Horoscop
Înapoi la

Semne că te dorește, în funcție de zodie

Semne că te dorește, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Bărbații nu sunt experți în autocontrol atunci când sunt atrași de o femeie, ceea ce face incredibil de ușor să afli dacă te dorește. Deși se cred misterioși și greu de citit, majoritatea bărbaților transmit semnale foarte clare atunci când doresc o femeie. Un bărbat care este atras de tine din punct de vedere sexual se trădează prin numeroase semne, de la ocheade până la lingerea buzelor. Când înveți cum să citești aceste semnale, îți vei da seama imediat care sunt intențiile sale. Iată cum se manifestă bărbații atunci când te doresc, în funcție de zodie.

dans

Berbec

În general, Berbecul este foarte deschis când vine vorba de atracția sexuală. Întregul lui limbaj corporal este foarte grăitor. Te privește fix, adesea își plimbă privirea de-a lungul corpului tău, zăbovind în zona gâtului și a gurii. Aproape că simți cum se linge pe buze. Se apropie periculos de mult și te atinge de câte ori poate. Dar nu este nevoie să ghicești prea multe, pentru că îți mărturisește foarte repede că te dorește.

Taur

Pentru Taur, primul semn de dorință este apropierea fizică destul de pronunțată, adesea depășind spațiul tău personal, pentru că vrea să-ți simtă literalmente trupul. Te atinge pe mână, te ia pe după umeri și îți face masaje tandre pe spate, dacă îi dai voie. Când este foarte atras de cineva, Taurul nu se poate smulge din proximitatea persoanei dorite.

Gemeni

În general, Gemenii încearcă să-ți atragă atenția cu mintea lor, chiar dacă își doresc trupul tău. Nu sunt atât de îndrăzneți ca Taurul sau Berbecul, dar încearcă să te fascineze de departe, privindu-te semnificativ când îți vorbesc de subiecte mai intime. Curând vei observa că încep să fie foarte cocheți, extrem de îngrijiți și atrăgători, de parcă ți-ar spune că se pregătesc de o noapte fierbinte.

Rac

Pentru Rac, un adevărat sensibil al zodiacului, atracția este însoțită de semne ale timidității sale, care devine exagerată, putând merge până la înroșirea feței, tremurături ale vocii sau ușoară retragere când este în preajma ta. Atunci când te atinge, o face ca din întâmplare, dar simți imediat fiorii dorinței sale, ca și atunci când te privește, lung și discret, până când îl surprinzi și-și ferește repede privirea.

Leu

Ca și Berbecul, Leul are un limbaj foarte fățiș când vine vorba de atracția sexuală, cu apropiere, atingeri și priviri lungi, direct în ochii tăi. În plus, vorbește numai cu tine, îți povestește o mulțime de lucruri și încearcă să-ți arate cât de extraordinar este. Da, exact așa sunt Leii: își umflă pieptul, își încordează mușchii și fac un adevărat dans al dragostei când își doresc o femeie.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este destul de rezervat în manifestările sale amoroase, așa că te prinzi mai greu dacă dorește o femeie. În general, te urmărește de departe, observă ce-ți place și începe să-ți iasă în cale cu tot felul de gesturi drăguțe și propuneri care să te încânte. Un bărbat Fecioară nu te va invita niciodată direct în patul lui, chiar dacă este atras nebunește de tine. Este un tradiționalist când vine vorba de relații și are nevoie de mult timp înainte de a-și face curaj să-ți propună o întâlnire.

Balanță

Este destul de greu să-ți dai seama că un bărbat Balanță te dorește, pentru că realmente nu se obosește să dea semnale prea evidente. Dacă începe să te urmărească, să râdă cu tine ca și cum ai fi o simplă prietenă și să-ți povestească diverse aventuri din viața lui, este un semn destul de clar că te place. S-ar putea să-ți precizeze că este singur și să încerce să-ți capteze atenția, fără să-și dea seama, atunci când alt bărbat este interesat de tine.

Scorpion

Nimeni nu are un limbaj al atracției atât de complicat precum Scorpionul. Ba te respinge, ba te atrage, te privește ca și cum te-ar sorbi din ochi sau se îndepărtează cu indiferență, apoi urmărește efectul pe care l-a produs plecarea sa. Te dezbracă din priviri și aduce în discuție subiecte care te pot face să roșești. Vocea lui este plină de promisiuni, iar când stă lângă tine, simți cum te pârjolește cu pasiunea lui.

dorinta

Săgetător

Nu căuta semne prea clare la Săgetător, când vine vorba de dorință, pentru că atracția este o aventură ca oricare alta pentru el și o mărturisește fără prea multe ocolișuri. S-ar putea să te ia în brațe când te aștepți mai puțin și să te sărute apăsat, după ce ați vorbit despre un subiect cu totul banal. Dacă stă mai mult decât de obicei în preajma ta și îți vorbește de alte cuceriri ale sale, poți bănui că i s-au aprins călcâiele după tine.

Capricorn

În cazul Capricornului, vei observa două atitudini extreme: fie se depărtează de tine și nu mai comunică, pentru că se simte cuprins de dorință, dar nu are chef de bătăi de cap, care să-l distragă de la alte pasiuni, fie devine oarecum agresiv și îți propune pe șleau să-i dai ceea ce-și dorește. Limbajul corporal este de prisos în cazul acestei zodii complicate, pentru că în general își controlează emoțiile și nu lasă să se vadă ce simte.

Vărsător

Pentru Vărsător, a atrage femeia pe care și-o dorește este un adevărat plan și nu precupețește niciun gest pentru a-ți arăta că este fascinat de tine. De fapt, limbajul său corporal este chiar exagerat, cu priviri lungi și languroase, cu atingeri aproape obscene și cu o voce joasă, ca și cum ți-ar vorbi în pat, la ureche. Nu este prea greu să-ți dai seama că Vărsătorul te dorește. Problema este că s-ar putea arăta mai atras de tine decât este în realitate.

Pești

atractie

Romantici, emotivi, galanți - aceasta este definiția Peștilor, iar când sunt atrași de o femeie, își arată din plin sentimentele. Gesturile lor delicate, cuvintele calde, privirile pline de dorință, totul la ei respiră iubire și admirație față de tine. Spre deosebire de alte zodii, nu este greu să-ți dai seama că un bărbat din zodia Pești te place. Este de ajuns să-l privești câteva minute cum gravitează în preajma ta și vei ști sigur că l-ai cucerit.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.