Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Soarele este în conjuncție cu Neptun în Pești: sufletul zodiilor pășește în portalul energiilor pozitive

Vineri, 28.02.2020

Anul acesta, ziua de 8 martie nu va fi doar sărbătoarea feminității, ci și un eveniment astral care ne va influența destinele în mod pozitiv și ne va conecta cu energiile cosmice. 

Chiar pe 8 martie, Soarele se va afla în conjuncție cu Neptun, stăpânul întinderilor marine, care se găsește în zodia sa de domiciliu, Peștii. Această conjuncție reprezintă o adevărată reunire a contrariilor, o întâlnire unică între apă și foc, ale cărei efecte se vor resimți profund în viața și relațiile noastre. 

Atunci când Soarele se află în conjuncție cu Neptun, sensibilitatea noastră este mai acută și experiențele sunt mai bogate, atât pe plan creativ cât și spiritual. Visele noastre devin colorate, iar energiile subtile se trezesc în suflet. Suntem mai atenți cu cei din jur, mai iubitori și dispuși să ne lăsăm pe locul doi, pentru ca oamenii de lângă noi să fie fericiți. 

Imaginația noastră prinde aripi și simțim că putem transforma totul în calea noastră, că nimic nu este imposibil. Marile creații artistice sau proiectele strălucite pot lua naștere într-o astfel de stare. 

soare planete

Soarele in conjuncție cu Neptun în Pești conectează zodiile la energiile Universului

Berbecul

Pentru că ești un semn solar și un copil al zodiacului, sufletul tău este plin de prospețime. Conjuncția dintre Soare și Neptun îți domolește impulsivitatea și te face atentă la miracolele lumii. Ești inspirată și orice proiect vei începe are șanse de reușită. Gândurile tale se întorc spre familie și petreci mai mult timp cu persoanele mai în vârstă, în special cu părinții, înconjurându-i cu dragostea ta. Ești foarte blândă cu partenerul, ceea ce îl surprinde plăcut și îl face recunoscător. 

Taurul

Primești un impuls de adrenalină din partea conjuncției dintre Soare și Neptun. Simți nevoia de aventură, vrei să te eliberezi de norme și să trăiești fiecare clipă din plin. Îți manifești iubira față de toate lucrurile, dar mai ales față de persoana care este zi de zi alături de tine. Poate îi vei cere chiar iertare pentru că ai fost prea absorbită de alte lucruri în ultima vreme și nu i-ai mai dăruit suficientă atenție. Este posibil să începi o practică spirituală și să-ți dai seama că în sufletul tău s-a trezit credința. 

Gemenii

Conexiunea cu forțele cosmice îți aduce un mare influx de energie, care va face să crească toate planurile tale. Vei începe un proiect de lungă durată, din care vei câștiga o experiență importantă și o schimbare de viziune asupra lumii. O surpriză plăcută te așteaptă pe plan sentimental, pentru că iubitul tău este gata să ducă relația la un nivel superior. S-ar putea să primești o cerere în căsătorie chiar pe 8 martie sau partenerul îți va propune să vă mutați într-o nouă locuință. Folosește conjuncția dintre Soare și Neptun pentru a-ți regăsi cele mai creative resurse. 

Racul

Ești un semn acvatic, ca și Peștii guvernați de vijeliosul Neptun. Conjuncția acestuiia cu soarele aduce ordine și lumină în sentimentele tale, te face empatică și înțelegătoare față de nevoile altora. Îți vei ajuta o prietenă sau o rudă să iasă dintr-un mare impas, iar acest lucru îți va aduce mulțumire sufletească. Pe 8 martie vei fi surprinsă de felu în care partenerul te înconjoară cu atenția și dragostea lui. Echilibrul tău interior va aduce lucruri pozitive pe toate planurile vieții. 

Leul

Soarele este guvernatorul tău, iar conjuncția cu Neptun îți aduce o emoție extraordinară, care te întregește: vei simți compasiune și grijă față de toate lucrurile, te vei elibera de dorințele egoiste și vei încerca să te pui în slujba altora. Chiar dacă nu te poți schimba peste noapte, semințele transformării tale vor încolți, iar viitorul te va face o persoană nou. Este o perioadă optimă pentru a începe un proiect caritabil sau pentru a iniția activități în folosul altora. 

Fecioara

Când Soarele se va afla în conjuncție cu Neptun, energiile pozitive îți vor inunda sufletul și te vor elibera de prejudecăți și de tendințele de control. Te vei lăsa purtată de fluxul miraculos al vieții și te vei simți în rezonanță cu toate lucrurile. Destinul îți va scoate în cale o persoană care îți va atinge inima și îți va deschide mintea. Inițiativele tale vor beneficia de suportul celor din jur, iar anumite aspecte financiare se vor rezolva de la sine. 

fata flori

Balanța

Cufundă-te în starea de bine interior și nu te lăsa perturbată de agitația lumii. Conjuncția dintre Soare și Neptun, dintre apă și foc, îți va aduce echilibru și claritate mentală. Înconjoară-te de lucruri frumoase și de prieteni dragi, retrăiește amintiri semnificative și eliberează-te de micile neplăceri cotidiene. De pe 8 martie, vei avea o ascensiune în plan profesional și vei primi rezultate pozitive la interviuri sau concursuri la care urmează să participi.

Scorpionul

Nevoia ta de putere va fi satisfăcută de conjuncția dintre astrul solar, regele planetelor și misteriosul Neptun, stăpânul adâncurilor marine. Pentru că ești un semn acvatic, vei beneficia din plin de favorurile zeului mării, care te va ajuta să-ți crești influența și să direcționezi lucrurile din umbră. Ai grijă, totuși, și la relația ta de iubire, pe care tinzi să o neglijezi din cauza ambițiilor profesionale. Ia în mod programatic pauze în care să petreci timp de calitate cu partenerul.              

Săgetătorul 

Pentru tine, conjuncția dintre Soare și Neptun este un adevărat portal care îți permite accesul la căre împlinirea unor vise amânate de multă vreme. În jurul datei de 8 martie vei primi o propunere de nerefuzat, legată de evoluția ta profesională. Nu ezita să îi dai curs, pentru că este o șansă unică în viață. În plus, s-ar putea ca urmând această cale să întâlnești și persoana care îți este menită și să începi o relație plină de pasiune. 

Capricornul

Latura ta mistică va fi stimulată de conjuncția magică dintre Soare și Neptun. care te va face să împaci aspectele contradictorii din sufletul tău. Vei avea acces la resursele minții și inimii deopotrivă, iar inițiativele tale vor beneficia din plin de creativitatea ta. Riscul este să fii cu totul antrenată în activități profesionale și în hobby-uri care te împlinesc și să nu acorzi la fel de mult timp persoanelor dragi din viața ta. Nu uita că un om se simte complet doar atunci când reușește să aducă echilibru între muncă și relații. între dedicație și comunicare. 

Vărsătorul 

Ființa ta profundă va fi trezită de conjuncția dintre Soarele dătător de viață și Neptun, cel care permite accesul la lumea inconștientului și la forțele ascunse. Te vei simți mai bună și vei reuși să te ancorezi în prezent, fără să mai fii contaminată de umbrele trecutului și de proiecțiile viitorului. Vei deveni mai empatică față de cei din jur, iar relația de dragoste se va îmbunătăți, pentru că partenerul tău nu se va mai simți judecat. Dacă ești singură, șansele să-ți întâlnești sufletul pereche în jur de 8 martie sunt destul de mari, așa că dă curs invitației venite din partea unui admirator. 

Peștii

dublu

Cu Neptun, guvernatorul tău, aflat chiar în zodia ta și în conjuncție cu Soarele, drumuri mistice se deschid pentru tine în toate domeniile vieții. Vei folosi intuiția ta și capacitățile profunde pentru a-ți modela viitorul, iar Universul îți va răspunde, permițându-ți să accesezi rezervorul său de energii pozitive. Pe plan material, te vei bucura de abundență și prosperitate, în vreme ce pe planul emoțiilor te vei simți împlinită.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!