Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de la astre: Ce ar trebui sa facă zodiile în luna noiembrie, ca să fie iubite și avute

Sfaturi de la astre: Ce ar trebui sa facă zodiile în luna noiembrie, ca să fie iubite și avute

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna noiembrie este plină de aventuri amoroase și de oportunități nemaipomenite pentru toate zodiile. Printre evenimentele astrale deosebite, să nu uităm că Saturn în Scorpion are trei alinieri importante: cu Venus, pe 12 noiembrie, cu Soarele pe 18 noiembrie și cu Mercur pe 25 noiembrie. Iată de ce iubirea este în prim plan pentru zodii, chiar dacă trebuie să se lupte pentru ea. În plus, banii și bunurile materiale sunt mai accesibile ca oricând, dacă știi să profiți de ocazie. Din 22 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetătorului, asociere favorabilă și plină de beneficii pentru multe din semnele zodiacale.  

cuplu

Berbecul trebuie să ia decizii chibzuite

Sfatul numărul 1 pentru Berbec, dacă vrea să aibă multiple avantaje amoroase și bănești, este să nu ia decizii iraționale atunci când este prea supărat sau prea fericit. Trebuie să aștepte să i se limpezească mintea, înainte de a-și pune în pericol relația și de a pierde oportunități financiare, din cauza hotărârilor pripite. De aceea, dacă are tendința de a lua decizii abrupte, Berbecul trebuie să țină minte că urmările durează mai mult decât momentele sale impulsive.

Taurul trebuie să se ferească de persoanele toxice

Pentru Taur, luna noiembrie ar putea aduce unele surprize neplăcute: va descoperi că unele persoane, în care avea încredere, îl critică și îl desconsideră. Acest lucru s-ar putea să-l întristeze și să-l înfurie, dar nu trebuie să renunțe să ofere iubire persoanelor care o merită. Dacă își va urma inima și se va înconjura de persoane binevoitoare, Taurul poate avea o lună plină de dragoste, în ciuda persoanelor toxice pe care trebuie să le contracareze cu atitudinea sa tolerantă.

Gemenii trebuie să se elibereze de așteptările celorlalți

Gemenii vor să se bucure totdeauna de lumina reflectoarelor și să apară perfecți în ochii celorlalți. Dar comparându-se mereu cu alții sau cu propriile standarde, mult prea înalte, își răpesc din propria bucurie.  Ei trebuie să învețe să se iubească așa cum sunt și să trăiască viața care le aduce fericirea, nu viața pe care le-o impun ceilalți. Cu cât se vor accepta mai mult și vor fi mai liberi în suflet, cu atât vor atrage mai multă dragoste și abundență în existența lor.

Racul trebuie să-și asume propriile greșeli

Racii au, adeseori, tendința de a-i învinovăți pe alții pentru propria nefericire și de a promova o viziune pesimistă și plină de resentimente. Pentru a aduce bogăție și iubire în viața lor, trebuie să înceteze să dea vina pe alte persoane pentru greșelile și problemele lor, dar și să-și schimbe concepțiile și să privească lumea cu mai mult optimism. Lecțiile pe care Racul le-a primit în acest an au o temă constantă: trebuie să își asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în viața sa. Sigur, uneori oamenii pot influența lucrurile care ni se întâmplă, dar în cele din urmă, depinde de noi să alegem modul în care le răspundem.

Leul trebuie să aprecieze ceea ce are

Pentru Leu, iarba este întotdeauna  mai verde în cealaltă parte, așa că se simte de adesea nefericit că nu are mai mult, că nu este mai bine văzut. Realitatea este că trebuie să învețe să dea atenție darurilor pe care le-a primit de la destin . În loc să admire ceea ce au sau ceea ce fac alții, poate planta semințele bucuriei în propria viață. Dacă va exersa mai mult iubirea de sine și va rămâne concentrat pe obiectivele sale, cu siguranță că îi va face pe ceilalți să-l admire.

peisaj toamna

Fecioara trebuie să se înconjoare de prieteni

Pentru a reuși să-și atingă obiectivele, Fecioara a acceptat în preajma sa multe persoane care au avut influențe nefaste, i-au adus oboseală, tristețe și frustrare. A sosit momentul să renunțe la relațiile de fațadă, la conveniențe și compromisuri și să se elibereze de toți cei care îi stau alături numai din interes. Dacă va dedica mai mult timp prietenilor și familiei, Fecioara ar putea trece printr-un adevărat ritual de purificare, îndepărtând influențele toxice din viața sa.

Balanța trebuie să-și urmeze pasiunile

Chiar dacă banii sunt importanți, Balanța are nevoie să-și pună în practică pasiunile, să îmbine munca și plăcerea și să exercite o vocație, nu o simplă meserie. În plus, iubește aventura și îi displac lucrurile rutiniere și monotone. Secretul unei vieți fericite pentru Balanță este de a îmbina obligațiile de serviciu cu pasiunile și hobby-urile. De aceea, nu trebuie să se mulțumească să lucreze oriunde, ci trebuie să caute acel loc care îi oferă deopotrivă oportunitatea de a face ce-i place și stabilitatea financiară. Poate nu-l va găsi imediat, dar cu siguranță, locul acesta există.

Scorpionul trebuie să-și înțeleagă valoarea

De multe ori, Scorpionul are nevoie de un public, care să-i confirme că este valoros și să fie spectator la succesul și împlinirile sale. Ceea ce trebuie să realizeze Scorpionul este că nimeni nu se preocupă de ce faci cu viața ta, așa că trebuie să trăiești doar pentru tine. Tu ești cel mai implicat regizor șl spectator pentru propria ta existență și nu trebuie să aștepți admirația și atenția care ți se acordă doar din complezență. Oamenii sunt atât de consumați cu propriile probleme și gânduri, încât nu au timp să se ocupe prea mult de altcineva, dacă nu este cu adevărat semnificativ pentru ei. Scorpionul va simți cu adevărat iubirea și darurile vieții, când își va înțelege propria valoare.

Săgetătorul trebuie să-și schimbe perspectiva

Dacă vrea mai multă iubire și avuție în viața sa, Săgetătorul trebuie să se relaxeze și să învețe să-și controleze emoțiile. Fiind permanent încordat și în urmărirea unor țeluri extrem de greu de atins, Săgetătorul lasă o mulțime de lucruri frumoase să treacă pe lângă sine și pierde numeroase ocazii de a fi fericit. Iată de ce, în momentele sale de luciditate, are senzația că viața sa este sărăcăcioasă și fără prea multe satisfacții. Dacă își va schimba perspectiva și se va bucura mai mult de prezent, Săgetătorul va înțelege că are mulți prieteni, oameni care-l iubesc și numeroase oportunități care i se ivesc în față.

Capricornul trebuie să ducă lucrurile până la capăt

Deși este muncitor din fire și nu lasă nimic neterminat la serviciu, Capricornul este delăsător tocmai în acele arii care i-ar aduce mai multă satisfacție. Are idei strălucite, dar nu le pune în practică, începe activități de dezvoltare personală și se oprește la mijlocul drumului, abordează o mie de hobby-uri și le abandonează. Pentru a obține mai multă bogăție și satisfacție, Capricornul trebuie să învețe să se concentreze pe ceea ce îi place și să ducă până la capăt activitățile începute. În plus, trebuie să renunțe să se supraevalueze și să facă lucrurile pe rând, fără să le aglomereze pe toate în același timp și să le lase baltă pentru că sunt prea multe.

Vărsătorul trebuie să arate mai multă iubire

Pentru a avea cu adevărat dragoste în viața sa, Vărsătorul trebuie să învețe să-și arate emoțiile, să se deschidă, să împărtășească din comoara sufletului său cu ceilalți. Deși iubirea sa este foarte profundă, adesea Vărsătorul se arată detașat, rece și lipsit de emoții, inducându-i pe ceilalți în eroare cu imaginea sa de persoană neatinsă de nimic. Pentru a dobândi atenția celor din jur, Vărsătorul trebuie să accepte că este, din când în când, vulnerabil, să învețe să ceară ajutorul și să-și exprime emoțiile. În felul acesta va câștiga mai mulți oameni cărora să le pese de el și să-l ajute, decât dacă va afișa o mască de persoană invulnerabilă.

Peștii trebuie să-și urmeze intuiția

chip de femeie

Deși sunt considerați cel mai intuitiv semn al zodiacului, Peștii se îndoiesc de multe ori de darul pe care îl au, de a înțelege lucrurile mai repede și mai în adâncime ca alții. Această neîncredere în instinctele lor profunde îi poate face pe Pești să piardă multe ocazii, atât romantice, cât și financiare. Lecția pe care trebuie s-o învețe este să se asculte mai mult, să aibă încredere în instinctele lor  și să-și urmeze inima.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.