Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Saturn este în poziție retrogradă. Ce înseamnă asta pentru zodii

Otilia Geavlete

Pentru o lungă perioadă din anul acesta, începând cu 29 aprilie, Saturn, planeta misterelor, s-a aflat în poziție retrogradă. Acest lucru a influențat multe aspecte din viața zodiilor, dându-le bătăi de cap și tulburări ori, dimpotrivă, făcându-le să prospere, dacă se află printre favoriții sumbrului guvernator al Timpului.

Saturn este stăpânul karmei și ne-a făcut să culegem roadele acțiunilor noastre. Pentru cei care au depus efort și urmărit țeluri înalte, Saturn retrograd a adus oportunități și întorsături neașteptate, care au venit în întâmpinarea strădaniilor lor. Poziția sa a permis multor zodii să-și testeze limitele și să-și acceseze energiile latente.

Dar influența lui Saturn retrograd se apropie de sfârșit. Pe 18 septembrie este ultima zi când se află în această poziție, de aceea efectele sale sunt mai puternice decât oricând și se vor face simțite până la sfârșitul săptămânii. Iată ce va experimenta fiecare zodie!

influente

Berbec

Saptamâna aceasta, influențele lui Saturn te ajută să realizezi că tu stai în calea propriei evoluții. Dacă vrei să-ți îndeplinești dorințele și să atingi succesul, este vremea să ieși din zona ta de confort și să-ți asumi anumite responsabilități. Profită de puterea planetei care aduce noroc celor ce fac efortul de a-și depăși limitele.

Taur

Dacă ți-ai pierdut credința în ceva care a însemnat cândva totul pentru tine, înseamnă că ai menirea să crezi în ceva mai bun. Nu trebuie să-ți fie teamă să îți schimbi idealurile. Vei descoperi cum să îți trăiești viața într-un mod cu adevărat semnificativ. Poziția retrogradă a lui Saturn, pe punctul de a se schimba, corespunde perfect nevoilor tale de transformare.

Gemeni

Pentru Gemeni, Saturn retrograd a dat prilejul unei reflecții profunde asupra lucrurilor care pot fi controlate și a celor peste care nu avem nicio putere. Gemenii au învățat cum să se elibereze de atașamente și dependențe. În ultimele momente ale lui Saturn retrograd, nativii acestei zodii pot pune în aplicare cea mai importantă lecție pe care au deprins-o: aceea de a se elibera de trecut și de a merge mai departe, către lucrurile bune care îi așteaptă.

Rac

Dezvăluirea pe care Saturn retrograd a adus-o în viața acestei zodii este de maximă importanță. Racii au înțeles ce relații sunt destinate să dureze și care nu sunt construite pe un teren stabil. În felul acesta, ei pot decide asupra căror legături din viață să se concentreze, pentru a le repara sau pentru a le da mai multă vigoare. Totodată, Racii au învățat că nu are rost să-și piardă timpul prețios încercând să mențină relații superficiale sau dăunătoare.

Leu

Ultimele clipe ale lui Saturn retrograd îi aduc Leului un moment de trezire. Va înțelege că lucrurile cu care se confruntă sunt, de fapt, repercusiuni ale modului în care își petrece viața de zi cu zi și își hrănește bunăstarea. Înainte de a-și schimba poziția, guvernatorul timpului și al disciplinei îi dă Leului un avertisment: acela de a face din sănătatea sa mentală și fizică o prioritate. Lipsa de rigoare și pierderea inutilă a energiilor le pot dăuna Leilor, dacă nu iau măsuri serioase pentru schimbare.

Fecioară

Ceea ce stăpânitorul limitelor umane îi dezvăluie Fecioarei este caracterul misterios al propriului sine, cu puterea și fragilitatea sa. Dependentă până acum de validarea externă, Fecioara este gata să găsească satisfacția și motivația de a crea în interiorul său, mai degrabă decât în aprecierea celorlalți. Este un salt important, care poate fi făcut numai dacă Fecioara renunță la vocea critică, ce-i impune standarde mult prea înalte, doar pentru a răspunde așteptărilor altora.

Balanță

Pentru Balanțe, Saturn retrograd a păstrat o dezvăluire care le poate schimba viața. Nativii acestei zodii înțeleg, în sfârșit, care sunt tiparele familiale ce le-au influențat existența și le-au determinat alegerile. Pricep în profunzime care sunt rezultatele unor tradiții păstrate de-a lungul generațiilor sau ale unor răni încă nevindecate din trecutul lor și al familiei din care provin. Ceea ce Balanțele înțeleg, mai presus de toate, este că nu-și pot schimba rădăcinile, dar pot alege cum să crească de acum înainte.

Scorpion

Pentru Scorpion, Saturn retrograd aduce beneficii importante în aria comunicării. Nativii Scorpioni vor învăța să-și exprime mai bine gândurile și emoțiile, dar vor înțelege și valoarea tăcerii și a diplomației în relații. Mai mult decât atât, vor deprinde capacitatea de a se pune în locul celorlalți, pentru că empatia este cea mai profundă formă de comunicare cu cei din jur. 

Săgetător

Nu ți-ai folosit cu suficientă responsabilitate resursele, iar acum trebuie să faci față anumitor dificultăți financiare.  Revelația pe care Saturn retrograd ți-o aduce este că trebuie să-ți schimbi radical modul în care îți organizezi economiile, pentru că altfel vei trece prin momente de mare cumpănă. Deși poate părea simplu de înțeles, este destul de greu de pus în practică și tocmai aici va interveni influența ordonatoare a lui Saturn.

Capricorn

Unul dintre marii favoriți ai lui Saturn, Capricornul beneficiază din plin de poziția retrogradă a planetei, care îi clarifică multiple aspecte ale vieții personale și îl ajută să-și descopere identitatea reală. Pentru zodia sa preferată, zeitatea disciplinei și a timpului va aduce un adevărat traseu de dezvoltare personală, permițându-i să se elibereze de tirania celorlalți și să-și urmeze propriile visuri.

saturn

Vărsător

Este timpul ca Vărsătorul să își înfrunte temerile și să se elibereze de toate sentimentele reprimate. Anumite amintiri sau situații nerezolvate din trecutul său îi blochează dezvoltarea și creativitatea. Saturn retrograd îi dă capacitatea de autoanaliză, de a găsi aceste noduri interioare și de a le reteza, descătușându-și potențialul. Numai înfruntarea cu natura sa autentică îi va aduce Vărsătorului vindecarea mult așteptată.

Pești

Ceea ce Saturn retrograd le aduce Peștilor este îndepărtarea de influențele celorlalți, care îi distorsionează realitatea. Mai mult decât oricând, în aceste zile, Peștii vor simți nevoia să judece lucruile pe cont propriu, fără să mai adere la părerile unor grupuri sau comunități, fie ele și spirituale.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Vineri, 30 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46102 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (37964 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28180 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22556 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19821 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.8)
  4. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  5. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  1. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  2. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
  3. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)
  4. Coșmar pentru o celebră actriță! A fost plimbată cu ambulanța de la un spital la altul, deși era în stare gravă (0 comentarii)
  5. Verdictul medicilor pentru Dan Capatos este cutremurător: «Sunt predispus la demență și Alzheimer» (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!