Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Singurele 3 zodii care vor avea o vară cu totul și cu totul de aur

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Vara este în plină desfășurare și deja au început să se simtă în viețile noastre influențele tranzițiilor astrale. Viața revine, încet-încet, la normal, chiar dacă unele lucruri nu vor mai fi ca înainte. Energiile planetelor retrograde continuă să ne afecteze, în special capriciile lui Venus, aflată în mișcare retrogradă până pe 25 iunie, manipulările lui Pluto, retrograd din 25 mai și amăgirile lui Neptun, care își va începe, de asemenea, tranziția retrogradă de pe 23 iunie. Mercur și Uranus ne dau, de asemenea, de furcă, primul timp de aproape o lună, de pe 18 iunie pe 12 iulie, cel de-ai doilea începând din 15 august încolo. 

Dar, oricâte provocări vom avea pe parcursul sezonului cald, trei dintre zodii vor fi binecuvântate în această vară. Indiferent că este vorba de dragoste, bani sau sănătate, aceste semne vor avea tot ceea ce își doresc. Efectele benefice ale karmei lor încep să se resimtă, iar, după mijlocul lui iunie, Universul răspunde tuturor dorințelor lor. 

profil

Semne care au o vară de aur

Berbecul

În mitologia greacă, a existat un rege care transforma în aur tot ce atingea. Această dar pare să-l fi primit în vara aceasta Berbecul, ceea ce nu este de mirare, dacă ne gândim că tot la greci, se vorbește despre remarcabila lână de aur. Această zodie solară se va bucura de succes financiar, dar și de emoții binefăcătoare, de la seninătate la exuberanță. Către sfâșitul lui iunie, Berbecii vor primi vești importante, legate de un proiect profesional și se pot aștepta la bonusuri și plăți în avans. În luna august, le va surâde dragostea, dar și aventura și vor avea parte de o călătorie extraordinară. Pe 28 iunie, Marte, guvernatorul Berbecului va intra în acest semn și îl va proteja din toate punctele de vedere; pe 14 iulie, Marte se va afla în conjuncție cu vindecătorul Chiron, iar nativii acestei zodii vor primi vești excelente, legate de sănătatea lor. Nu greșim deci să spunem că, pentru Berbec, această vară va fi cu totul și cu totul de aur. 

Capricornul

Cu Jupiter în semnul său până pe 19 decembrie 2020, Capricornul redescoperă pofta de viață, optimismul și încrederea în forțele proprii. Nimic nu i se pare prea greu și toate lucrurile se înlănțuie în viața sa într-o manieră pozitivă. Vara, în special, va fi anotimpul său princeps. mai ales că de pe 2 iulie, Saturn, protectorul său, intră chiar în semnul Capricornului. Acest lucru înseamnă că pragmaticul Capricorn se va bucura de o bogăție de timp și oportunități și va putea să-și împlinească cele mai importante obiective. Cu Marte aflat înca sa IV a Capricornului pentru o lungă perioadă de timp, începând cu 28 iunie, acest semn va avea primi curajul și energia necesare pentru a aduce în viața sa schimbările pe care le așteaptă de multă vreme. Ieșirea din zona sa de confort va fi salutară pentru nativul Capricorn, care va putea cunoaște oameni noi și se va dezvolta din punct de vedere intelectual, emoțional și spiritual. 

flori

Peștii

Pentru Pești, 2020 este anul transformărilor spectaculoase, care le vor scoate la suprafață întregul potențial și îi vor plasa în centrul admirației a numeroase persoane. Vara începe pozitiv pentru ei, încă de pe 11 iunie, când Soarele se va afla în cuadratură cu Neptun, oblăduitorul Peștilor, eliberându-i de tensiuni, anxietate și gânduri negative. Deși Neptun se va găsi în mișcare retrogradă din 23 iunie, acest lucru nu va afecta prea profund evoluția Peștilor, ci doar le va activa emoțiile profunde și intuiția înnăscută. Viața socială a Peștilor va fi foarte intensă vara aceasta, iar prezența îndelungată a lui Venus în casa IV a Peștilor va întări relațiile cu familia și sentimentul Peștilor de a fi utili și generoși. Pe 27 iulie, Venus aflată în cuadratură cu Neptun va deschide calea pentru aventuri pasionale, flirtrui și jocuri erotice, care s-ar putea metamorfoza în relații de lungă durată. Totuși, Peștii trebuie să fie atenți la perioada de retrogradare a lui Mercur, între 18 iulie și 12 iunie, pentru că acesta guvernează Casa relațiilor și a căsătoriei și le-ar putea aduce anumite decizii pripite și neînțelegeri amoroase. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta