Horoscop
Înapoi la

Singura zodie care are curajul nebunesc de a-și urmări visele, fără să asculte de gura lumii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Cu toții avem vise, fie că le țesem cu imaginația din timpul nopții sau sunt gânduri fugitive ziua. Puterea de a visa ne face să avem încredere în forțele proprii, să ne stabilim idealuri și vise și să ne conturăm pașii viitori în viață. Planetele s-au alinat perfect atunci când unul dintre nativii din zodiac s-a născut, pentru că este neînfricat și extrem de determinat să își urmărească visele, oricare ar fi acestea.

Vărsătorul este curajosul nebun al horoscopului. Visele sale sunt cele mai importante, iar atunci când își propune să le realizeze, nimic nu îi stă în cale. Nu ascultă nici un sfat și merge doar înainte, cu o ambiție fără precedent.

Este cu adevărat curajos și, chiar dacă se află în fața unui zid, imposibil de trecut pentru alții, îl doboară instant, fără se se teamă că poate există vreun pericol după acesta. Cel născut sub semnul zodiacal al Vărsătorului nu ezită atunci când trebuie să acționeze, știe că își asumă riscuri, dar nu îi pasă, este interesat exclusiv să își atingă scopul și obiectivul pe care și l-a propus. Face alegeri cu curaj, cum ar fi să lase totul și să se mute acolo unde nu cunoaște pe nimeni. Spre exemplu, dacă visul său cel mai grandios al vieții este să trăiască în alt oraș, va face orice îi va sta în putință pentru a-și realiza planul.

Probabil că cei din jur îl vor sfătui să fie mai precaut și să ia în calcul toate variabilele situației, însă Vărsătorul are o capacitate incredibilă de a părea că te aprobă atunci când îi vorbești, când în realitate în acel timp te va ignora complet. Vărsătorul urăște până și cea mai mică sugestie a altcuiva despre cum ar trebui să își trăiască viața, astfel că nu este de mirare că nu va asculta de gura lumii atunci când decide să își urmeze visele. Este bun și înțelegător, însă are limite clar stabilite atunci când vine vorba despre alegerile sale. Va merge, orbește, acolo unde crede că îi este bine și nu îl interesează absolut deloc sfaturile celor din jur, având un curaj extraordinar de a face schimbări mărețe.

Este guvernat de Uranus, planeta pare că se rostogolește pe orbita sa, mai degrabă decât să se învârtă, așa cum fac celelalte planete. Vărsătorul preferă să își trăiască viața într-o perspectivă personală și unică. Este un semn fix și nu va fi de ceva mai sigur decât de propria variantă de dreptate. Nu poți avea un argument în fața unui Vărsător, pentru că nativul știe că nu poate avea nici cea mai mică influență asupra sa. Este complet detașat de alții, are propriul Univers și joacă după propriile reguli. 

Vărsătorul este bun și decent, însă atitudinea excentrică îl definește ca persoană. Este un călător prin viață, un suflet sălbatic și, ghidat de visele sale, mereu va avea parte de o viață cât se poate de interesantă. De cele mai multe ori este introvert și preferă să stea în pătrățica sa, dar iubește să guste și puțină atenție din partea celorlalți. Îi va impresiona și inspira pe toți cei din jurul său cu curajul de care dă dovadă, mai ales în privința țelurilor sale înalte.  

Surse foto: IStock

Articolul urmator Zodiile care nu pot ține un secret. Sunt mereu cu gura mare și "dau din casă" tot, chit că e treaba lor sau nu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.