Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Scorpionul este guvernat în paralel atât de Pluto cât și de Marte, o forță dublă care îi conturează caracterul de fier. Acest nativ este pe de-o parte un prieten de nădejde, dar, pe de alta, un dușman feroce atunci când este provocat.

ilustratie zodia scorpion, pe un fundal colorat, cu figuri geometrice

A 8-a zodie din horoscop este caracterizată de curaj, pasiune și încăpățânare. Este într-o continuă căutare a sufletului pereche, fie că este vorba despre un partener de viață sau un simplu amic. Tânjește după conexiuni profunde, însemnate, și evită pe cât posibil să se înconjoare de oameni banali și cu perosonalități insipide. Se naște cu ideea adânc înrădăcinată că este menit să aducă o schimbare în lume și nu vrea ca existența lui să se estompeze după ce părăsește acest Pământ.

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești de un Scorpion

Scorpionul este o zodie hotărâtă și sinceră. Acest nativ este inventiv și găsește mereu modalități de a întoarce situația astfel încât să fie mereu în favoarea sa. Are un suflet de aur și se dedică total când simte că persoana de lângă merită cu adevărat. Însă, Universul a folosit și nuanțe de roșu în harta sa natală, pentru că "înțepătura" sa lasă urme adânci. Este un geniu al planurilor de răzbunare și nu uită sau iartă niciodată. O singură greșeală este de ajuns să spună "adio" pentru totdeauna cuiva. Astrele au câteva sfaturi pentru Scorpion, dacă vrea să îi meargă bine în viață.

Sfaturi pentru Scorpion dacă vrea să aibă mereu succes în viață

Renunță la gelozie. Atunci când alegi să îți canalizezi energia către un sentiment negativ, precum cel de invidie, poți face prăpăd în jurul tău. Pur și simplu nu te poți stăpâni, este atât de natural pentru tine să simți gelozie încât consideri că doar în acest mod poți obține ceea ce îți dorești. Îți este greu să nu îți compari realizările cu ale altora și crezi că totul este o competiție. Însă astrele te încurajează să renunți la aceste fixații și să realizezi că nu îți aduce vreun beneficiu acest mod de gândire.

Renunță la secrete. Ești genul de persoană care nu pune niciodată "cărțile pe masă". Da, este adevărat, ești foarte sincer în cercuri restrânse, însă nu îți arăți niciodată vulnerabilitățile în fața unei persoane străine. Însă câteodată aplici acest principiu și în cadrul relațiilor apropiate, ceea ce nu face decât ca oamenii să aibă impresia că nu se pot apropia de tine și nu pot stabili o conexiune, oricât de mult ar încerca.

Citește și: Zodii care te joacă pe degete: cea mai periculoasă zodie dintre toate este Scorpionul

Iartă. Când nu primeștii ceea ce dorești te superi și te închizi imediat în "carapacea" ta. Ții ranchiună pentru mult timp și nu te interesează dacă nu vei mai vorbi niciodată cu acea persoană. Trădarea este supremă pentru tine și consideri că nu există nimic mai grav pe această lume. Câteodată există persoane care merită cu adevărat iertarea ta, astfel că ar fi bine să îți reconsideri atitudinea. 

Nu manipula. Îți place foarte mult să deții controlul, indiferent de aspectul vieții. Oamenii din jurul tău se tem uneori să se impună, mai ales că știu cât de mult te deranjează acest lucru. Încearcă să fii mai maleabil și să accepți și părerea altora. Vei avea doar de câștigat. 

Încearcă. Încăpățânarea poate fi utilă, mai ales datorită faptului că te ajută să nu fii influențat și să îți urmezi mereu propria cale. Însă faptul că nu prea îți place să încerci lucruri noi te poate împiedica să ai experiențe unice de viață și să ajungi să ai regrete. 

Surse articol: Astrology-zodiac-signs / Tarot / Allure

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la viata ta sexuala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (122)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.