Horoscop
Înapoi la

Semne că vrea o relație serioasă cu tine, în funcție de zodie

Semne că vrea o relație serioasă cu tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Dacă te-ai îndrăgostit recent sau dacă te afli de ceva vreme într-o relație și vrei să treci la nivelul următor, este vremea să afli care sunt intențiile iubitului tău. Unele persoane sunt ca o carte deschisă și este ușor să observi că-și doresc să fie cu tine și sunt gata să se implice pe termen lung. Dar alți bărbați sunt asemenea unui seif cu un cifru complicat, este foarte greu să ajungi la sentimentele lor reale și să le anticipezi următorii pași. În funcție de zodie însă, fiecare bărbat se trădează prin anumite semne dacă este gata să-și asume o relație serioasă cu tine.

iubire

Berbecul spune „Te iubesc!”

În cazul Berbecului, cel mai clar semn că vrea o relație serioasă este să-ți declare dragostea sa. Pentru Berbec, cuvintele „Te iubesc!” au o implicație foarte profundă și nu le folosește cu ușurință. Doar atunci când este sigur că tu ești aleasa lui, Berbecul îți poate face această declarație specială. Chiar și atunci, nu înseamnă că trebuie să grăbești lucrurile, pentru că unii bărbați din această zodie au nevoie de timp pentru ca sentimentele lor să capete stabilitate. În plus, nu te aștepta ca marea declarație să fie însoțită de surle și trâmbițe. S-ar putea să te trezești că ți-o spune pe neașteptate, în timp ce vă uitați la un film și mâncați pizza. Totuși, pentru Berbec, această mărturisire înseamnă că este cu adevărat implicat în relație.

Taurul te implică în viața lui

Taurului îi plac gesturile grandioase, așa că le face tot timpul când este cu adevărat îndrăgostit, dar și când are o aventură trecătoare. Dacă te-a invitat la o cină extravagantă într-un restaurant scump sau a ales pentru noaptea voastră de dragoste un hotel luxos, nu trebuie să-ți faci încă iluzii: pur și simplu așa este el, își dorește să impresioneze orice femeie. Însă atunci când îți dă voie să intri în viața lui, să-i cunoști părinții și prietenii, să îl vezi în posturi „compromițătoare” (de exemplu, sforăind sau în pijamalele sale cele mai caraghioase), înseamnă că este dispus să facă pasul cel mare și să se lege serios de tine. Să se simtă confortabil în preajma ta, iată cel mai bun semn că bărbatul Taur este pregătit să treacă la nivelul superior al relației voastre.

Gemenii devin deschiși și onești

Dacă au o aventură pasageră, Gemenii nu se obosesc să se deschidă în fața ta sau să fie autentici în ceea ce-ți spun. Pur și simplu nu consideră că merită efortul, pentru că știu că nu intenționează să petreacă prea mult timp lângă tine. Principalul semn că un bărbat din zodia Gemenilor este gata să se implice într-o relație serioasă îl reprezintă onestitatea și deschiderea emoțională în fața persoanei iubite. Atunci când un bărbat Gemeni începe să-ți povestească lucruri din ce în ce mai intime din viața sa, să-și arate slăbiciunile înaintea ta sau să-ți lase acces liber la telefon sau la contul său de Facebook, este semn că relația voastră a devenit serioasă. Chiar dacă adevărul îl face să se simtă expus sau vulnerabil, două lucruri pe care le urăște, bărbatul Gemeni este gata să ți-l mărturisească atunci când este cu adevărat îndrăgostit și se vede alături de tine pe termen lung.

Racul vorbește despre viitorul în doi

Adesea, Racul abia așteaptă să intre într-o relație serioasă de iubire, pentru că este un romantic incurabil și un familist convins. Cu toate acestea, poate să se sperie dacă îl iei prea repede, cu propuneri de tipul „prezintă-mi prietenii tăi” sau „hai să ne mutăm împreună”. Primul semn că un bărbat Rac simte că lucrurile au devenit serioase între voi este când începe să vorbească despre viitorul vostru comun și să folosească mult mai des cuvântul „noi”. Când Racul este decis să se implice total într-o relație, va depăși mai ușor bătălia internă legată de independența sa și va fi gata să perceapă cuplul vostru ca pe o unitate și să-și facă planuri în funcție de legătura voastră, planuri care să te includă întotdeauna și pe tine. Poate că va trece ceva timp până când va face următorul pas în relație, dar simplul fapt de a folosi mai des cuvântul „noi” este foarte important pentru Rac.

Leul împarte lucrurile sale cu tine

Bărbatul Leu este genul de iubit căruia îi place să fie admirat, să surprindă femeile, povestind lucruri extraordinare despre sine, să se simtă în centrul atenției. Dar, deși împărtășește cu generozitate din experiențele sale, în special pe acelea care îl flatează, are o reținere să împartă lucruri cu o altă persoană. De la cele mai simple lucruri, cum este porția sa de cartofi prăjiți, până la cele mai complexe, cum este statul împreună în același apartament, Leul nu este dispus să împartă ceva cu tine, dacă nu are gânduri serioase legate de relația voastră. Nu va lăsa niciodată un lucru al său la tine acasă și nici nu va accepta ca tu să-ți lași lucrurile la el, dacă nu este încă decis în ceea ce privește sentimentele lui față de tine. Acest lucru se schimbă însă rapid când Leul începe să investească sentimente intense în relația voastră. Așa că, dacă-ți spune să lași o periuță de dinți la el când pleci, ca să o ai la vizita următoare, sau dacă găsești o cămașă a lui în coșul tău de rufe, înseamnă că a trecut peste scrupulele lui legate de împărțitul lucrurilor, pentru că își dorește să fie alături de tine, pentru cât mai mult timp posibil.

cuplu

Fecioara începe să comunice mai mult

Pentru bărbatul Fecioară este important să pară independent într-o relație, așa că, dacă nu are gânduri foarte serioase față de tine, va părea destul de detașat și nu foarte comunicativ. Te va căuta rar și nu va vorbi prea mult despre sine când sunteți împreună, iar dacă dai semne că te pregătești să pleci, nu va încerca niciodată să te rețină. Lucrurile se schimbă radical când un bărbat Fecioară se îndrăgostește cu adevărat. Fără a deveni dependent de tine, acesta își intensifică foarte mult comunicarea și se interesează mereu cum te simți. Fără a deveni sâcâitor, pare foarte galant și preocupat de starea ta, de aceea îți dă frecvent telefoane și mesaje drăguțe pe parcursul zilei. Când sunteți împreună, este extrem de protector și te întreabă tot timpul dacă te simți bine, dacă ai nevoie de ceva, pentru că vrea să fie sigur de confortul total al persoanei pe care o iubește.

Balanța îți dăruiește timpul său

Pentru Balanță, timpul personal este foarte important, iar echilibrul său emoțional depinde de capacitatea de a avea cât timp își dorește pentru sine. Când este la începutul unei relații, bărbatul Balanță are grijă să te pună în gardă că momentele sale personale nu pot fi încălcate și că are nevoie de spațiul său autonom. Totuși, atunci când relația dintre voi devine serioasă, un nativ din Balanță este gata să renunțe la orice altceva pentru a petrece cât mai mult timp cu tine, chiar și la lucrurile care îi făceau plăcere înainte de a te întâlni. Mai mult decât atât, bărbatul Balanță va face mici gesturi impresionante. De exemplu, va trece pe la tine după serviciu, doar ca să te sărute de noapte bună, pentru că timpul cu tine devine cel mai important pentru el. Un bărbat Balanță îndrăgostit îți va demonstra cu prisosință că tu ești noul său echilibru și că meriți să-ți dăruiască tot timpul din lume.

Scorpionul nu mai caută alte distracții în afara ta

Bărbatul Scorpion are frecvent aventuri cu diferite femei, pentru că sexul și distracția sunt foarte importante pentru el. Atunci când se implică serios într-o relație, tandrețea primează, iar partea sexuală devine mai puțin importantă. Nu că bărbatul Scorpion nu este la fel de pasional cu femeia pe care o iubește, dar relația cu aceasta nu se mai limitează doar la plăcere. Atunci când un Scorpion poate petrece noaptea cu tine fără să aibă nicio pretenție de natură sexuală, ținându-te, pur și simplu, în brațe fără să-ți ceară nimic altceva, în mod paradoxal, este primul semn că relația dintre voi a devenit serioasă. Mai mult decât atât, un bărbat Scorpion îndrăgostit nu mai are nevoie de nicio altă distracție, pentru că tu ai devenit adevărata lui sursă de bucurie și plăcere.

Săgetătorul renunță la independența sa

Da, este bine cunoscut faptul că Săgetătorul iubește libertatea, mai mult decât orice altceva. Iată de ce nu-și face prea des planuri pe termen lung cu o femeie, pentru că oricum consideră că nimeni nu va accepta felul său de a fi. A fi într-o relație înseamnă pentru Săgetător să fie legat de o persoană și să-și piardă libertatea, de aceea fuge de legăturile prea serioase. Cu toate acestea, atunci când se îndrăgostește cu adevărat, Săgetătorul poarte renunța la o parte din libertatea sa pentru a o investi în relație și este dispus să facă mici compromisuri, dacă tu vrei alte lucruri decât își dorește el. Atunci când un bărbat Săgetător începe să te întrebe ce ți-ar plăcea să faci peste o săptămână sau unde să rezerve bilete pentru vacanța de iarnă, înseamnă că se vede alături de tine pe termen lung, deci relația dintre voi a devenit serioasă.

Capricornul te prezintă familiei și prietenilor

Bărbatul Capricorn visează mereu la o relație serioasă, așa că te-ai putea trezi că-ți vorbește despre viața voastră împreună, despre cum o să arate casa voastră și câți copii veți avea. Dar acest lucru nu înseamnă că l-ai cucerit definitiv. Adevărata garanție că un Capricorn își dorește o legătură mai profundă cu tine este momentul în care decide să te prezinte familiei sale și celor mai buni prieteni. Acest lucru este foarte important, mai ales dacă membrii familiei sau prietenii îți spun că au auzit multe lucruri frumoase despre tine. Înseamnă că iubitul tău a povestit despre relația voastră oamenilor care contează pentru el și a căror părere este esențială pentru deciziile sale. În plus, dacă te introduce în cercul său de apropiați, înseamnă că te dorește acolo pe termen lung și vrea să te obișnuiești cu celelalte persoane care îi sunt dragi.

Vărsătorul își deschide sufletul

Vărsătorul este foarte pretențios atunci când intră într-o relație, pentru că vrea să fie sigur că femeia de lângă el este cu adevărat sufletul său pereche. Pentru că este foarte critic cu sine însuși și are standarde înalte, bărbatul Vărsător nu se aruncă în orice tip de relație și nici nu creditează o legătură până nu este convins că va dura. Pentru Vărsător, o femeie trebuie să-i devină prietenă înainte de a-i fi iubită. Această zodie apreciază foarte mult prietenia adevărată, iar o persoană în fața căreia își poate deschide sufletul este extrem de importantă pentru bărbatul Vărsător. Mai mult decât atât, în cazul său mai rămâne un singur pas între prietenie și iubire. În momentul în care își va deschide complet sufletul în fața ta, poți ști că l-ai cucerit, mai ales dacă este gata să-ți dezvăluie slăbiciunile sau ciudățeniile sale.

Peștii mărturisesc altora că ești persoana iubită

indragostiti

Deși sunt cei mai romantici bărbați, Peștii nu sunt și cei mai serioși când vine vorba de iubire. Sunt foarte precauți și nu oficializează relația înainte de a fi siguri 100% că vor să rămână cu tine. Îți fac declarații de dragoste, surprize și complimente, dar în cercul lor de prieteni te prezintă ca pe o simplă prietenă. Abia în momentul în care un bărbat din zodia Peștilor te numește „iubita mea” în fața amicilor săi poți fi sigură că relația voastră a devenit serioasă.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce ar vrea sa schimbe iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar vrea sa schimbe iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.