Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Rac trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Rac trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Racul este un semn cardinal de Apă. Într-un sens metaforic, acest nativ este construit la granița dintre mare și țărm și poate trăi pe tărâmuri atât sufletești cât și materiale. Este un visător fără cusur, guvernat de magica Lună, ce îi alimentează energia emoțională.

"Cochilia" îl protejează de eventualele suferințe care pot apărea și, chiar dacă la prima vedere este perceput ca un om rece și distant, un Rac are un suflet blând și are o compasiune imensă pentru cei din jur. Persoana născută sub acest semn astrologic va fi mereu concentrată pe a primi, dar și a dărui căt mai multă iubire celor din jur. Se atașează destul de repede de cineva, este familist și acceptă rapid responsabilitatea de a-l îngriji pe cel de lângă el.

Însă Racul trebuie să fie atent, pentru că atunci când se implică emoțional cu toată ființa într-o relație, are tendința de a depăși rapid limitele și de a deveni chiar obsedat de ideea că și-ar putea pierde partenerul. Iată câteva sfaturi de care orice Rac ar trebui să țină cont, dacă vrea să aibă succes mereu în viață.

Fii optimist. Câteodată pui răul în față și îți faci tot felul de scenarii despre ce ar putea să nu meargă, mai ales atunci când începi ceva nou (ex. o relație sau un proiect). Chiar dacă nu îți poți controla mereu schimbările oscilante de dispoziție, astrele te sfătuiesc măcar să încerci să te menții calm și să nu mai fii la un pas de atac de panică atunci când trebuie să iei o decizie dificilă. Poți nota în fiecare zi într-un jurnal pentru ce anume ești recunoscător, dar și care sunt visurile tale cele mai mari. Găsește o cale de a fi mai pozitiv. 

Renunță la exagerări. Este foarte ușor pentru tine să transformi chiar și cea mai mică ceartă într-o dramă existențială. Ai tendința să fii ușor prea sensibil și să iei imediat totul persoanal, chiar dacă în unele cazuri știi că doar exagerezi. Nu este nimic greșit cu faptul că ești o persoană emotivă, însă poți încerca să folosești acele stări în timpul unor procese de creație, precum pictura, muzica sau orice altă formă de exprimare artistică.  

Citește și: 10 lucruri pe care o femeie in zodia Rac le uraste

Iartă. Știm că ești un om foarte înțelegător, însă nu îți ia foarte mult timp până când ți se umple paharul. În momentul acela rupi orice legătură și îți juri că nu vei mai avea de-a face cu acea persoană. Însă câteodată iertarea este cea mai înțeleaptă decizie. Nu uita că toți suntem sortiți să facem greșeli în această viață. 

Nu manipula. Există situații în care te transformi rapid într-un șantajist emoțional și te folosești de toate metodele pentru ca o persoană să facă exact ce vrei tu. Este mult mai bine să fii deschis și sincer în privința intențiilor tale și să nu apelezi la minciună și la alte trucuri rușinoase. 

Ai mai multă încredere în tine. Dacă ai putea, măcar pentru câteva secunde, să îți dai seama cât de înzestrat ești, ai putea cuceri lumea! Ai extraordinar de multe talente pe care, din păcate, nu ai curajul de a le folosi în avantajul tău. Încearcă să ai mai multă încredere în forțele proprii și să nu îți impui singur bariere inutile.

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Allure / InStyle

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (373)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.