Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Semne că se gândește la tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Îți dorești să știi dacă iubitul se gândește la tine când nu sunteți împreună? Sau poate sunteți la începutul relației și nu ești sigură că ocupi un loc important în inima și mintea sa?

În funcție de zodie, există câteva semne care îți arată că alesul tău te poartă în gândurile lui. Dar nu te baza numai pe aceste semne ci încearcă să afli mai multe într-o conversație onestă cu bărbatul pe care îl iubești. 

ganditori

Semne că te poartă în gândurile lui

Berbecul

Îți trimite fel de fel de mesaje aparent ”întâmplătoare” pe parcursul zilei? În realitate, nu sunt deloc întâmplătoare. Fie că îți trimite linkuri cu articole care i-au plăcut, melodii sau poze drăguțe, este un semn sigur că ocupi o mare parte din gândurile lui. 

Taurul

Dacă observi că iubitul tău își amintește tot ce i-ai spus și face chiar eforturi ca să-ți demonstreze asta, este semn  că ești mereu în mintea sa. Un nativ Taur este foarte atent la persoana pe care o iubește. Nu numai că își amintește ocaziile speciale, ca ziua ta de naștere, dar știe foarte bine mici detalii, de exemplu cum îți place cafeaua sau când ai programat un interviu. 

Gemenii

Se știe că Gemenii au o minte complicată și sunt destul de nestatornici în relații. Dacă un bărbat Gemeni te face parte din planurile sale pe termen lung și te sună să-ți ceară părerea într-o problemă intelectuală, probabil că se gândește destul de mult la tine. Dar nu vei ști precis acest lucru, nici dacă ți-o spune cu mâna pe inimă. 

Racul

Dacă este îndrăgostit, bărbatul Rac se gândește non-stop la tine. Te sună, îți trimite mesaje, caută tot felul de ocazii ca să te întâlnească, îți cere părerea în orice problemă. Este imposibil să nu-ți dai seama că se gândește la tine, ba chiar s-ar putea să ți se pară că o face aproape obsesiv câteodată. 

Leul

Te trezești cu un mesaj din partea lui la prima oră dimineața? Te sună să-ți spună ”Noapte bună!” înainte de culcare? Atunci poți fi sigură că bărbatul Leu se gândește intens la tine. Iar dacă te invită să strălucești alături de el la vreo petrecere, nu este cazul să mai ai vreo îndoială. 

gandind

Fecioara

Dacă observă orice mică schimbare la tine și îți face complimente pentru cum arăți, mai mult ca sigur că bărbatul Fecioară și-a întipărit bine în minte ținuta și chipul tău și poate face comparații de la o întâlnire la alta. Este cel mai sigur semn că se gândește la tine și ai un loc important în inima sa. 

Balanța

Simte tot timpul nevoia să te privească și să te atingă, chiar și atunci când sunteți în grupul de prieteni? Un bărbat Balanță nu-și inhibă niciodată sentimentele. Dacă ii vei suprinde privirea ațintită asupra ta când sunteți cu alte persoane sau te ia de mână  în prezența amicilor, probabil că ești o prezență constantă în gândurile sale. 

Scorpionul

Dacă un nativ Scorpion găsește tot felul de motive ca să te sune sau să vină pe la tine, nu ai de ce să te îndoiești că te poartă în gândul său. Să fim sinceri, nu trebuie să-ți mai spună că se gândește la tine, faptele sale o dovedesc din plin.

Săgetătorul

Atunci când iubitul tău Săgetător vine la tine exact cu cadoul pe care ți-l doreai, este evident că s-a gândit la tine, a reținut ce îți place și a căutat o ocazie ca să te bucure cu darul său. Numai un bărbat care te consideră importantă și te păstrează în mintea sa, îți cunoaște atât de bine gusturile și dorințele. 

Capricornul

Mulți bărbați uită să-și întrebe iubitele ce mai fac, atunci când sunt cu grupul de amici. Nu este cazul Capricornului.  El își amintește întotdeauna să te sune sau să-ți dea mesaje, chiar dacă este în mijlocul celei mai interesante activități cu prietenii săi. Ce semn mai clar că se gândește la tine poți să ceri?

Vărsătorul

Dacă un bărbat Vărsător vine la tine cu un cadou personalizat, fie că este o cană cu un mesaj scris de el, fie un tricou cu imaginea voastră, este clar că a petrecut multă vreme gândindu-se cum să-ți facă o surpriză cât mai originală.  Un cadou personalizat este cea mai clară dovadă că ești importantă pentru nativul Vărsător. 

portret

Peștii

Te invită să-i cunoști familia și prietenii? Este interesat în mod sincer de ce se întâmplă în viața ta? Vrea să știe totul despre tine, din copilărie și până acum? Înseamnă că se gândește la tine 100% din timp și te vede deja ca pe o parte importantă din viața sa. 

Surse foto: Pexels, IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta