Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Semne că sunteți făcuți unul pentru celălalt, în funcție de zodia lui

Otilia Geavlete

Fiecare tip are propria sa manieră de a-și exprima dragostea, de a-și dezvălui emoțiile și de a-i arăta femeii de lângă el că o consideră sufletul său pereche.

Exuberantul Berbec își deschide sufletul mult mai ușor ca Racul timid sau nativul rezervat din Fecioară. Bărbatul Scorpion nu își arată slăbiciunile, înainte de a a avea completă încredere într-o femeie, în vreme ce nonconformistul Vărsător are un fel cu totul original de a-și arăta iubirea.

pasiune

Pentru a fi sigură că te afli lângă bărbatul potrivit, este bine să cunoști care sunt semnele că sunteți făcuți să fiți împreună. Dacă descoperi aceste indicii, mai mult sau mai puțin subtile, la alesul tău, înseamnă că destinul ți-a  adus în cale chiar sufletul pereche.

Semne că sunteți făcuți să fiți împreună

Berbecul

Mulți bărbați nu-și dezvăluie adevăratele sentimente când vor să cucerească o femeie. Nu-ți spun în față că îi plictisește ce le povestești sau că ar vrea să facă altceva decât să vadă cu tine un film de dragoste. Dar nativul Berbec nu ascunde nimic, atunci când se simte bine cu o femeie. Îi spune direct tot ce simte, pentru că este sigur că ea îl va înțelege. Așa că, în loc să te superi pe el, apreciază-i autenticitatea, care este cel mai clar semn că își dorește să fie cu tine.

Taurul

Nativul Taur este foarte volubil în situații obișnuite, când vorbiți câte în lună și în stele. Dar, când vine vorba de a-și mărturisi sentimentele, este destul de timid și emotiv. Mai ales în anumite circumstanțe, când se simte vulnerabil, de exemplu după ce ați făcut dragoste. Dacă atunci începe să vorbească puțin confuz, încercând să-ți spună cât de mult te iubește, ascultă-l cu răbdare, pentru că este semnul cel mai profund al conectării cu tine.

Gemenii

Dacă vrei să descoperi adevăratele sentimente ale unui bărbat Gemeni, ascultă-i cu atenție discursul. În cazul în care evită să vorbescă prea multe lucruri despre tine, este semn că nu se vede alături de tine pe termen lung. Un bărbat Gemeni interesat de o femeie vrea să afle totul despre ea, despre trecutul ei, despre emoțiile ei. La rândul său, îi dezvăluie chiar și părțile sale ascunse, slăbiciunile și defectele, semn că o consideră sufletul său pereche.

Racul

Mulți bărbați încearcă să se prezinte într-o lumină favorabilă atunci când sunt cu o femeie, să-i ascundă părțile lor mai puțin plăcute sau secretele întunecate. Nativul Rac, mai ales, este foarte secretos și ajungi greu la inima sa. Dar, dacă simte că ești aleasa lui, bărbatul Rac va începe să se deschidă față de tine. Are nevoie de foarte mult curaj ca să-ți încredințeze taine și suferințe din trecutul său, așa că trebuie să-l apreciezi când face acest lucru.

Leul

Leul vrea ca atunci când este în public să strălucească, să trezească admirația tuturor cu imaginea sa carismatică. Semnul cel mai sigur al conexiunii cu tine este că înaintea ta lasă să cadă toate vălurile și se prezintă așa cum este, de fapt, sensibil și vulnerabil. Te consideră persoana cea mai importantă din viața lui, atunci când îți permite să-i vezi adevăratul Sine, dincolo de armura sa strălucitoare.

Fecioara

Este foarte greu să-l faci pe un bărbat Fecioară să iasă din carapacea sa. Trebuie să ai foarte multă răbdare cu el, să-i accepți stângăciile și timiditatea. Dacă observi că în preajma ta se pierde total, iar calmul său proverbial dispare, este semn că ai pătruns în inima lui. Nervozitatea sa este explicabilă, întrucât se simte vulnerabil în fața ta și nu știe cum s-o ascundă. În astfel de momente, oferă-i întreaga ta atenție și lasă-l să vadă cât e mult îți pasă de el, pentru a-i risipi îndoielile.

aventura

Balanța

Bărbatul Balanță se arată atotștiutor în fala prietenilor și femeilor cu care flirtează și face tot posibilul să-și păstreze poziția privilegiată de persoană care cunoaște răspunsul la toate întrebările. Numai în fața unei femei pe care o consideră jumătatea sa, un bărbat Balanță poate lăsa garda jos și recunoaște că are nevoie de ajutor. Așa că, atunci când iubitul tău Balanță îți cere sfatul sau susținerea, ai motiv de bucurie, pentru că ești singura persoană în care are încredere.

Scorpionul

Pentru bărbatul Scorpion, o relație autentică și bazată pe încredere cu persoana iubită este cel mai important lucru din Univers. Un nativ Scorpion nu-și dezvăluie sufletul și nu-și recunoaște greșelile decât în fața unei femei cu care are de gând să stea pe termen lung. Semnul că sunteți făcuți să fiți împreună este că bărbatul Scorpion își asumă responsabilitatea pentru greșelile din trecut și recunoaște partea sa de vină pentru sfârșitul unor relații. Spunându-ți că a greșit, nativul Scorpion subliniază, implicit, că nu va mai face aceeași eroare cu tine.

Săgetătorul

Bărbatul Săgetător este recunoscut pentru independența sa, așa că, atunci când nu are de gând să stea prea mult cu o femeie, nu-și arată adevărata față, ci se prezintă mereu într-o lumină pozitivă, optimist și plin de umor. În mod paradoxal, semnul că te consideră perechea sa este tocmai curajul de a se arăta trist, îngrijorat sau deprimat, pentru că nu va face acest lucru decât dacă se vede alături de tine pe termen lung.

Capricornul

Muncitor și disciplinat, Capricornul nu pierde niciodată timpul cu nimicuri și discuții superficiale. Cu el, fie vorbești despre lucruri importante, fie îl lași să-și facă treaba. Totuși, există o excepție: cu persoana pe care o iubește cu adevărat, Capricornul este dispus să renunțe la seriozitatea sa proverbială și să își dezvăluie partea jucăușă și mai puțin rigidă a firii sale.Dacă îl faci să râdă și să vorbească orice cu tine, este semn că te consideră femeia vieții sale.

Vărsătorul

Vărsătorul este rezervat și rece când vine vorba despre drame sentimentale. De obicei, are o atitudine controlată, intelectuală și încearcă să se ferească de efuziuni emoționale. Numai cu femeia iubită este dispus să lase garda jos și să comunice cu ea la nivel de sentimente. Dacă iubitul tău Vărsător te lasă să privești dincolo de masca sa de persoană rațională, înseamnă că i-ai câștigat pe deplin încrederea și te vede ca pe tovarășa sa de drum.

bicicleta

Peștii

Atunci când sunt cu persoana pe care o iubesc, Peștii își dezvăluie cea mai creativă și fantezistă parte a lor. Dacă observi că iubitul tău Pești încearcă să-ți arate compozițiile sale, să se exprime într-o manieră cât mai elevată în fața ta, să te surprindă cu imaginația sa, înseamnă că te consideră muza lui. Bărbatul Pești evadează adesea din realitate într-o lume fantastică, iar, dacă acceptă să-i fii alături în visările sale, ești o persoană specială pentru el.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!