Horoscop
Înapoi la

Singurul lucru pe care îl face un bărbat îndrăgostit, în funcție de zodie

Singurul lucru pe care îl face un bărbat îndrăgostit, în funcție de zodie

Redactor Divahair.ro

Fiecare bărbat are propriul mod de exprimare a emoțiilor și a sentimentelor. A fi vulnerabil în fața persoanei dragi te ajută să atingi un alt nivel de intimitate în relație. Nu toți bărbații își pot dezvălui însă emoțiile atât de ușor. Unii preferă să îți spună ceea ce simt abia când sunt 100% siguri de sentimentele lor, dar și de devotamentul persoanei iubite.

Atunci când se îndrăgostesc, bărbații pot face lucruri destul de diferite. În funcție de personalitatea acestora, dar și de trăsăturile zodiei, pot fi romantici incurabili, pot vorbi despre lucruri complicate sau pur și simplu îți pot cere des sfatul. Ești curioasă care este singurul lucru pe care îl face un bărbat atunci când este îndrăgostit? Află mai jos!

 barbat care isi cere iubita in casatorie

Iată care este singurul lucru pe care îl face un bărbat îndrăgostit în funcție de zodie!

Berbec: Îți spune când ceva îl deranjează

În cele mai multe cazuri, persoana iubită pare să fie de acord cu tot ce spui și să nu o deranjeze nimic. Totuși, în cazul bărbatului Berbec, nu vei vedea acest lucru. Dacă ceva îl deranjează, îți va spune în față. În loc să te superi, mai bine i-ai aprecia sinceritatea!

Taur: Vorbește cu tine despre lucruri delicate

Este extrem de ușor să vorbești cu Taurul atunci când te afli într-un restaturant sau când vă relaxați acasă. Totuși, discuțiile devin mult mai complicate atunci când se află într-o poziție vulnerabilă (după sex, de exemplu). Acesta îți va spune cât de mult te iubește și cât de mult însemni pentru el. Ascultă-l și lasă-l să se deschidă față de tine!

Gemeni: Te întreabă despre viața ta și despre trecut

Dacă vrei să afli dacă un bărbat din zodia Gemeni chiar te dorește, trebuie să fii atentă la conversațiile pe care le ai cu acesta. Dacă este interesat despre viața ta și trecutul tău, înseamnă că îi pasă de tine. Vrea să te cunoască mai bine și vrea să știe absolut totul despre tine, înainte să fiți într-o relație serioasă. Îi plac conversațiile profunde și abia așteaptă să îți răspundă la întrebări.

Rac: Își recunoaște defectele

La începutul unei relații, majoritatea persoanelor încearcă să afișeze o imagine pozitivă. Totuși, toată lumea are secrete întunecate și a făcut, la un moment dat, ceva greșit. Dacă acest bărbat ți se va deschide în legătură cu aceste lucruri negative, înseamnă că vrea cu adevărat să fie cu tine. Este nevoie de mult curaj pentru a vorbi despre greșelile trecutului, iar acest lucru înseamnă că te iubește.

 cuplu

 Leu: Îți arată partea lui sensibilă

În fața lumii, Leul este o persoană carismatică și nu pare să aibă niciun defect. Totuși, vei înțelege care sunt adevăratele lui intenții în legătură cu tine doar atunci când va lăsa această grandoare la o parte și ți se va arăta ca o persoană tăcută și sensibilă. Leul va face acest lucru doar atunci când te va considera specială și îți va da șansa să îl vezi așa cum este de fapt.

Fecioară: Devine anxios

Este foarte greu să treci de scutul unei Fecioare. Trebuie să ai foarte multă răbdare cu acest bărbat pentru a se deschide față de tine. Dacă vezi că devine anxios, înseamnă că este pe cale să ți se deschidă și să te lase să îl vezi și vulnerabil.

Balanță: Îți cere sfatul

Bărbatul Balanță are nevoie de foarte mult curaj pentru a recunoaște că nu știe ceva. Dacă îți cere sfatul sau părerea, vrea de fapt să îți arate că nu știe totul și că are nevoie de tine. Bărbatul Balanță face acest lucru doar dacă îl interesezi cu adevărat.

Scorpion: Își recunoaște greșelile din trecut

Toate relațiile contează pentru bărbatul Scorpion. Dacă îți povestește despre relațiile pe care le-a avut și recunoaște greșelile pe care le-a făcut și care au dus la încheierea acelor relații, înseamnă că te vrea cu adevărat în viața lui și că nu intenționează să mai repete acele greșeli.

 cuplu care bea vin

Săgetător: Lasă garda jos

Bărbatul Săgetător este optimist și amuzant. Atunci când lasă garda jos și începe să vorbească despre grijile și problemele sale, înseamnă că îl interesezi cu adevărat. În acest mod, îți spune că lumea lui este pe cale să se prăbușească și că are nevoie de tine.

Capricorn: Îți spune secretele sale 

Disciplinatul și muncitorul Capricorn nu este întotdeauna la fel de comunicativ. Dacă îți spune cele mai mari secrete ale sale și îți vorbește despre trecut, înseamnă că vrea să faci parte din viața sa și să îl cunoști cu adevărat.

Vărsător: Te ascultă

Deoarece este un intelectual, bărbatul Vărsător mereu încearcă să își ascundă emoțiile. Dacă începe să te asculte și să îi pese de modul în care te simți, ești cu adevărat norocoasă! Vărsătorul devine atent la emoțiile cuiva doar atunci când ține cu adevărat la acea persoană.

Pești: Îți arată munca lui creativă, pentru care l-ai inspirat

Nativul din Pești se exprimă prin creativitate. Dacă ești muza lui și îți arată creațiile, înseamnă că ești o persoană specială pentru el. Acest bărbat are tendința de a evada în lumea fanteziei. Totuși, va lăsa garda jos pentru a-ți permite să intri în spațiul lui creativ doar dacă ține la tine cu adevărat.

Ține cont de informațiile de mai sus pentru a-ți da seama atunci când unul dintre bărbații din zodiac este cu interesat de tine!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Care e primul lucru pe care il vede un barbat la tine?
Incepe quiz
Care e primul lucru pe care il vede un barbat la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.