Horoscop
Înapoi la

Scorpionul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Scorpionul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Scorpionii sunt cunoscuți pentru aura lor misterioasă și seducătoare. Sunt extrem de reținuți în interacțiunea cu ceilalți și astfel atrag atenția asupra lor. Cei din jur devin curioși să îi cunoască și să le afle secretele.

Magnetismul îl face pe Scorpion să fie un adevărat seducător și stabilește conexiuni adânci cu persoanele de care se simte atras. Iubește ca un nebun atunci când intră într-o relație și este loial în totalitate acelei persoane. Se ghidează după motto-ul „totul sau nimic” atunci când vine vorba de iubire. În relațiile amoroase și cele familiale este protectiv, iar în cele cu prietenii este sprijin și îi ajută să își scoată părțile bune în evidență.

Ilustratie acuarela cu simbolul zodiei Scorpion

Ca oricine, și acești nativi au defecte și își țin ascunse slăbiciunile pentru că nu vor să sufere. Trăiesc intens și sunt extrem de pasionali, mai ales când au în jur oameni cu aceleași idealuri. În schimb, ei nu se amestecă în mulțume dacă nu se regăsesc în comportamentul acelor persoane. Scorpionii stau departe de conflicte și nu vor să își asocieze imaginea cu lucruri pe care le consideră nedemne.

Acest nativ al zodiacului își urmează drumul în viață și nu se lasă influențat de nimeni și de nimic. Scorpionul este suspicios în legătură cu orice și analizează bine situațiile ca să nu fie păcălit. Inteligența lui îl ajută să fie destul de vigilent și să descopere atunci când cineva vrea să îi pună piedici în activitatea pe care o desfășoară.

Cea mai întunecată parte a acestei zodii este furia pentru că persoana aflată sub acest semn zodiacal devine extrem de brutală dacă se enervează. În general, Scorpionul este rezistent la eșec și la dezamăgire, dar dacă o persoană îi greșește în mod repetat, se va supăra foarte tare pe ea.

În ciuda sensibilității sale, el știe să se impună atunci când își dorește ceva și nu permite nimănui să îi spună „nu se poate”. Își arată latura competitivă doar dacă este provocat sau dacă dorește să se afirme într-un cerc social. Are puterea de a intimida atunci când fixează pe cineva cu privirea și nu uită niciodată persoanele care nu au avut încredere în el.

De cele mai multe ori, Scorpionul preferă să fie singur și să se gândească la viitorul lui, el nu se apropie de cineva din interes și nu face complimente dacă nu simte. Îi place singurătatea și stabilitatea pe care o simte atunci când este doar el într-o încăpere.

Dacă ai în viața ta o astfel de persoană, ai grijă să o păstrezi pentru că te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta și se va pune pe locul doi ca să îți fie ție bine. Nu ai de pierdut dacă te apropii de un Scorpion, ci vei avea doar de câștigat, pentru că îți va fi alături indiferent de situație și te va învăța să fii sensibil și iubitor ca el. 

Citește și: Balanța, dezbrăcată de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Surse articol: ZodiacfireTimesofindiaPurewow

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.