Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Soarele în Balanță se află în cuadratura cu Pluto în Capricorn. Este perioada femeilor fatale, in Horoscop

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Data de 14 octombrie este cu totul specială anul acesta, pentru că Soarele aflat în semnul Balanței se află în cuadratură cu Pluto, rezident în Capricorn. Acest lucru înseamnă o adevărată întâlnire a contrariilor, pentru că influențele solare potențate de Balanță întâlnesc influențele telurice ale lui Pluto aflat în semnul de pământ al Capricornului. Acele persoane care întrunesc deopotrivă strălucirea și forța vor fi puse în lumină de acest eveniment cosmic. De aceea, octombrie va fi, fără doar și poate, luna femeilor fatale, care cuceresc lumea.

femeie fatala

Femeia Taur se joacă cu inimile bărbaților

Când vorbești de femeile fatale, nu poți să nu te gândești imediat la femeia Taur, care se află sub semnul lui Venus, deci este făcută pentru dragoste și cuceriri. Frumoase, pline de pasiune și carismatice, femeile Taur sunt adulate de o mulțime de bărbați și trec prin viață aflându-se mereu sub lumina reflectoarelor. Soarele în Balanță le deschide calea succesului, pentru că ele râvnesc mult mai mult decât să subjuge inimile. Faima le atrage în mod deosebit, dar și luxul, tocmai de aceea sunt iubite de Pluton, zeitatea bogățiilor subpământene.

De-a lungul vieții lor, femeile Taur vor fi mereu așezate pe un tron de aur, cu adoratori la picioare. Printre vedetele născute în această zodie, Audrey Hepburn și Penelope Cruz sunt numai două dintre numele care ne duc imediat cu gândul la frumusețe și pasiune, adevărate embleme ale Hollywoodului, care au frânt multe inimi în calea lor.

Femeia Gemeni este o regină a dragostei

Nimeni nu se compară cu femeia Gemeni când vine vorba de sex-appeal și putere de seducție. Termenul de femeie fatală pare să fie inventat special pentru ea. Dacă ne gândim doar la Marylin Monroe sau Angelina Jolie, născute sub semnul Gemenilor, este de ajuns ca să ne convingem că nativele acestei zodii merită titlul de regine ale frumuseții. Viețile lor sunt tumultuoase și pline de dramatism, dar nu sunt lipsite de emoții întunecate, care le adâncesc aerul de mister.

Zodia din care fac parte le dă o natură dublă, luminoasă și sumbră în același timp, de aceea femeile Gemeni sunt greu de înțeles și au o aură de inaccesibilitate, chiar dacă sunt însoțite de cohorte de admiratori. Soarele în Balanță va face ca femeile Gemeni să fie în culmea strălucirii lor în această perioadă, dar Pluto în Capricorn le va amplifica sentimentul de singurătate și izolare. Aspectul contradictoriu și paradoxal al zodiei le face să pară fascinante, atrăgând admiratori asemenea unui magnet, dar nimeni nu ajunge cu adevărat la cetatea sufletului lor.

femeie sexy

Femeile din zodia Fecioarei cuceresc lumea

Femeia Fecioară este combinația desăvârșită între frumusețe și minte. Aerul ei de zeiță o așază printre cele mai dorite figuri feminine din zodiac. Fie că vorbim de frumusețea rece și perfectă a Gretei Garbo sau de senzualitatea strălucitoare a Sophiei Loren, nu putem să nu recunoaștem că femeile din zodia Fecioarei sunt printre marile cuceritoare ale sufletelor. Prezența lor lasă întotdeauna o senzație de neuitat în inimile celor care le întâlnesc, iar farmecul lor poate schimba lumea.

Mintea puternică, ambiția și spiritul de cuceritoare le fac pe femeile din zodia Fecioarei să nu se mulțumească doar cu laurii frumuseții. Ele vor să se impună, să transforme, să inspire. Soarele în Balanță le creează echilibru interior și le înzestrează cu o voință de fier, în vreme ce Pluto în Capricorn le ancorează pe un teritoriu solid și face ca visurile lor să devină realitate. Iată de ce cuadratura de pe 14 octombrie deschide o cale glorioasă pentru femeile fatale din zodia Fecioarei, care vor avea succes în tot ceea ce întreprind, ca niște adevărate învingătoare.

Femeia Balanță are o putere hipnotică asupra oamenilor

Când vorbim de femei fascinante, Grace Kelly este cu siguranță pe lista numelor strălucitoare, care ne fac să visăm la povești romantice și ținuturi exotice, la acele vieți fabuloase pe care toți ni le dorim. Femeia Balanță este grațioasă, fermecătoare, rafinată, cu un ochi fin pentru frumusețe si arte. Este calmă și echilibrată, ceea ce adaugă și mai multă prestanță figurii ei aristocratice. Soarele strălucește mai intens decât oricând asupra Balanței, aducând armonie și eleganță în tot ceea ce face.

Pluton îi dăruiește puterea hipnotică de a cuceri pe oricine îi iese în cale, astfel încât dorințele ei devin lege pentru ceilalți. Influențele împletite ale Soarelui în cuadratură cu Pluto fac ca femeile din Balanță să fie mai prospere decât oricând în perioada care urmează. Bărbații pe care îi fericesc cu atenția lor le cad la picioare, iar circumstanțele le sunt benefice pentru a ocupa o poziție de putere, care le va așeza și mai ferm în atenția celorlalți.

Femeia Pești țese intrigi complicate

Cu siguranță vă mai aduceți aminte de „Basic Instinct”, unde prototipul femeii fatale era întruchipat de Sharon Stone, una dintre cele mai sexy actrițe născute în zodia Peștilor. Feminitatea covârșitoare a nativelor din acestei zodii îi face pe bărbați să se simtă puternici și doriți, ceea ce este unul dintre cele mai subtile atuuri ale femeilor Pești. Arta seducției este printre abilitățile lor de cuceritoare, iar misterul care le înconjoară îi face pe toți admiratorii să viseze la ele și să le vrea în viața lor. Dar femeile Pești sunt pretențioase și au așteptări înalte, astfel că nu vei ajunge ușor la inima lor.

Cuadratura Soarelui cu Pluto le conferă o aură magică, care va tulbura multe suflete. Bărbații vor dori să culeagă această floare rară, dar nu vor avea acces ușor la ea. Femeile Pești își supun admiratorii unor teste dure, înainte de a le oferi atenția lor. Începând cu 14 octombrie, femeile Pești își vor exercita din plin forța de atracție, hrănind visuri și așteptări. Dar cine le va cădea în plasă este posibil să descopere mai târziu că a fost doar un pion într-o intrigă complicată, creată de interesele ascunse ale viclenei femei din zodia Peștilor.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 27 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66678 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51990 vizite)
  3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45017 vizite)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41620 vizite)
  5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40404 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
  3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
  4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
  5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!