Horoscop
Înapoi la

Semne că nu tu ești sufletul lui pereche în funcție de zodie

Semne că nu tu ești sufletul lui pereche în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se întâmplă să iubești un bărbat din tot sufletul și să-ți dorești să petreci întreaga viață alături de el. Apoi, brusc, te anunță că totul s-a sfârșit între voi. În momentul acela, toate miturile tale despre sufletul pereche și despre jumătatea perfectă se spulberă și ai senzația că nu vei mai găsi niciodată pe cineva care să te iubească.

Realitatea este că sufletul pereche poate exista, dar nu ne apare imediat în cale, așa cum ne-am obișnuit în povești sau în filme. Este nevoie de răbdare și de cunoașterea profundă a partenerului, pentru a-ți da seama că tu ești, cu adevărat, jumătatea lui. Iar atunci când nu te consideră sufletul său pereche, fiecare semn zodiacal dă semnale concrete, la care trebuie să fii atentă, pentru a nu te înșela în privința relației.

Când observi astfel de semne, tu decizi dacă vei continua relația și te vei bucura de prezent, fără să faci mari planuri pentru viitor, sau dacă îi vei pune punct și vei porni mai departe, în căutarea perechii ideale.

plecare

Berbecul te exclude din activitățile sale

De regulă, Berbecul se simte atras către persoane care, asemenea lui, au foc în suflet și pasiune în relații. De aceea, nu vei fi sufletul lui pereche dacă ai o fire mai rece, mai detașată, precum Fecioara sau Vărsătorul, nici dacă ești prea materialistă și realistă, precum Capricornul sau Taurul. În general, Berbecul se teme să rănească și nu-ți va spune în față că nu vă potriviți, dar se va îndepărta încet-încet, va petrece mult timp cu prietenii, în activități care nu te includ, ba chiar ar putea să te înșele. Într-o criză de impulsivitate îți poate spune ce crede, că nu sunteți făcuți unul pentru altul și că ar fi necesar să vă despărțiți.

Taurul se închide în sine

Îți dai seama că un bărbat din Taur nu te consideră jumătatea lui atunci când nu se deschide față de tine. Dacă i-ai câștigat încrederea și i-ai arătat că nu ai intenția de a-l părăsi, dar el continuă să fie închis și secretos, este un semn că nu există suficientă dragoste. Un bărbat Taur va fi reticent să-ți dezvăluie părțile sale vulnerabile, pentru că știe că vă veți despărți la un moment dat și nu vrea să ai arme împotriva lui. Doar dragostea îl va face să-și deschidă total inima față de tine.

Gemenii par distrași și indiferenți

Un bărbat din zodia Gemenilor nu crede că ești sufletul lui pereche atunci când pare distras, cu capul în nori, neatent la tine și indiferent la ceea ce faci sau ce spui. Dacă nu poate sta la masă cu tine fără să-și verifice non- stop telefonul și nu acceptă să facă o activitate care-ți place, măcar de dragul tău, înseamnă că dragostea nu este acolo. Un bărbat în Gemeni îndrăgostit îți va acorda toată atenția, te va face să te simți mai degrabă o prioritate decât un inconvenient și va alege în mod activ să-ți arate iubirea sa în fiecare zi. Dacă nu face nimic din toate acestea, este clar că nu se gândește la tine ca la jumătatea lui pe termen lung.

Racul nu te prezintă celor dragi

Cel mai clar semn că un bărbat Rac nu te consideră sufletul său pereche este că ezită să te prezinte familiei și prietenilor săi. Familia și prietenii sunt, practic, cele mai importante lucruri din lume pentru el, iar dacă nu simte nevoia de a te aduce în preajma lor, înseamnă fie că nu se vede cu tine pe termen lung, fie că simte că apropiații săi nu te vor agrea. Bărbatul Rac care se ferește să iasă cu tine în public și îți propune întâlniri scurte și rare este departe de a se considera jumătatea ta.

Leul este tăcut în preajma ta

Bărbații din zodia Leului sunt, de obicei, extrovertiți și adoră să fie centrul atenției Atunci când sunt atrași de o femeie, fac tot posibilul să iasă în evidență, să-i capteze admirația. Dacă un bărbat Leu nu vorbește prea mult și nu încearcă să se facă remarcat când ești în preajmă, înseamnă că nu-i pasă ce crezi despre el sau că nu se gândește deloc la tine.

Fecioara îți vorbește vrute și nevrute

În mod paradoxal, bărbatul Fecioară este foarte deschis și comunicativ atunci când nu are sentimente romantice față de tine. Un bărbat tipic Fecioară nu este transparent când vine vorba de dragoste. Nu veți ști niciodată dacă iubește pe cineva, pentru că este atât de ascuns în ceea ce privește sentimentele sale. Când îți spune orice despre ce gândește și cum simte, înseamnă că nu este îndrăgostit. Te consideră, cel mult, o bună prietenă, dar nu o persoană lângă care vrea să-și petreacă întreaga viață.

Balanța nu se implică în viața ta

femeie

Știi că un bărbat Balanță nu te iubește atunci când se ține departe, nu apare la întâlniri și nu se preocupă ce faci în absența lui. Balanțele sunt întotdeauna acolo pentru cei pe care îi iubesc, așa că, dacă nu îți acordă întreaga sa atenție și protecție, nu este o dragoste reală. Dacă nu îți cere să-i scrii un mesaj că ai ajuns acasă în siguranță, dacă nu merge la un eveniment care l-ai planificat de luni întregi, dacă nu apare în momentele care contează pentru tine, bărbatul Balanță nu te iubește și nu te consideră sufletul său pereche.

Scorpionul face crize de gelozie

Din nou, ai spune că este un paradox, dar nu este așa în realitate. Un bărbat Scorpion care este gelos pe ceilalți bărbați din viața ta nu te iubește cu adevărat, ci vrea să fii posesiunea lui, să se poată bucura de tine când dorește și să fie sigur că nu te gândești la nimeni altcineva. Însă un astfel de bărbat este lipsit de respect și de considerație, te consideră doar un trofeu, nu sufletul său pereche. Un bărbat Scorpion este în mod natural gelos, dar când se află alături de o persoană pe care o iubește cu adevărat, învață să-și controleze această gelozie.

Săgetătorul nu vorbește despre viitorul vostru împreună

Știi că un bărbat Săgetător nu te iubește atunci când nu poate vorbi despre viitorul vostru comun. Un Săgetător se bucură de schimbare, vrea să învețe și să crească și să se perfecționeze, ceea ce înseamnă că are planuri mari pentru viitor. Când alege să nu vorbească despre aceste planuri pentru că nu te includ și pe tine, evident că nu te consideră jumătatea sa. Dacă ești parte doar din prezentul lui și nu spune nimic despre ceea ce urmează, înseamnă că nu se vede împreună cu tine pe termen lung.

Capricornul inventează scuze

Știi că un bărbat Capricorn nu te iubește atunci când aduce tot felul de scuze în relația voastră. Spune frecvent că este prea ocupat din cauza muncii, a prietenilor sau a familiei, dar nu este neapărat așa, ci nu crede că ești suficient de importantă pentru a-și modifica programul pentru tine. Când un bărbat Capricorn te consideră sufletul lui pereche, el renunță la orice și la oricine pentru tine. Un Capricorn nu inventează niciodată scuze cu cei pe care îi iubește și nu este niciodată prea ocupat pentru ei.

Vărsătorul îți spune doar ce îți place să auzi

Știi că un bărbat Vărsător nu te iubește atunci când simți că nu cunoști decât suprafața sentimentelor lui, nu cine este el cu adevărat. Când un bărbat Vărsător se îndrăgostește, el devine profund, îți împărtășește emoțiile și credințele sale, împărtășește cele mai secrete gânduri ale sale. Când nu este îndrăgostit, se află pe pilot automat. El îți spune ce îți place să auzi, nu ceea ce simte cu adevărat. Dacă observi această stare de detașare și mască la bărbatul de lângă tine, poți fi sigură că nu te crede sufletul său pereche.

Peștii nu se preocupă de soarta ta

inima franta

Un bărbat din zodia Peștilor este cel mai expresiv atunci când este îndrăgostit, pentru că este un romantic incurabil. Îți trimite flori la serviciu, îți cumpără medicamente și are grijă de tine când ești bolnavă, îți comunică dragostea sa prin acțiuni. Dacă nu este prea interesat de ceea ce ți se întâmplă, nu-ți ascultă niciodată plângerile și nu sare în ajutorul tău, sunt șanse foarte mici să te iubească.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Unde iti vei intalni sufletul pereche?
Incepe quiz
Unde iti vei intalni sufletul pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.