Horoscop
Înapoi la

Saturn intră în Capricorn. Patru zodii duc o luptă grea: descoperă că iubesc pe cine nu trebuie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Semnul Capricornului este guvernat de puternica influență a lui Saturn, numit și Marele Malefic. Deși guvernarea sa aduce calități excepționale și o voință de fier pentru favoriți, atunci când traversează zodia pe care o stăpânește, Saturn poate provoca ravagii în viața altor semne zodiacale. De aceea, patru zodii vor trece prin suferințe extreme în această perioadă, pentru că vor descoperi că cei pe care îi iubesc nu le sunt destinați.

zodiac

Racul s-a îndrăgostit de o persoană inexistentă

Racii sunt ființe extrem de sensibile și dornice de iubire, care se hrănesc cu povești romantice și își idealizează partenerii. Cu atât mai dureroasă este trezirea, când realizează că au iubit o persoană inexistentă, o proiecție a propriei minți.

Saturn guvernează trecerea ireversibilă a Timpului, care dezvăluie adevăratul chip al lucrurilor. Odată pătruns în Capricorn, forța sa se dublează, așa că idolii încep să cadă de pe piedestalul lor. Racii vor descoperi că relațiile lor nu erau stabile, iar oamenii pe care îi iubesc au cu totul alt chip decât cel construit de fantezia lor. Acest lucru va provoca mai întâi uimire și confuzie, dar, pe măsură ce acțiunea nefastă a lui Saturn prinde contur, Racii nu vor mai putea nega realitatea: și-au dăruit iubirea unor persoane care nu oferă nici pe departe la fel de multă căldură și implicare.

În etapa următoare, vor apărea furia și deznădejdea. În acest moment, Racul trebuie să facă o alegere: fie rămâne lângă partener și îl acceptă așa cum este, fie trece peste această relație dureroasă și caută o persoană care să-l merite.

Balanțele rămân singure în această toamnă

Pentru Balanță, lunile de vară au adus o nouă iubire. Nativii acestei zodii nu se amăgesc prea ușor, dar atunci când o fac, este foarte greu să-i convingi să-și păstreze simțul critic. Tocmai de aceea, deziluzia pe care o vor suferi sub influența nefastă a lui Saturn este foarte mare. Își făceau planuri pentru sfârșitul de an împreună cu persoana în care au investit încredere și sentimente profunde, dar aceasta le va da vestea că nu le poate fi alături.

Balanța va afla abia acum că există secrete și obligații în viața partenerului, pe care acesta s-a ferit cu grijă să le dezvăluie. Este posibil să fie căsătorit sau implicat într-o altă relație, care acum îi ocupă din ce în ce mai mult timp. Ori se prea poate să nu fi dorit mai mult decât o aventură, înainte de a se muta în alt oraș sau în altă țară, pentru a se ocupa de cariera sa. Cert este că Balanțele trebuie să se întărească psihic, pentru a face față rupturii ce se apropie. 

Săgetătorul se sacrifică în van

Atunci când iubește, Săgetătorul este gata să facă orice sacrificiu, mai ales că vrea să-i arate persoanei dragi că nu există nimeni atât de dedicat și de fidel. Tranziția lui Saturn prin Capricorn zădărnicește însă toate intențiile bune ale nativilor Săgetători. Partenerii nu se vor dovedi demni de sacrificiile făcute de Săgetători, care și-au pus la bătaie confortul și siguranța pentru cei de care s-au îndrăgostit.

Deși Săgetătorii le-au dăruit sume mari de bani sau au renunțat la pasiunile lor pentru a fi împreună, partenerii se dovedesc superficiali ori îi trădează și apoi îi părăsesc. Acest lucru se întâmplă pentru că din start Săgetătorii s-au îndrăgostit de persoane nepotrivite, fie că era vorba de diferențe de vârstă, de statut sau de interese. Influențele sumbre ale lui Saturn în Capricorn așază o pecete de suferință peste relațiile Săgetătorilor, pregătind un sfârșit inevitabil.

Peștii iubesc fără speranță

tristete

După ce au încercat tot ce le-a stat în putință pentru a primi răspuns la dragostea lor, Peștii trebuie să accepte realitatea dureroasă: iubirea nu le va fi nicicând împărtășită. Cei de care s-au îndrăgostit sunt persoane care nu le-au arătat niciodată afecțiune sau interes, dar Peștii s-au încăpățânat și au încercat să le câștige inima.

Inițial, au fost flatați de ideea că vor putea cuceri niște persoane inaccesibile. Dar nu s-a întâmplat ca în filme, iar aceste persoane au rămas în continuare la fel de indiferente la farmecele, rugămințile și tentativele de seducție ale Peștilor. Tot ce pot face Peștii în acest moment este să-și asculte vestita intuiție și să renunțe la o iubire care nu are nicio șansă de împlinire. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.