Horoscop
Înapoi la

Se apropie toamna patimilor pentru 4 zodii. Plătesc pentru păcatele altora

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toți trecem prin perioade când lucrurile nu merg tocmai bine în viața noastră și, de regulă, spunem că am avut ghinion. În toamna aceasta, 4 zodii vor fi mai vulnerabile la influențele astrale negative, dar nu direct, ci prin legăturile lor cu alte persoane. Pentru aceste 4 semne zodiacale, toamna va aduce cumpene grele și vor fi nevoite să tragă ponoasele pentru păcatele și greșelile altora. Luna noiembrie, când Mercur tranzitează soarele, va avea un puternic impact asupra psihicului acestor zodii, aducând probleme de comunicare și dezechilibre majore.

suferinta

Gemenii vor trece prin riscuri legate de serviciu și sănătate

În ciuda adaptabilității lor, Gemenii se vor confrunta cu perioade de mare insecuritate în toamna 2020. La locul de muncă se vor asocia cu mai multe persoane într-un proiect dificil, care ar putea da greș. Deși nu vor avea nicio vină, Gemenii pot fi făcuți responsabili pentru acest eșec, determinat de confruntări de ambiții în cadrul echipei. Este posibil ca, dintr-un astfel de motiv, Gemenii să piardă o sumă importantă de bani către sfârșitul anului. Influența lui Mercur retrograd în luna noiembrie va amplifica riscurile, împiedicând comunicarea cu superiorii și atrăgând ostilitatea acestora asupra nativilor zodiei.

Și sănătatea Gemenilor este pândită de riscuri, generate tot din cauze exterioare. Către mijlocul toamnei, unele persoane din această zodie ar putea fi implicate în accidente cauzate de apropiați sau cunoscuți. Și în aceste situații, Gemenii vor cădea la mijloc, pătimind din cauza unor greșeli ale altor persoane, neatente și încăpățânate. Nativii trebuie să aibă grijă mai ales la fracturi și traumatisme. Vestea bună este că, la sfârșit de toamnă, viața Gemenilor va începe să se stabilizeze.

Racul va cădea pradă dependențelor și depresiei

Către sfârșitul verii, nativii din zodia Racului vor începe să simtă influențele părții negative a personalității lor. Pe fondul problemelor cu partenerii, multe persoane din această zodie vor începe să manifeste tendințe depresive și pot cădea chiar în patima alcoolului. Pe fondul unei vulnerabilități resimțite încă de la începutul anului, Racii se vor confrunta în această toamnă cu un adevărat coșmar relațional. Nepăsarea partenerilor sau insuficienta lor implicare va duce la răbufniri dramatice din partea persoanelor născute sub semnul Racului.

Tensiunea crescândă îi va împinge pe Raci la acte necugetate, care ar putea să pună în pericol echilibrul întregii familii. Lunile septembrie și octombrie vor fi cele mai dificile, cu riscuri mergând până la separări și divorțuri. Apoi, începând cu luna noiembrie, lucrurile vor intra, încet-încet, pe făgașul normal. Viața profesională și sănătatea nativilor Raci nu vor fi afectate, astfel încât vor avea parte de echilibru măcar în aceste arii. Din păcate, frecventele confruntări cu partenerii îi vor lăsa pe Raci cu un gust amar și cu sentimentul că nu sunt suficient de iubiți, ceea ce va conduce la o formă permanentă de insecuritate.

Săgetătorul se va simți lipsit de libertate

Pentru nativii din zodia Săgetătorului nu este nimic mai important decât libertatea. Din păcate, în toamna aceasta, mulți Săgetători vor experimenta senzația că sunt legați de mâini și de picioare. Din cauza unor sfaturi nepotrivite, vor ajunge să fie blocați în situații profesionale și financiare foarte dificile. Confortul lor va fi amenințat și pot apărea probleme legate de anumite proprietăți. În cazuri extreme, unele persoane din zodia Săgetătorului ar putea avea probleme legate de justiție, determinate de asocieri nefaste.

Această stare va dura întreaga toamnă, aducându-i pe Săgetători la capătul răbdării. Mulți nativi își vor pierde veselia lor proverbială și vor fi copleșiți, având senzația că nu au nicio ieșire. Ar fi ideal să se retragă la un moment dat pentru a-și recăpăta echilibrul și forțele. Luna decembrie va aduce o rază de speranță și lucrurile vor reveni la normalitate către sfârșitul anului.

Vărsătorii vor avea o criză existențială

femeie trista

Pentru zodia Vărsătorului, toamna aceasta va fi un adevărat anotimp al patimilor. Tot ceea ce au clădit cu grijă de-a lungul anilor amenință să se prăbușească din interior. Nu ne referim la lucrurile materiale, pentru că, din acest punct de vedere, situația Vărsătorului este stabilă. Sentimentul pregnant care îi domină pe Vărsători este acela de eșec în toate relațiile, chiar și în cele mai apropiate. De asemenea, li se va reactiva convingerea că au fost împiedicați să-și împlinească potențialul și au urmat numai visurile altora, fără să-și permită să-și trăiască propriile dorințe.

Toate aceste senzații pot fi amplificate de îmbolnăvirea unor persoane cunoscute și de obsesia Vărsătorilor că ei înșiși s-ar putea îmbolnăvi. Mai multe situații de tensiune acasă și la locul de muncă îi vor aduce pe unii nativi în pragul unei crize existențiale. Târâți într-un vârtej de interese și scopuri ale persoanelor din jurul lor, Vărsătorii vor simți că-și pierd identitatea și vor ajunge chiar în pragul nevrozei. Din fericire, mai multe vești bune către sfârșitul anului vor readuce pacea și bucuria în sufletul nativilor Vărsători, după o perioadă de încercări dificile.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bune ca pâinea caldă! Topul celor mai inimoase zodii din horoscop

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.