Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Balanță trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Balanță trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Balanța este un semn de Aer, guvernat de maiestuoasa planetă Venus și destinată să joace rolul de personaj conciliator în această lume. A șaptea zodie din horoscop este, prin natura sa, grațioasă, cooperativă și maestră a tainelor diplomației.

ilustratie pentru zodia balanta, reprezentata dintr-un cantar cu doua recipiente, pe un fundal colorat, cu forme geometrice

Dacă se regăsește într-un mijlocul unui conflict va prelua imediat frâiele acțiunii și își va executa magia. Balanța este foarte stăpână pe sine și știe cum să readucă echilibrul într-o situație tensionată, fiind o iubitoare a păcii și înțelegerii între oameni. Acest nativ urăște nedreptatea și haosul și face tot ce îi stă în putință pentru a le evita. Însă personalitatea sa unică este alcătuită și de defecte pe care le scoate la iveală, mai ales atunci când se simte încolțită.

Adoptă cu ușurință rolul de victimă și are o capacitate incredibilă de a-i manipula pe cei din jur, pentru ca pionii de pe masă să fie mereu în favoarea sa. Astrele au câteva sfaturi pentru Balanță, de care ar fi bine să țină cont, dacă își dorește să reușească pe toate planurile.

Sfaturi pentru zodia Balanță

Hotărăște-te. Dorința ta de a atinge mereu o stare de echilibru, indiferent de aspectele vieții, te poate împiedica să faci chiar și cele mai mici acțiuni. Petreci ore în șir analizând avantajele și dezavantajele, chiar și atunci când este vorba despre o decizie neimportantă. Vrei să le faci tuturor pe plac și nu vrei să dai greș atunci când accepți o responsabilitate, însă uneori faptul că ești indecis îi poate face pe oameni să te perceapă ca pe o persoană neserioasă și să nu își mai dorească să aibă de-a face cu tine. 

Asumă-ți responsabilități. Îi place să trăiești într-un mediu armonios și lipsit de conficte. Faci compromisuri, fie că este vorba despre grupul de prieteni sau echipa de la birou, însă câteodată eviți să te confrunți cu propriile decizii și amâni discuțiile serioase cât de mult poți. Nu trebuie să fugi de responsabilități, ci să le înfrunți cu mult curaj. Doar astfel poți învăța din greșeli și trece la noi etape ale maturizării tale. 

Citește și: De ce este considerată Balanța cea mai bună zodie din horoscop

Nu îți mai plânge de milă. Ți se întâmplă deseori să exagerezi și să crezi că ești centrul Universului. Atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum îți dorești crezi că lumea se va prăbuși în jurul tău și ai tendința să te plângi constant în fața celor din jur, în speranța că vei inspira milă și că vor face cum le spui. În realitate, tehnicile de manipulare nu vor funcționa de fiecare dată, iar dacă minți nu vei face decât să îți pierzi credibilitatea în fața oamenilor.

Renunță la vanitate. Adori să fii înconjurat de lucruri prețioase și să fii admirat constant de către cei din jur. Faci selfie-uri oriunde mergi și petreci mult timp pentru a te gândi cum să ai grijă de aparențe. Uneori, poți chiar critica pe cineva pe care îl consideri neatrăgător și nu te vei abține să folosești cuvinte care îl pot răni. Astrele te sfătuiesc să îți revizuiești atitudinea și să înțelegi că nu doar ambalajul exterior este cel mai important. 

Fii serios. Ești extrem de îndrăgit de prieteni și rude pentru faptul că ești amuzant, că știi cum să destinzi atmosfera și că ești extrem de loial. Însă, uneori uiți să verifici ceasul înainte de o întâlnire și întârzii minute în șir, spre disperarea celui care te așteaptă nerăbdător. Punctualitatea este foarte importantă, în fiecare aspect al vieții tale, astfel că ar trebui să respecți timpul tău, dar și pe al celorlați. 

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Allure / Horoscope

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (50)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.