Horoscop
Înapoi la

Singurul gest cu care îl seduci, în funcție de zodie

Singurul gest cu care îl seduci, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Atunci când vrei să seduci un bărbat, limbajul tău corporal se schimbă complet, uneori fără să îți dai seama. Când este interesată de un anumit tip, o femeie face fel de fel de gesturi prin care își arată preferința și cochetează cu el, chiar și fără cuvinte. Se pare că femeile folosesc peste 50 de gesturi de seducție, printre care surâsuri evazive, țuguieri ale buzelor, atingeri ale părului sau gâtului, ridicări ale sprâncenelor.

La rândul lor, bărbații sunt vrăjiți de acest dans al seducției și simt că sunt plăcuți de o femeie, dar nu înțeleg toate gesturile și aluziile ei. Se cunoaște faptul că femeile sunt mult mai pricepute când vine vorba de limbajul trupului, așa că nu trebuie să te mire când bărbatul din fața ta nu înțelege precis ce îi sugerezi printr-un anumit gest.

Cel mai bine ar fi să cunoști gestul care îl seduce imediat, pentru a te asigura că l-ai prins în mrejele tale. Astrologia îți poate veni în ajutor, arătându-ți gesturile la care un bărbat este sensibil, în funcție de zodia sa.

senzual

Care este gestul cu care îl cucerești, în funcție de zodie

Berbecul

Bărbatul Berbec adoră să fie sedus, de aceea așteaptă să faci tu prima mișcare. Îi plac complimentele, să te arăți interesată de tot ce face și ce spune și să-i faci avansuri. Jocul prin păr îl atrage foarte tare; este convins că îi sugerezi faptul că ai vrea ca și el să facă acest lucru cu părul tău, într-un moment de intimitate.

Taurul

Un bărbat Taur vrea ca prima sa întâlnire să fie ceva unic, senzațional. Îi plac femeile care flirtează și îl fac să se simtă dorit, ca și cum ar fi primul bărbat din viața lor. Invită-l într-un loc special și începe o conversație provocativă, pentru că adoră amestecul de frumusețe și inteligență la o femeie. Gestul care îl va cuceri va fi o atingere subtilă a buzelor sau a decolteului, pentru că, la urma urmei, este un senzual, ca toți protejații lui Venus.

Gemenii

Bărbatul Gemeni are nevoie de cât mai multă stimulare mentală și emoțională, așa că nu te poți baza doar pe atracția sexuală atunci când te întâlnești cu un nativ din această zodie. Trebuie să cunoști ce-l interesează și să fii cât mai documentată în aceste domenii, fie că este vorba de muzică, artă sau filosofie. Dacă îi arunci o privire plină de subînțeles în timp ce îi pui o întrebare provocativă, va simți că ești partenera care îi va ține mereu interesul treaz.

Racul

Bărbatul Rac adoră preludiile îndelungate, așa că nu va trece direct la acțiune când începe o relație. Cu alte cuvinte, nu vei ajunge imediat la sex cu el, pentru că îi plac plimbările, cinele romantice și declarațiile sentimentale. Orice gest care trădează emoții intense îl poate cuceri, dar mai ales privirile lungi și grăitoare, pe care o femeie știe atât de bine să le arunce pe sub gene.

Leul

Dacă te întâlnești cu un bărbat Leu, va trebui să depui mult efort ca să-l cucerești. Energia, atenția și timpul tău sunt ingrediente obligatorii, dar nu suficiente ca să-i atragi atenția. Trebuie, în plus, să te arăți demnă de admirația lui, ca o adevărată pereche regală și să-l lași să fie eroul tău. Gesturile curajoase și spontane îl seduc pe loc, de exemplu dacă preiei inițiativa și îl săruți, când se așteaptă mai puțin.

Fecioara

Bărbatul Fecioară apreciază cel mai mult autenticitatea unei femei, așa că nu trebuie să-ți pui o mască de seducătoare atunci când ești cu el. Dimpotrivă, cu cât ești mai naturală, cu atât îl vei atrage mai tare. Îi place, în plus, să fii hotărâtă și deschisă, nu să-l lași să-ți ghicească sentimentele. O mărturisire directă în timp ce îl iei de mână îl vor încânta foarte tare, mai ales că este destul de timid și îi vine greu să facă primul pas în relație.

 

seductie

Balanța

Nativul Balanță își dorește echilibrul în relațiile de iubire, ca în toate domeniile vieții sale. Așa că vrea să te arăți interesată de el, dar fără să-l copleșești cu atenții și efuziuni sentimentale. Preferă, mai degrabă, femeile care lasă lucrurile să meargă în mod natural și se bucură de fiecare etapă a relației, care comunică sincer, dar nu au așteptări excesive și nu aduc presiune asupra sa. O atingere discretă și ușor senzuală este gestul care îi place cel mai mult la o femeie.

Scorpionul

În cazul senzualului Scorpion, limbajul trupului este esențial. Arată-i prin fiecare gest că îl dorești și va fi, cu siguranță, al tău. Adoră să-ți lase senzația că tu ești cea care l-ai sedus, dar atenție: înainte să-ți dai seama te vei trezi îndrăgostită de el până peste urechi. Dacă vrei să-i menții interesul treaz, nu-i dezvălui totul despre tine, ci păstrează o notă de mister în tot ce faci, fie că sunt cuvinte sau gesturi.

Săgetătorul

Bărbatul Săgetător adoră să se distreze și să aibă o companie plăcută. Râsul tău din toată inima îl va seduce mai mult decât o mie de vorbe. Arată-i latura ta plină de umor, fă glume și gesturi spontane și dezvăluie-i optimismul și buna ta dispoziție. Spre deosebire de alte semne, Săgetătorul este ușor de cucerit, fără să ceară dovezi de senzualitate sau inteligență. Fii totuși atentă la caracterul său independent, pentru că dacă l-ai sedus, nu înseamnă că va fi al tău pe termen lung.

Capricornul

Poate nu ai crede, dar bărbatul Capricornul este unul dintre cei mai sexy din zodiac și adoră să înceapă orice întâlnire cu un sărut pasional. Tensiunea sexuală este un condiment nelipsit dacă vrei să cucerești un bărbat Capricorn, așa că trebuie să folosești toate gesturile senzuale din arsenalul tău. Însă trebuie să-i arăți și latura ta rațională pentru a-l cuceri definitiv, deci trebuie să introduci un anumit grad de autocontrol în gesturile tale, dar fără a părea aride sau lipsite de pasiune.

Vărsătorul

Dacă vrei să seduci un bărbat Vărsător, ai grijă să fie îndeplinite toate condițiile pentru ca atmosfera în care vă aflați să fie plăcută și liniștită, iar subiectele pe care le abordați să nu fie prea provocative. Nativii Vărsător sunt foarte inteligenți și curioși, dar, dacă începeți să discutați despre lucrurile care îi interesează, nu veți mai ajunge prea repede la momente intime. Gestul care îl tulbură și îl atrage pe un bărbat Vărsător este să-l atingi, ca din întâmplare, pe față sau pe gât.

atragatoare

Peștii

Pentru a seduce un bărbat Pești trebuie să scoți la iveală partea cea mai emoțională din tine și să îi arăți un interes maxim de fiecare dată când vă întâlniți.  Orice gest romantic din partea ta îi va atrage atenția și îl va încânta. Este important să creezi un decor special, din care să nu lipsească amănunte rafinate, precum un tablou, o ceașcă de ceai, muzica lui preferată. Îl vei seduce negreșit dacă faci gesturi ample, asemeni celor din filme, precum o îmbrățișare sau o sărutare înfocată.

 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu
Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.