Horoscop
Înapoi la

Singurele 5 zodii de care vei regreta amarnic, într-o bună zi, că te-ai despărțit

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Toată lumea suferă decepții în dragoste. Există totuși puține persoane care își exprimă durerea și îi lasă pe ceilalți să vadă cât de mult suferă. În paralel, fac orice pot pentru a se vindeca și a trece peste momentul dificil. 

Pentru unii dintre noi poate fi mai ușor să trecem peste o despărțire, dar trebuie să fim sinceri: o inimă frântă este greu de gestionat. Nu contează care a fost durata relației sau cât de grea și complicată a fost despărțirea. 

Unii nativi sunt capabili să-și controleze emoțiile destul de ușor, ceea ce face să fie dificil de spus dacă sunt supărați sau dacă le pasă cu adevărat de persoana de care s-au despărțit. Pentru alții, situația este la polul opus, adică își trăiesc zilele înecați în lacrimi, regrete și suferință. Și mai există câteva zodii de care vei regreta amarnic, la un moment dat, că te-ai despărțit. 

Dacă te desparți de ei se vor răzbuna și nu vor vrea să te mai vadă niciodată, făcându-te să îți dorești să nu vă fi cunoscut. Află care sunt cele cinci semne zodiacale de care vei regreta enorm că te-ai despărțit. 

Rac. Este o persoană sentimentală în general, dar când vine vorba de relații, iubirea și admirația se dublează. Când legătura dintre acest semn zodiacal și partener începe să rupă, Racul va face tot ce este posibil pentru a preveni separarea. Dacă frângi inima unui Rac, ar fi bine să ai un motiv bine întemeiat. Sună prostesc, dar Racul ar prefera mai mult mult să fie părăsit pentru că nu mai este iubit la fel decât să fie înșelat sau trădat. Nu te va mai privi niciodată la fel, va deveni un străin față de tine dacă vă despărțiți.

Balanță. Acest semn zodiacal dă dovadă de multă iubire și compasiune față de partener în timpul relației, însă frânge-i inima și vei declanșa "fiara". Motto-ul său este "totul este permis în dragoste și război" și, în ciuda faptului că nu este o persoană conflictuală, va lupta cu toate forțele pentru a-ți arăta cât de mult suferă după separare. Unde mai pui că va pune la cale un plan elaborat de răzbunare. 

Scorpion. Face totul cu pasiune sau nu mai face deloc, iar asta include și iubirea, desigur. Pentru că se îndrăgostește destul de greu, nu suportă ideea să piardă o conexiune puternică după ce a obținut-o. Dacă frângi inima unui Scorpion pregătește-te pentru cele mai negre zile din viața ta. Este maestru al șantajului emoțional și nu va renunța până nu va afla ADEVĂRATUL motiv pentru care este părăsit. S-ar putea să încerce să te provoace să țipi sau să insulți, dar asta doar pentru că vrea să știe exact ce simți în acele momente. 

Citește și: Ce lecție de viață ai învățat de când s-a declanșat pandemia de coronavirus, în funcție de zodie

Săgetător. Nu prea este genul care să fie blocat în caruselul emoțional el unei relații de lungă durată, dar știe exact că asta se va întâmpla dacă se îndrăgostește de cineva. Apreciază mult libertatea, iar dacă partenerul înțelege acest lucru, pot avea o relație reușită. Dacă îl părăsești se va transforma într-o persoană complet diferită. Se va agăța cu ultimele puteri de orice șansă ar mai avea-o și va încerca din răsputeri să împiedice despărțirea. Știe că urmează multă suferință și, după ce a investit atât de mult din punct de vedere sentimental, îi este greu să reacționeze altfel. 

Pești. A fi îndrăgostit este ca și cum ar trăi într-un vis pentru nativul Pești. Dacă relația devine tensionată și sentimentele nu vor mai fi la fel ca la început va lua totul persoanal. Se va învinui și va crede că el a făcut ceva greșit. Acest semn zodiacal nu se exteriorizează după o despărțire, ci mai degrabă se metamorfozează în tristul incontrolabil. Fiind o persoană emoțională și intuitivă s-ar putea chiar să prevadă ruptura. Dacă îi frângi inima te va privi ca pe un străin și nu va mai vrea să audă niciodată de tine. 

Surse articol: YourTango / Allure / Toughtcatalog

Surse foto: istock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.