Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Semne că ai nevoie de o schimbare în viața ta, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Deși schimbarea ne sperie, ea adesea este absolut necesară, pentru creșterea și dezvoltarea noastră. Uneori ni se pare mai ușor să rămânem ancorați în ceea ce cunoaștem, să ne menținem într-o zonă de confort, indiferent că este vorba de o slujbă acceptabilă sau de o relație călduță. Dar, până la urmă, ceva din interiorul nostru ne împinge înainte, chiar dacă încercăm din răsputeri să ne opunem.

Iar semnele că avem nevoie de o schimbare se anunță mult mai devreme și sunt diferite de la o zodie la alta. Unele zodii acceptă imediat schimbarea și sunt gata să meargă înainte cu îndrăzneală, altele au nevoie de mai mult timp pentru a face pasul cel mare și pentru a se adapta la orice transformare.

Iată ce semne specifice anunță schimbarea, în funcție de zodie!

baloane

Berbecul are sentimentul că nu se întâmplă nimic în viața lui

Berbecii sunt spirite active, adevărați inițiatori, care se aruncă adesea cu capul înainte când vine vorba de schimbare. Dominați de asertivul Marte, Berbecii nu stau prea mult pe gânduri când simt că anumite contexte sau relații nu-i mai satisfac. Sunt în stare să ardă orice legătură și să sfărâme orice piedică ce stă în calea visurilor lor. Atunci când Berbecul simte că viața sa a devenit mult prea monotonă, este cel mai sigur semn că are nevoie de o schimbare.

Taurul nu mai are grijă de sine

Taurul este guvernat de planeta Venus, astrul frumuseții și al dragostei. De aceea are nevoie de anumite lucruri pentru a fi fericit și eficient, iar grija față de sine este unul dintre aceste lucruri. Dacă Taurul a început să se neglijeze, este semn că are nevoie de o schimbare imediată. De obicei, se întâmplă atunci când este mult prea preocupat de o anumită problemă sau persoană. Până nu rezolvă lucrurile, fie că este vorba de relații de serviciu sau sentimentale, Taurul nu-și mai găsește liniștea. Chiar dacă este destul de rezistent la schimbare și dependent de siguranță, dacă și-a propus să schimbe ceva, Taurul nu se lasă până nu reușește.

Gemenii încep să se plictisească

Gemenii au tot timpul nevoie de schimbare și primul semn că a venit vremea să încerce și altceva este plictiseala. Acest semn de aer manifestă mereu o mare curiozitate în fața lumii și adoră provocările de orice fel. Dacă încep să se plictisească la un loc de muncă sau într-o legătură de dragoste, Gemenii nu au niciun scrupul să termine orice fel de relație. Nativii Gemeni au nevoie de cât mai multă stimulare, mai ales pe plan intelectual, pentru a se simți, cu adevărat, vii.

Racul are o perioadă de depresie

Pentru că este guvernat de Lună, Racul se lasă foarte ușor influențat de dispozițiile și emoțiile negative ale celor din jurul său. Atunci când nu reușește să se desprindă de rutină și să fie mai atent la viața sa interioară, Racul poate fi copleșit de sentimente contradictorii și de neputință, iar acest lucru duce în final la depresie. Când simte că și-a pierdut bucuria de a trăi și sentimentul de sens, este vremea ca Racul să schimbe ceva în rutina sa zilnică și să aibă mai multă grijă de nevoile sale profunde.

Leul nu se mai simte stimulat

Ca și fratele său de foc, Berbecul, Leul are nevoie permanent de stimulare, entuziasm și acțiune. Dacă viața sa curge zi de zi la fel, Leul simte că se plafonează, devine iritabil și agitat, iar acestea sunt semne sigure că are nevoie de o schimbare. Pentru a fi fericit, Leul trebuie să-și manifeste creativitatea și să simtă că trăiește din plin. Toate aspectele și persoanele din viața lui trebuie să se alinieze astfel încât Leul să nu simtă nimic prozaic sau banal.

silueta

Fecioara devine dezordonată

Fecioara este un semn de pământ, de aceea este bine ancorată în realitate și destul de rezistentă la schimbare. Fiind foarte perfecționistă, iubește ordinea, dar adesea ajunge să controleze viața celor din jurul său, în încercarea de a-și impune peste tot spiritul organizatoric. Numai că tocmai în acest punct poate să eșueze, pentru că nu mai are timp să-și pună ordine în propria viață. Atunci când simte că pierde controlul și lucrurile îi alunecă printre degete, iar haosul se strecoară în existența sa, înseamnă că este vremea să schimbe ceva.

Balanței nu-i mai pasă de impresia pe care o face asupra celorlalți

În general, Balanțele nu se decid ușor să facă o schimbare și trebuie să cântărească atent toate argumentele pro și contra. Fiind guvernată de Venus, ca și Taurul, Balanța ține foarte mult să facă o bună impresie asupra celor din jur. Dacă devine neglijentă și nu mai acordă suficientă atenție aspectului său, ceva nu este în regulă. Rafinamentul și eleganța sunt parte din personalitatea Balanței. Dacă cineva sau ceva afectează aceste aspecte importante, este vremea ca Balanța să ia măsuri radicale.

Scorpionul nu mai simte pasiune

Scorpionul este dependent de pasiune și de emoții intense. Atunci când nu mai simte atracție față de partener sau surescitarea de a petrece timp cu cineva, Scorpionul știe că a venit vremea unei schimbări. Natura sa senzuală îl determină pe Scorpion să caute o nouă relație atunci când simte că legătura de cuplu s-a răcit. Dar schimbarea nu se oprește doar aici, pentru că Scorpionul nu are nicio reținere să renunțe la orice persoană de la care nu simte că poate obține ceva din punct de vedere afectiv sau intelectual. Scorpionul consideră că este mai bine să fii singur, decât într-o companie nepotrivită.

Săgetătorul nu mai vede cale de evadare

Atunci când se simte constrâns de oamenii sau de situații, Săgetătorul intră într-o stare de neliniște, care nu se diminuează până când nu schimbă ceva în viața sa. Combinația dintre elementul său, focul, și planeta care îl guvernează, Jupiter, îi dă Săgetătorului o natură destul de schimbătoare. În plus, îi generează bine cunoscuta nevoie de independență și de aventură. Atunci când situația prezentă nu-i permite să-și împlinească aceste visuri, Săgetătorul se va da peste cap să o schimbe, oricât de mult l-ar costa acest lucru.

Capricornul nu mai simte inspirație

Capricornul, precum celelalte semne de pământ, nu se dă în vânt după schimbare. Dimpotrivă, este o zodie statornică și numai ceva care zguduie din temelii viața sa personală sau profesională îl poate conduce către o transformare majoră. Capricornul inițiază schimbarea în special legat de meseria sau de pasiunile sale, atunci când nu se mai simte inspirat să continue ceea ce făcea înainte. Capricornul este făcut să urmărească țeluri înalte, iar dacă nu o poate face, mintea sa devine aridă, iar inima este pustie. Acesta este semnalul că trebuie să schimbe imediat ceva și să-și găsească un nou sens în viață.

Vărsătorul se simte în capacană

leagan

Vărsătorul este un semn de aer, dar, în același timp, și un semn fix. De aceea, nu se poate desprinde ușor de un loc în care se simte confortabil sau de o persoană cu care s-a obișnuit. Dar, dacă simte o minimă obligație de a rămâne în acel loc sau lângă acea persoană, Vărsătorul are senzația că este prins în capcană și încearcă să se elibereze. Trebuie să fie convins că este decizia sa de a rămâne undeva, pentru că nu tolerează să i se impună nimic.

Peștii nu mai au niciun vis măreț

Peștii sunt guvernați de Neptun și Jupiter. De aceea, hrănesc mereu un vis important, fie că este legat de iubire sau de autorealizare. În momentul în care simt că și-au pierdut aceste visuri, Peștii știu că trebuie să schimbe ceva în viața lor. Nevoia de a avea o existență magică este foarte mare în cazul Peștilor, iar dacă își pierd motivația esențială, miezul de fantezie care îi întreține, ei nu pot merge mai departe. Atunci când realitatea îi trage în jos, Peștii trebuie să se schimbe sau să schimbe ceva în lumea lor, pentru a aduce înapoi inspirația și bucuria de a trăi.

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 17 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (46819 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45181 vizite)
  3. Horoscopul dragostei, toamna 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie (41226 vizite)
  4. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41145 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38179 vizite)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (nota 5)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 18-24 octombrie: multă iubire, răsturnări de situație și noi oportunități în sfera sentimentală (nota 5)
  3. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  4. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  5. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (0 comentarii)
  2. Aliații tăi împotriva răcelii, gripei și sinuzitei (0 comentarii)
  3. Abia așteaptă să își țină bebelușul la piept! Celia va deveni mămică pentru a doua oară, după o pierdere dureroasă de sarcină (0 comentarii)
  4. Zi de naștere inedită. Ce a făcut Mihai Morar, pentru prima oară-n viață, în ziua în care a împlinit 40 de ani (0 comentarii)
  5. Poți fugi de ele, dar nu la infinit! 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!