Horoscop
Înapoi la

Se lasă cu lacrimi. 4 perechi din zodiac care se destramă în următoarea perioadă

Se lasă cu lacrimi. 4 perechi din zodiac care se destramă în următoarea perioadă

Ramona Jurubita

Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl are o persoană care știe că are pe cineva alături în mod permanent și că se poate baza pe aceal om la bine și la greu. Relațiile sunt frumoase și pentru încrederea în sine pe care o dobândești atunci când vezi că nu ești nevoit să faci totul pe cont propriu. Cu siguranță nimeni nu își dorește să treacă printr-o despărțire.

Din păcate, astrele nu au vești bune pentru câțiva nativi ai zodiacului și se pare că unele perechi se vor destrăma foarte curând. În unele cazuri, despărțirea este inevitabilă pentru că partenerii nu sunt compatibili și au forțat lucrurile mai multe decât s-a putut. Vezi dacă și tu ești afectat de aceste schimbări, în funcție de zodie:

O persoană rupe fotografia în care era alături de persoana de care s-a despărțit

Scorpion și Berbec

O relație formată din cele două zodii nu va funcționa pentru că atracția se va stinge repede și partenerii vor rămâne legați doar de pasiunile comune și de distracțiile de moment. Ei se simt extraordinar unul în compania celuilalt și vor prelungi relația care nu merge doar de dragul momentelor hazlii petrecute împreună. Acest cuplu are genul de relație care începe și se sfârșește de mai multe ori pentru că sunt conștienți amândoi de incompatibilitate, dar nu vor să renunțe la micile plăceri care îi leagă. Ei sunt cei care se ceartă de față cu prietenii când au probleme personale și nu așteaptă să rezolve totul în intimitatea casei lor. Această relație nu va rezista timpului, chiar dacă dragostea de la început este puternică și totul se va destrăma cât de curând.

Capricorn și Gemeni

Gemenii își dau seama foarte greu dacă țin la partenerul lor și se poate întâmpla să fie egoiști în relație. De aceea, un Capricorn nu va rezista mult lângă un nativ din zodia Gemeni, mai ales că amândoi sunt conștienți că fiecare merită ceva mai bun. Din această combinație rezultă un cuplu amuzant și apreciat de cei din jur pentru modul în care se distrează împreună, dar nimeni nu va ști câte certuri au ei acasă. Îi leagă foarte tare secretul relației imperfecte pe care o au și când totul iese la iveală, nu se mai pot ascunde. Așa ajung să se sfârșească cele mai multe relații dintre perechea de zodii Gemeni și Capricorn.

Fecioară și Săgetător

Fecioarele sunt foarte rar împlinite în relații pentru că au pretenții exagerate și așteaptă fericirea supremă care nu se găsește atât de ușor. Săgetătorul este cel pe care ar trebui să îl evite o Fecioară pentru că este singurul care îi va aduce doar nefericire, având în vedere că el se gândește doar la dorințele lui. Dacă se întâmplă totuși ca o Fecioară să se îndrăgostească de un Săgetător, ei nu vor rezista împreună din cauza diferențelor de gândire. Amândoi sunt încăpățânați când vine vorba de dragoste și niciunul nu își asumă vina într-o relație. Sfârșitul este iminent în astfel de situații pentru că partenerii vin cu argumente dure în fiecare ceartă pe care o au.

Pești și Capricorn

Comunicarea în interiorul acestei perechi este greu de atins pentru că nativul din zodia Pești este permanent cu mintea în lumea viselor, iar Capricornul reușește să fie ancorat în realitate. Ideile și aspirațiile lor nu se potrivesc niciodată și fiecare așteaptă prea mult de la celălalt. Atunci când au probleme, amândoi speră ca partenerul să resolve situația și niciunul nu face nimic pentru a repara ceea ce nu funcționează între ei. Acest gen de relație se sfârșește mai repede decât a început pentru că despărțirea este singura soluție ca ambele părți să își vadă liniștite de viață, fiecare în lumea ei.

Deși despărțirile sunt dureroase, în unele cazuri este mai bine ca partenerii să meargă pe drumuri separate pentru că nu ar trebui să se condamne la nefericire lângă o persoană greșită. Relațiile toxice sunt încercări eșuate de a găsi drumul spre dragostea adevărată și trebuie privite ca niște lecții, nu ca niște capcane în care ne închidem singuri. Aceste perechi de zodii chiar nu se potrivesc și nu ar fi bine să lungească agonia.

Citește și: 4 perechi din zodiac care au cele mai urâte relații. Nimeni nu înțelege de ce nu se despart odată!

Surse articol: ZodiacshineTimesofindiaThetalko

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.