Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Septembrie, luna în care 4 zodii renasc din propria cenușă. Sunt mai puternice decât oricând

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Vara se apropie de sfârșit și, odată cu ea, se încheie o perioadă zbuciumată pentru unele zodii. Blândețea toamnei va aduce, în sfârșit, pacea mult așteptată. Mai mult decât atât, aceste semne se vor reface pe de-a-ntregul și vor reveni în forță la activitățile lor, luându-i prin surprindere pe cei din jur. După ce au trecut prin suferințe și despărțiri în această vară, toamna le va da energia de a depăși orice obstacol și de a renaște din propria cenușă.

fericire

Balanța va avea zile incredibile în septembrie

După o perioadă destul de tulbure, nativii din zodia Balanței revin, încet-încet, la normal. Pentru că se apropie sezonul Balanței, automat vor fi favorizați la nivel astrologic. Revenirea lor spectaculoasă va începe cu o privire în oglindă și cu sentimentul de mândrie pentru tot ce au realizat în acest an. Toamna le va aduce creștere personală și echilibru. Relația lor se va consolida sau vor găsi o persoană care să le împlinească toate așteptările.

Pe plan profesional vor veni cele mai importante rezultate. Balanțele vor fi apreciate de șefi și de colegi, iar acțiunile lor vor da roade. Către sfârșitul lunii septembrie, e posibil chiar să primească o mărire de salariu. Toate aceste schimbări se datorează unei noi perspective asupra vieții, pe care Balanțele o îmbrățișează și care atrage energiile pozitive ale universului.

Scorpionul se va reface după o vară grea

Scorpionul va renaște din propria cenușă pentru că va întâlni dragostea vieții sale sau va fi susținut complet de persoana care îi este alături. Vara aceasta a fost destul de dificilă pentru unii nativi, cu accidente și suferințe fizice, dar și cu întreruperea unor relații care durau de multă vreme.  

În septembrie, Scorpionii vor renunța să mai facă planuri pe termen lung și vor trăi clipa. Sentimentele lor se vor trezi și vor avea parte de zile pline de pasiune. Se vor reconecta cu ceilalți și cu propria persoană, ceea ce le va aduce împlinire pe toate planurile. Foarte important, vor primi numai vești bune legate de sănătatea lor, ceea ce îi va ajuta să treacă peste multe temeri și să se bucure de viață.

Capricornul se stabilizează din punct de vedere financiar

Vara aceasta a adus multe cheltuieli și probleme nativilor din zodia Capricornului. Acest lucru a atras după sine tensiuni familiale și stări depresive. Dar toate se apropie de sfârșit. Septembrie va veni cu oferte financiare generoase și cu stabilizarea vieții profesionale. Capricornii vor fi mai inventivi decât oricând, iar ideile lor vor prinde viață. Forța lor se va manifesta și pe alte planuri, astfel încât se vor simți pregătiți să facă față oricărui obstacol. Chiar dacă greutățile nu s-au sfârșit, Capricornul a căpătat o mare încredere în sine, care îl va însoți până la sfârșitul anului, ajutându-l să se descurce în orice situație.

Peștii își revin după o despărțire

puterea zodiei

Pentru Pești, vara aceasta a fost un chin, pentru că multe dintre speranțele lor s-au prăbușit. Partenerul sau anumite persoane în care aveau încredere i-au abandonat, lăsându-i pradă unor zile negre, care i-au adus pe marginea prăpastiei. Dar septembrie le insuflă energie și îi ajută să ia decizii radicale: vor spune stop suferințelor.

Pentru o perioadă se vor concentra mai mult pe latura lor spirituală și pe regăsirea de sine. Luna plină în Berbec de la sfârșitul lunii septembrie le va aduce forțe proaspete pentru a face față oricărei greutăți. Intuiția lor va fi mai puternică, iar perspectiva asupra lumii se va transforma. Pentru Pești, septembrie va fi luna vindecării profunde!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (60)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta