Horoscop
Înapoi la

Sfaturi de la Dumnezeu pentru zodii, la final de an

Sfaturi de la Dumnezeu pentru zodii, la final de an

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se apropie vertiginos sfârșitul acestui an, care a adus o mulțime de lucruri în viețile noastre, și bune, și rele, dar toate cu un scop și cu un folos. Ne-am învățat lecțiile, am suferit și am trecut mai departe, am iubit și am fost iubiți, am plâns și am râs de nenumărate ori, iar acum este vremea să ne facem bilanțul și să ascultăm sfatul pe care divinitatea ni-l dă, fiecăruia în parte.

Pentru toate cele 12 zodii, Dumnezeu are un îndemn pe care ar trebui să-l luăm în considerare, pentru ca anul ce vine să fie mai bun și mai roditor.

fata

Ce sfaturi dă Dumnezeu zodiilor

Berbec

Ai adunat experiență din acțiunile tale, ai crescut cu bucuriile și te-ai fortificat cu suferințele. Este vremea să devii mai conștient, mai contemplativ și să pătrunzi în profunzimea lucrurilor. Trebuie să transferi sămânța de înțelepciune pe care ai primit-o de la Mine către alte ființe, să îmbogățești mintea și să alini inimile altor persoane.

Taur

Învață să finalizezi lucrurile pe care le-ai început și nu lăsa nimic neterminat, pentru că se va transforma într-un regret mai târziu. Anul acesta ai dobândit mai multă răbdare și empatie, acestea sunt darurile Mele pe care trebuie să le folosești ca să-ți împlinești visurile cele mai arzătoare.

Gemeni

Deschide-ți inima spre iubire și ea va veni la tine. Dacă ai dobândit ceva esențial în acest an, aceasta este profunzimea sentimentelor. Nu lăsa acest har să se risipească! Folosește-l pentru a găsi persoana care îți este cu adevărat destinată.

Rac

Anul ce se încheie a fost plin de emoții, unele plăcute, altele dureroase, dar încărcate de sens. Ceea ce ai învățat este să stăpânești acest noian de trăiri care altădată te luau prin surprindere și te purtau într-un vârtej de necontrolat. Acum poți folosi această lecție pentru a le arăta și altora cum să se descurce prin hățișul emoțional și să fie mai puternici în suferință.

Leu

Sfatul Meu pentru tine este să conștientizezi că toate reușitele și împlinirile tale depind de ceilalți, pentru că ei sunt oglinzile în care îți vezi strălucirea. Nu lăsa orgoliul să te orbească, ci înțelege că ești legat prin mii de fire invizibile de toți cei din jurul tău. Învață recunoștința, dacă vrei să-ți păstrezi prietenii și să răsplătești persoanele iubite.

Fecioară

Anul acesta ți-a adus o gândire mai clară și o judecată mai riguroasă. Ajută-i pe ceilalți să crească, dar nu prin critică, ci trezindu-le gustul perfecțiunii și plăcerea lucrului bine făcut. Dacă simți tentația de a le arăta celor din jur că greșesc, privește mai întâi în sufletul tău și vezi cât de curate sunt intențiile tale, abia apoi vorbește.

inger

Balanță

Ție ți-am dat puterea să împaci oamenii și să elimini neînțelegerile, iar în ultimul timp ai exersat din plin acest talent. Ești printre semnele cele mai protejate. Ai prieteni pretutindeni și toți se gândesc la tine cu drag. Întoarce această iubire către cei mai apropiați, dar și către străini, față de care trebuie să arăți toleranță și compasiune.

Scorpion

Ai puterea de a privi în inimile oamenilor și de a le înțelege cele mai ascunse dorințe. Acesta este un mare dar, însă vine cu riscurile sale, pentru că vei fi tentat să-l folosești în interesul tău. Dacă îi vei considera pe cei din jur doar  mijloace pentru a-ți atinge scopurile, vei pierde treptat încrederea lor, chiar și a persoanei pe care o iubești. Orice dar este o armă cu două tăișuri: poate să vindece sau să rănească. Fii mai degrabă un doctor de suflete, nu un maestru al manipulării. 

Săgetător

Ți-am dat un dar minunat în acest an, pentru că ești unul dintre cei mai veseli copii ai mei. Te-am învățat cum să aduci speranța în inimile celor din jur, cum să-i bucuri de la mic la mare și cum să le faci viața mai luminoasă. Dar trebuie să înveți să te concentrezi mai mult pe scopurile tale și să te risipești mai puțin, din toate punctele de vedere, dacă vrei ca abundența să pătrundă în viața ta.

Capricorn

Ai învățat să lași timp lucrurilor să se așeze și să te bucuri mai mult de drum decât de rezultat. Sfatul Meu pentru tine este să folosești răbdarea, ca să cucerești înțelepciunea și atenția, ca să te bucuri cu adevărat de viață. Iar atunci când te simți copleșit de temeri, lasă credința să te îndrume. 

Vărsător

Anul acesta te-ai deschis mai mult către oameni și ai redobândit încrederea în bunătatea celorlalți. Continuă să lucrezi la relațiile tale cu cei din jur, în special cu persoana iubită, dar acordă atenție și sufletului tău. Dacă nu-ți dăruiești ție toată atenția și grija de care ai nevoie, cum ai putea să le dai mai departe celorlalți?

Pești

maini

Ți-am dat cea mai grea misiune, aceea de a înțelege suferințele celorlalți. Dar este și cel mai important dar al meu, pentru că astfel sufletul tău va deveni mai cuprinzător decât Universul. Ascultă vocea inimii și vei avea întotdeauna cuvintele potrivite la îndemână pentru a alina durerea celor din jur. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.