Horoscop
Înapoi la

Semne că te iubește în secret, în funcție de zodie

Semne că te iubește în secret, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Iubirea are manifestări diferite, în funcție de personalitatea și de îndrăzneala unui bărbat. Unii bărbați sunt foarte deschiși cu privire la sentimentele lor, le strigă, literalmente, de câte ori au ocazia. Alții își ascund iubirea, din lipsă de încredere sau de teamă că vor fi refuzați, și o dezvăluie doar când simt o conexiune clară cu persoana pe care o plac. 

Care este motivul acestei diversități de semnale de dragoste în rândul bărbaților? Fiecare semn din zodiac are propriul mod de a-și exprima atracția și dorința. Dacă știi semnalele subtile ale zodiei, îți vei da seama dacă un bărbat este interesat de tine, chiar dacă nu ți-o spune fățis.

ascunde flori

Berbec

Berbecul nu este cunoscut pentru subtilitatea sa. Dacă un bărbat din Berbec te place, îți vei da seama imediat, pentru că greu își poate stăpâni sentimentele și temperatura emoțională dintre voi crește vertiginos. Dacă Berbecul este un prieten sau un coleg de serviciu, îți va arăta interesul său cu perseverență, găsind orice scuză ca să se oprească lângă biroul tău cât mai des sau încercând să stea cât mai aproape de tine când ieșiți în grup. Va face orice ca să-ți atragă atenția asupra lui, un exemplu fiind că va încerca să-și afirme competitivitatea asupra oricărui alt bărbat. Dacă altcineva este interesat de tine, Berbecul îl va mătura din fața ta. Nu-ți va da prea mult timp să te gândești dacă te place sau nu, pentru că este dispus să te ia pe sus, când te gândești mai puțin.

Taur

Dacă te interesează un bărbat din zodia Taurului, iar el te place, își va face cunoscute dorințele cu complimente, cadouri, gesturi dulci și persistență blândă. Taurul este cunoscut pentru senzualitatea sa, iar bărbații știu cu siguranță cum să trateze obiectul dorințelor lor. Te poți aștepta la masaje delicate pe umeri, la cele mai bune prăjituri de la o cofetărie scumpă, la o serenadă cu cântecul tău preferat sau la alte semnale mici, dar semnificative. La urma urmei, dacă este atras de tine, vrea ca tu să știi asta și o poate face cel mai rapid apelând la simțurile tale. Bărbații Taur sunt foarte atenți la modul în care se poartă, arată distinct de ceilalți și, foarte probabil, dacă le trezești interesul, îți vei da imediat seama de acest lucru.

Gemeni

Când vine vorba de romantism, semnalele Gemenilor pot fi greu de identificat. Într-o zi ești convinsă că este interesat de tine: flirtează cu tine, este curios să afle mai multe despre cine ești și despre ce îți place. Pe de altă parte, este posibil să observi că nu ești singura pe care o tratează cu atenție și interes. Este adevărat, bărbații Gemeni aduc flirtul până la o formă de artă și au în vizor, adesea, mai multe partenere romantice deodată. Interesele lor sunt foarte diverse și, fără a fi adevărați Don Juani, își doresc să cunoască cât mai multe femei, de dragul diversității. Semnalul sigur că te place mai tare decât pe alte pretendente este că se întoarce mai des la tine și petreceți perioade din ce în ce mai îndelungate împreună. Dacă îi poți capta interesul suficient de mult încât să nu mai fie nevoie de noutăți de la alte persoane, îl vei fascina și îl vei face să râvnească din ce în ce mai mult la atenția ta.

Rac

Racul este unul dintre cele mai dificile semne ale zodiacului și este foarte greu să-ți dai seama dacă te place sau nu. Racii au emoții foarte profunde și se protejează de suferință, așa că nu se vor deschide către o relație până nu au completă încredere în tine, în sentimentele și în intențiile tale. Până la acel moment, un nativ Rac va păstra dragostea pentru tine ca pe un adevărat secret, pe care nu-l va mărturisi nimănui. Dacă observi că încearcă să te protejeze în situații dificile (îți dă umbrela lui, de exemplu), să te ajute cu diverse responsabilități la birou sau să repare mici lucruri pentru tine, acesta este un semnal al interesului față de persoana ta. Câteodată, un bărbat Rac poate deveni exagerat de protector, pentru că siguranța și eliminarea riscurilor sunt valorile sale primordiale și vrea să te ia sub aripa lui ocrotitoare. Dacă observi că fluxul său protector este din ce în ce mai orientat spre tine, acesta este un semnal clar că te-a primit în inima sa.

semnele dragostei

Leu

În cazul Leului este ușor să ghicești dacă este atras de tine sau nu. Fiind unul dintre cele mai pasionale semne ale Zodiacului, Leul își demonstrează sentimentele într-o varietate de moduri, greu de ratat. Îi place să facă gesturi mărețe: indiferent dacă îți umple biroul cu buchete de trandafiri sau îngenunchează în public și îți cere o întâlnire, cu siguranță Leul știe să-și facă intrarea și să îți capteze atenția. Vei ști, de asemenea, că te place atunci când te va arăta tuturor prietenilor săi, ca și cum ai fi o cucerire demnă de admirație, cu care să se mândrească. În general, Leul îți arată atracția tratându-te cu strălucirea caldă a atenției și a afecțiunii sale. Și acesta este genul de interes care este foarte ușor de observat.

Fecioară

Ai nevoie de atenție, mult efort și multă răbdare ca să-ți dai seama dacă un bărbat Fecioară este interesat de tine. Când vine vorba de sentimentele și interesele lor, bărbații Fecioară sunt cunoscuți ca fiind foarte rezervați, mai ales dacă există și altă persoană care concurează cu ei pentru dragostea ta. Bărbații din această zodie nu vor intra în competiție sau confruntare, așa cum ar face alte semne. Un nativ Fecioară mai degrabă se va retrage, lăsându-te pe tine să iei decizia dacă te apropii sau nu de el, după ce ai lămurit lucrurile cu cealaltă persoană, desigur. Deci, cum să știi dacă Fecioara este atrasă de tine? Acordă atenție semnalelor sale subtile, mai ales când sunteți singuri împreună. Dacă este interesat de tine, el va asculta cu atenție când vorbești și îți va oferi sfaturi sensibile cu privire la orice probleme pe care i le pui înainte. El te va trata întotdeauna într-un mod respectuos și gentil. Însă trebuie să-i acorzi suficient timp; dacă există, cu adevărat, ceva între voi, se va transforma încet-încet într-o dragoste profundă.

Balanță

Condus de Venus, semnul Balanței este unul dintre cele mai romantice din zodiac. Bărbații Balanță își poartă cu adevărat inimile în palmă, pentru ca toți să le vadă sentimentele. Dacă un bărbat Balanță este interesat de tine, nu poți să nu fii conștientă de asta - îți va trimite flori, îți va lăsa mesaje pline de dragoste și va spune tuturor prietenilor tăi cât de fascinantă te găsește. Niciodată nu va uita să-ți cumpere un mic dar, să te țină de mână în public sau să te implice în orice arie a vieții lui, chiar și în acele domenii unde bărbații se feresc să-și aducă iubitele. Își dă seama întotdeauna cum te simți și știe cum să-ți aducă liniște și bucurie, punându-ți muzica preferată sau luându-te în brațe înaintea tuturor. Da, este ușor de spus atunci când ai câștigat inima unui bărbat Balanță. Mai dificil este să spui când l-ai rănit sau l-ai jignit, întrucât face tot ce poate pentru a-și păstra zâmbetul pe buze și a te proteja. Asigură-te că îl tratezi cu precauție, deoarece are o inimă fragilă și sensibilă.

Scorpion

Semnul Scorpionului este unul dintre cele mai sexy și mai emoționale semne zodiacale. Bărbații Scorpion nu flirtează; sunt prea legați de dragoste și de viața intimă pentru ceva atât de frivol. Dacă sunt interesați de tine, te vor urmări cu atenție și vor căuta ocazii să fie în preajma ta. Dacă altcineva vrea să îți atragă atenția, bărbatul Scorpion poate deveni surprinzător de gelos sau posesiv, chiar dacă nu sunteți încă un cuplu. Scorpionul simte, pur și simplu, foarte profund și acest lucru este valabil mai ales pe tărâmul atracției. Desigur, el știe să-ți câștige inima apelând la intensitatea emoțională pe care o degajă. Când se află în apropiere, privirea lui s-ar putea simți ca un fascicul laser, iar apropierea fizică ar putea să-ți provoace valuri de căldură și fiori reci. Bărbatul Scorpion este pe deplin conștient de aceste efecte și își dorește să te simți ca o pradă captivă în firele dorinței sale.

Săgetător

Știi că ești „în raza” Săgetătorului atunci când încearcă să te facă mereu să râzi. Bărbatul Săgetător este celebru pentru umorul lui, iar strălucirea din ochii lui poate fi irezistibilă. Dacă se poartă oarecum copilărește în fața ta și îți spune tot felul de povești, fii sigură că i-ai atras atenția. Și când te invită să i te alături într-o aventură, acesta este semnalul că este intrigat de tine și vrea să afle mai multe despre persoana ta. Dar nu te aștepta ca atenția Săgetătorului să fie constantă. El este un spirit liber, care tinde să se lase purtat acolo unde îl duce destinul. Într-o zi s-ar putea să-ți aducă un buchet imens de flori, iar în următoarea, s-ar putea să uite complet să te sune. Acesta este felul lui de a fi, dar important este să-și păstreze interesul față de tine.

Capricorn

Capricornul tinde să fie mai degrabă direct în exprimarea interesului său romantic. Adesea, Capricornul este prea ocupat pentru a dedica mult timp întâlnirilor și romantismului. De multe ori, o întâlnire de dragoste cu el începe să semene cu o întâlnire de afaceri. Îți cere cât mai multe date despre tine, date de contact și te trece, pur și simplu, pe agenda lui, pentru întâlnirea următoare. El stabilește, de obicei, unde veți merge și ce veți face, dar alege locuri foarte frumoase și scumpe, pentru că vrea să te impresioneze. Știi doar că viitorul său este plin de lucruri importante, așa că ar putea părea un pic distras sau greu de înțeles, chiar dacă el încearcă să te curteze cu cele mai bune intenții. Are totuși o latură pământească, senzuală, care se manifestă din plin atunci când este cuprins de pasiune.

Vărsător

Când vine vorba de atracție și dorință, Vărsătorul nu dă semnale foarte clare, așa că trebuie să fii foarte bună la ghicirea mesajelor subtile. Un bărbat Vărsător și-ar putea arăta interesul invitându-vă la un spectacol de artă sau la un miting - nu tocmai cele mai tradiționale locuri romantice. În plus, odată ce îi accepți invitația, el ar putea părea atât de îndepărtat, indiferent sau atât de concentrat pe oricine altcineva decât pe tine, încât ajungi să te întrebi de ce te-a invitat din start. Nimic nu este clar cu Vărsătorul: azi ești sigură de sentimentele lui, mâine nu mai ești, aceasta este marea lui enigmă. Un bărbat Vărsător nu simte nevoia să-ți arate tot timpul că te place, să te reasigure de sentimentele lui sau să se dezvăluie prea mult în fața ta. Adesea, cheia de a ști dacă ai câștigat inima unui Vărsător este să afli ce spune despre tine altora. Este posibil să fie nevoie de ceva căutare, pentru a pune cap la cap lucrurile pe care le spune unor prieteni pe care tu nu-i cunoști sau altor persoane care nu-ți sunt familiare.

Pești

pereche

Peștii își arată interesul în moduri creative și prin atenția lor intuitivă. În primul rând, dacă sunt cu tine, nu încearcă doar o interacțiune de suprafață, ci își doresc discuții profunde. Un nativ din zodia Peștilor te va privi lung și semnificativ în ochi, s-ar putea să-ți recite versuri pe care le-a scris el însuși ori să-ți ofere un mic dar pe care îl consideră semnificativ. La început, bărbatul din semnul Peștilor pare puțin desprins de context și nu poți spune cu certitudine dacă te place sau nu. Dar este doar o impresie, pentru că Peștii sunt adevărați romantici care își dezvăluie destul de repede sentimentele. Pe măsură ce atracția lui crește, bărbatul din Pești va deveni ca o carte deschisă în fața ta din punctul de vedere al emoțiilor și îți va arăta cât de profund conectat este cu tine, intuindu-ți nevoile chiar înainte să le dai glas.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cine te iubeste in secret?
Incepe quiz
Cine te iubeste in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (66)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.