Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Saturn intră în retrograd. Începe furtuna pentru 3 zodii!

Miercuri, 05.04.2017

Saturn, a doua planetă ca mărime din sistemul solar, intră în retrograd pe 6 aprilie și va rămâne în această poziție până pe 25 august. Acest astru mai este cunoscut și ca planeta karmei, iar mișcarea retrogradă este momentul în care karma se arată. Tot ce facem rău în această lume se întoarce asupra noastră. Așadar, Saturn retrograd ne va lovi cu o doză dublă de karma.

Evenimentul din acest an va fi o călătorie, de la disperare până spre culmile euforiei. Acest carusel karmic va începe foarte prost pentru zodii, mai ales pentru că Venus se va afla prin preajmă. Această mișcare a planetei Saturn este cunoscută ca fiind cea mai mare provocare pe care zodiile o întâmpină de-a lungul vieții. Toate semnele se vor simți pierdute și vor ajunge în culmea disperării la un moment dat, însă 3 zodii vor resimți mai mult aceste influențe karmice negative!

saturn

Iată pentru care zodii va începe furtuna odată cu Saturn retrograd!

Saturn retrograd va afecta zodiile care au probleme cu autodisciplina și care au evitat până acum asumarea responsabilităților din viața de zi cu zi. Fie din cauza unei boli, a imaturității sau a lipsei de respect, i-au neglijat pe cei dragi. Poate că au eșuat să își ajute părinții asigurându-le un trai decent sau și-au abandonat copiii ori persoana iubită. Saturn le va învăța câteva lecții în acest an, deoarece karma mereu se întoarce împotriva noastră.

Astfel, acești nativi vor simți tristețe, singurătate, vor fi lipsiți de motivație și se vor confrunta cu multe momente de depresie. Totuși această lecție dureroasă trebuie privită ca o învățătură sau ca un mesaj pe care viața vrea să ți-l transmită. Mesajul are rolul de a-ți arăta unde greșești și unde poți interveni pentru a rezolva problema.

Taur

Saturn retrograd te va învăța că goana după avere poate să îți târască sufletul în mizerie. Ți-ai ignorat familia și persoanele dragi de dragul banilor, iar pentru acest lucru vei fi răsplătit pe măsură. Anul acesta te vei simți mai singur ca niciodată, deoarece toată lumea te va părăsi. Până în august vei simți multă tristețe. Totuși viața îți dă ocazia de a vedea unde ai greșit până cum și de a schimba acest lucru. Vei fi pus în situația de a alege între familie și bani. Gândește-te bine înainte de a lua decizia vieții tale.

om pe mare

Leu

Furtuna în viața nativilor din Leu se va manifesta în principal în ceea ce privește starea de sănătate. Saturn retrograd aduce Leilor probleme de inimă, cu coloana și în zona spatelui. Ai ignorat până acum starea ta de sănătate trudind din greu, iar consecințele vor apărea chiar din această lună. Este posibil să întâmpini și probleme de inimă sau de circulație. Încearcă să acorzi o atenție sporită chiar și celor mai mici semne, deoarece prevenirea te poate scuti de multă durere.

Pești

Saturn retrograd te va face mai vulnerabil ca niciodată. Te vei simți fără apărare, vulnerabil și chiar paranoic. Ți-ai ignorat prietenii în trecut, iar acum vei fi răsplătit cu aceeași monedă. Toată lumea te va abandona în acest an, iar sentimentele de singurătate vor fi amplificate și de firea ta sensibilă. Totuși nu trebuie să disperi, pentru că, odată cu venirea verii, lucrurile vor începe să revină la normalitate.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!