Horoscop
Înapoi la

Se reaprinde dragostea, și pentru totdeauna de data asta! 3 zodii care se întorc la fosta iubire până la finalul lunii

Se reaprinde dragostea, și pentru totdeauna de data asta! 3 zodii care se întorc la fosta iubire până la finalul lunii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Câteodată mintea noastră rămâne agățată de trecut și nu este de mirare că suntem invadați de multe amintiri romantice, unele duioase, altele încărcate de regrete. Astfel, până la finalul lunii curente, unele semne vor înțelege că sufletul lor pereche este tocmai o fostă iubire, pe care o credeau încheiată.

Iată de ce aceasta luna este o lună a întoarcerilor și a regăsirilor karmice pentru trei dintre zodii, care își vor da seama că fostul iubit este cel lângă care vor să-și petreacă întreaga viață.

dragoste

Ce zodii se pot întoarce la fosta iubire în iulie

Taurul

După multe aventuri și peregrinări pe cărările dragostei, Venus, protectoarea ta, îți deschide ochii și te face să înțelegi că fostui tău iubit este sufletul tău pereche. Mereu pe aceeași lungime de undă cu tine, dornic să te ajute în orice moment, tolerant cu ieșirile tale, gata să se schimbe dacă îi ceri asta, nimeni nu se poate compara cu el, deși ți-ai făcut iluzii că vei găsi o iubire mai mare. De fapt, aveai nevoie să-ți clarifici sentimentele, să le cerni pe cele superficiale, pentru a rămâne doar cu aurul adevăratei iubiri. Vei fi foarte emoționată de reacția sa, dar nu vei îndrăzni să-i ceri să rămână alături de tine. Ai noroc, însă, că el va simți vibrațiile tale sufletești și te va întreba dacă nu vreți să fiți din nou împreună.

Fecioara

Mercur te face să te îndepărtezi de orice nouă ocazie romantică și să te întorci către trecutul tău, unde vei descoperi cea mai frumoasă poveste de dragoste. Vei retrăi momente de neuitat din relația cu un bărbat care ți s-a părut cel mai fascinant om pe care l-ai întâlnit vreodată. Comparativ cu el, nici unul dintre tipii pe care i-ai întâlnit mai târziu nu are aceeași carismă, aceeași sensibilitate și inteligență ascuțită. Îți vei lua inima în dinți și îl vei suna, doar ca să vezi ce face, dar gestul tău se va transforma foarte repede în ceva mult mai important. Este posibil să vă întâlniți și să vindecați rănile pe care le-a provocat ruptura voastră. Pasiunea va înflori din nou între voi și nu veți găsi nici un motiv să rămâneți departe unul de celălalt.

cuplu cer

Vărsătorul

Eliberată de constrângerile lui Saturn, vei simți că trăiești din nou și că vrei să te îndrăgostești. Dar vei constata cu surprindere că mintea ta se întoarce mereu și mereu la un fost iubit, despre care vei afla anumite vești de la o terță persoană. Este posibil să fie un tip nonconformist, greu de înțeles, cu care ai rupt relația, pentru că ai crezut că nu te iubea suficient. Gândindu-te mai mult la reacția sa, realizezi că te iubea, dar era prea mândru să-ți demonstreze că nu vrea să te piardă. Dacă îți vei călca pe inimă și îl vei contacta, vei simți imediat bucuria din vocea lui și nerăbdarea de a te întâlni din nou. Comunicarea dintre tine și fostul iubit va fi atât de intensă, încât veți avea impresia că trece dincolo de cuvinte. Este semnul că vă puteți relua legătura din punctul în care s-a întrerupt, de data aceasta cu garanția că va dura pentru totdeauna.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (33)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.