Horoscop
Înapoi la

Șapte motive pentru care un Leu este imposibil de uitat 

Șapte motive pentru care un Leu este imposibil de uitat 
Ramona Jurubita

Pasiunea Leului este de neegalat și mulți dintre nativii zodiacului speră ca sufletele lor pereche să se fi născut sun acest semn. Probabil cunoști și tu acest detaliu, mai ales dacă ai trecut de curând printr-o despărțire și ai fost nevoit/ă să îți iei adio de la Leul din viața ta.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Există milioane de motive pentru care te poți îndrăgosti de această zodie și aproape la fel de multe pentru care poți tânji după ea în cazul unei separări. Și femeile și bărbații care s-au născut între 23 iulie și 22 august au acel ceva unic, de la care nu îți poți lua gândul. Să fie vorba despre comportament, personalitate, o anume caracteristică fizică sau alte atuuri? 

În galeria foto descoperi cele mai mari calități pe care un Leu le scoate la suprafață în relația de cuplu. Află de ce nu-ți poți scoate fostul/a partener/ă din minte și ce te-a cucerit la el/ea iremediabil! Lista putea fi mai lungă, fiindcă are o mulțime de trăsături de care oricine se poate îndrăgosti.

Te-a făcut să te simți mai iubit/ă ca niciodată Vezi galeria foto » În prezența sa ai simțit întotdeauna o chimie puternică Este unul dintre cele mai pasionale semne zodiacale

Surse foto: iStock, Freepik, Pexels, UnsplashPexelsPexelsUnsplashUnsplash, Pexels

Surse articol: ThoughtcatalogTimesofindiaTimesofindia

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce fel de animal este iubitul tau in pat?
Incepe quiz
Ce fel de animal este iubitul tau in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.