ai încredere în intuiția ta. Dacă simți că cineva nu mai trebuie să facă parte din viața ta, spune-i-o cu blândețe, dar fermitate.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56142 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48325 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (47658 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44946 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39980 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)