Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Sclava plăcerii din zodiac

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Fiecare dintre noi își alege propriile reguli după care să se ghideze în viață. Ne îndeplinim visele pe baza acestor norme menite să ne ajute să avem o viață mai bună și care să ne facă să ne simțim bine în pielea noastră. Astfel, unii aleg să își dedice întreaga viață familiei și să ignore toate celelalte aspecte. În alte cazuri, cariera se află pe primul loc, iar familia și viața amoroasă sunt opționale.

Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiacului. Anumite semne din zodiac își aleg ca principal scop în viață bunăstarea familiei, pe când altele sunt egoiste și preferă să se pună pe ele pe primul loc și să își satisfacă toate poftele. Din această categoria face parte și sclava plăcerii din zodiac. Această nativă nu acordă o importanță atât de mare aspectelor emoționale. Pentru ea, cel mai important lucru este să se simtă împlinită cu ajutorul bunurilor materiale și cu o viață amoroasă incitantă. Este mereu în căutarea de aventuri și nu reușește niciodată să găsească o persoană alături de care să se simtă împlinită pe toate planurile.

femeie atragatoare

Iată care este sclava plăcerii din zodiac!

Atunci când vine vorba de plăcere, nimic nu poate să îi stea în cale nativei din Scorpion. Fiind o femeie sigură pe ea, cu calități fermecătoare, știe cum să se facă plăcută nu doar în fața unui bărbat, ci a întregii lumi. Trăsăturile acestei native te vor face să crezi că este din altă lume, o muză trimisă pe pământ pentru a ne face viețile mai frumoase.

Este frumoasă la exterior și știe cum să-și trăiască viața. Este materialistă și îi place să trăiască clipa, fără a se gândi la viitor. Astfel, obișnuiește să cheltuiască sume exorbitante pentru a-și face toate plăcerile și pentru a arăta bine. Investește mult în fizic, însă nu și suflet. O vezi adesea în compania a numeroși bărbați care știu cum să o facă fericită, apreciată și dorită.

cuplu care se imbratiseaza

În ceea ce privește relațiile, majoritatea femeilor din Scorpion preferă să rămână singure. Acestea știu că doar așa pot avea parte de experiențe unice și că nu trebuie să se complice prea mult cu persoane care nu știu oricum cum să le satisfacă. Plăcerea este mult mai importantă decât încrederea, iubirea sau alte aspecte ale unei relații. Așadar, atunci când nu se vor mai simți satisfăcute, te vor părăsi fără a avea vreo urmă de regret.

Nativele din Scorpion intră într-o relație doar atunci când știu că au ceva de câștigat. Fie că este vorba de satisfacția fizică sau de alte aspecte materiale, acestea se ghidează doar după cantitatea de bunuri pe care le pot obține de la un bărbat. Nu vei vedea niciodată o nativă din această zodie care să își piardă timpul cu un bărbat care nu poate să îi ofere ceea ce își dorește. Bărbatul ideal pentru această nativă trebuie să fie o adevărată bestie în pat, dar și un milionar care să îi ofere o viață de lux. Cum o astfel de combinație este greu de găsit, nativa din Scorpion își va trăi întreaga viață ca o iluzie, având un scop pe care niciodată nu îl va putea îndeplini.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta