Horoscop
Înapoi la

Semne ca îi este dor de tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Bărbaților le este mai greu să-și exprime emoțiile, ca să nu pară prea sentimentali sau ca să se arate mai cool și mai misterioși. Uneori, sunt pur și simplu timizi și nu știu cum să mărturisească ceea ce simt. Alteori, sunt excesiv de încăpățânați și nu vor să recunoască nici măcar față de ei înșiși că le este dor. 

Deși nu vrea sau nu știe cum s-o spună, îți poți da seama că i-ai lipsit iubitului tău, după anumite semnale, specifice fiecărei zodii în parte. Privește-i acțiunile, citește-i limbajul corporal, urmărește-i expresiile feței și vei ști, cu siguranță, dacă i-a fost dor de tine. 

Semne că îi este dor, în funcție de zodie

Berbecul

Berbecul este foarte competitiv, iar atunci când își simte amenințată cucerirea, începe să devină nesigur și agitat. Îți poate arăta că i-ai lipsit într-un mod nu tocmai plăcut, prin crize de gelozie sau agățându-se tot timpul de tine. Berbecul te vrea numai pentru el, așa că se va arăta foarte posesiv, chiar dacă este prea mândru să-ți spună direct că i-a fost dor de tine.  

barbat si femeie la asfintit

Taurul

Deși este foarte devotat relației, Taurul este excesiv de încăpățânat și nu-și mărturisește sentimentele. Urăște nesiguranța, de aceea se arată foarte stăpân pe sine și nu se lasă ușor citit. Dar vei simți că i-a fost dor de tine din felul în care te privește, gesturile de afecțiune pe care nu le poate controla și micile atenții cu care te copleșește. 

Gemenii

Gemenii sunt foarte greu de citit, pentru că sentimentele lor sunt atât de schimbătoare și inconsistente. Bărbatul Gemeni îți poate spune într-o zi că i-ai lipsit, pentru ca a doua zi să-ți ignore toate mesajele. Realitatea este că nu minte atunci când spune că îi este dor, dar nu simte acest lucru tot timpul, atât de intens pe cât ai vrea tu. Dacă vrei ca bărbatul Gemeni să simtă cât de mult îi lipsești, fă câțiva pași în spate, lasă-i mai mult spațiu, iar când își va da seama de intensitatea sentimentelor sale, va veni alergând să ți le mărturisească. 

Racul

Racul este foarte sentimental, iar când este copleșit de dor nu se poate abține să nu-și arate sentimentele. Chiar dacă îi este mai greu să le spună în cuvinte, va face gesturi de afecțiune cât se poate de grăitoare. Dacă îți răspunde imediat la mesaje, te ajută ori de câte i-o ceri și face tot posibilul să stea cât mai mult în preajma ta, este evident că i-a fost dor de tine. 

Barbat cu palarie care da mesaje

Leul

Leul este genul de partener care își dorește să capteze toată atenția celorlalți și așteaptă să-i spui tu tot timpul că ți-a fost dor de el. Dacă îți dă tot felul de mesaje întrebându-te cât de mult i-ai simțit lipsa, este un semn că și lui i-a fost dor de tine. Atunci când simte că nu-i dai suficientă importanță sau dacă nu răspunsi imediat la telefoanele sale, va deveni foarte agitat și nesigur, atât pentru că îți simte lipsa cât și pentru că se teme să nu te piardă. 

Fecioara

Chiar și atunci când se simte confortabil în preajma ta, bărbatul Fecioară continuă să fie un timid incurabil. Așa că nu te aștepta din partea lui la declarații înflăcărate și la mărturisiri pline de patimă. Dacă îi spui tu prima cât de dor ți-a fost de el, se va deschide ca o floare și va admite că și el ți-a simțit lipsa. Dar, chiar și dacă nu vorbește, vei simți imediat că i-ai lipsit, pentru că stă tot timpul în preajma ta și îți împlinește toate voile. 

Balanța

Nativul Balanță este foarte sociabil și nu suportă să stea singur, astfel că îți va simți lipsa chiar mai mult decât i-o simți tu lui. Bărbatul Balanță apreciază onestitatea și spune, în general, adevărul, așa că îți va mărturisi fără rețineri cât de dor i-a fost de tine. Balanța este printre semnele care spun cu ușurință ceea ce simt și nu se tem să-și exprime emoțiile. Așa că, dacă ai un iubit Balanță, nu va trebui să faci prea multe eforturi să-i citești acțiunile și gesturile, pentru că vei ști imediat dacă i-a fost dor de tine. 

Scorpionul

Bărbatul Scorpion își exprimă dorul prin gesturi foarte pasionale și copleșitoare. Firea lui secretoasă îl împiedică să-ți spună direct că ți-a simțit lipsa, dar o vei simți în toate acțiunile și gesturile sale. Dacă te strânge tot timpul în brațe, te sărută pătimaș și face fel de fel de gesturi de afecțiune atunci când vă întâlniți, cu siguranță i-a fost greu fără tine. 

Săgetătorul

Săgetătorului nu-i plac partenerele care se agață tot timpul de el și îi cer mereu dovezi de dragoste. Se simte amenințat de relațiile prea serioase, așa că, dacă îi spui tot timpul ce dor ți-a fost de el, s-ar putea să bată în retragere. Probabil că îi va lua ceva timp pentru a simți că îi este dor de tine. Îți vei da seama de sentimentele lui când va începe să aibă mai des inițiative de a petrece timpul cu tine sau de a te invita să i te alături în diferite activități. 

Barbat care sta pe scari cu telefonul in mana

Capricornul

Capricornul ia în serios relația de iubire și nu glumește legat de sentimentele sale, de aceea nu va ascunde faptul că îi este dor de tine. Dar, pentru că este destul de încăpățânat, s-ar putea să aștepte să-i spui tu prima că i-ai simțit lipsa. Chiar dacă asta te enervează uneori la el, trebuie să-ți calci pe inimă și să-i faci această mărturisire, pentru că apoi îți va vorbi cu lux de amănunte despre sentimentele lui. Dacă, totuși, nu vrei să faci mereu primul pas, întreabă-l, pur și simplu, dacă i-a fost dor de tine. Oricât ar fi de încăpățânat, sinceritatea este mai importantă pentru el.

Vărsătorul

Vărsătorul este genul care fuge de orice fel de mărturisire sentimentală, de aceea este foarte greu pentru el să admită că i-ai lipsit. Cea mai bună metodă de a-ți da seama de sentimentele lui este să asculți modul în care îți vorbește. Dacă te menționează tot timpul, legat de planurile lui de viitor, te întreabă diverse lucruri din trecutul tău sau te descoase legat de ce ai făcut de când nu v-ați mai văzut, cu siguranță ți-a dus lipsa. 

Peștii

Peștii sunt unul dintre semnele cele mai emoționale și romantice, deci nu trebuie să aștepți să-ți spună că le-a fost dor de tine. Un nativ Pești îți va mărturisi imediat cât de mult i-ai lipsit și chiar va trăi sentimente intense de dor, chiar și când stați departe pentru perioade scurte. Îți va arăta acest lucru copleșindu-te cu daruri și dovezi de afecțiune.

Surse foto: Pexels

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.