Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Soarele în Berbec, în cuadratură cu Jupiter în Capricorn: 3 zodii se luptă să se ridice de jos

Otilia Geavlete

Între 12 și 16 aprile, Soarele aflat în Berbec (până pe 20 aprilie) se va afla în cuadratură cu Jupiter rezident în Capricorn până la sfârșitul lui 2020. În general, cuadratura dintre Soare și generosul Jupiter are efecte pozitive, cu atât mai mult cu cât Soarele se aflâ în Berbecul entuziast și expansiv. 

Iată de ce zodiile cele mai greu încercate în această perioadă vor primi o mână de ajutor din partea Universului pentru a se ridica de jos și a redobândi echilibrul care le lipsește. Jupiter în Capricorn înseamnă mai multă stabilitate, o ancorare mai solidă în realitate și o abordare mai pragmatică a dificultăților vieții. Cuadratura cu Soarele în Berbec aduce, în plus, o doză de optimism și capacitatea semnelor de a se concentra pe ceea ce contează cu adevărat, dar și de a abandona drumurile care nu duc nicăieri și a porni pe o cale nouă. 

inger pazitor

Pe 15 aprilie, cuadratura dintre Soarele în Berbec și Jupiter în Capricorn va fi perfectă, acesta fiind momentul cel mai favorabil pentru zodiile aflate la ananghie să se elibereze de poveri și să se ridice deasupra necazurilor cotidiene. S-ar putea ca acest lucru să nu se petreacă fără unele sacrificii, dat fiind că în timpul cuadraturii Soarelui cu Jupiter pot să apară momente de tensiune, conflicte violente, confruntări cu autoritățile și o serie de acțiuni riscante. 

Iată care sunt cele trei semne ce vor încerca să profite de cuadratura dintre Soare și Jupiter pentru a învinge dificultățile și a-și reveni după o perioadă de criză. 

Berbecul

Pentru că Soarele intră în cuadratură cu Jupiter chiar când se află în semnul Berbecului, vei primi o șansă nesperată de te  reface după o criză profesională sau financiară. Este adevărat că va trebui să sacrifici anumite parteneriate și colaborări vechi, iar acest lucru nu se va întâmpla fără confruntări destul de dure cu anumite persoane cu autoritate. Este indicat să nu fii intransigentă, ci să accepți anumite compromisuri, pentru ca tranziția spre noua ta poziție profesională să fie mai facilă. 

În cazul zodiei tale,  luna aceasta este despre relații, despre deciziile pe care trebuie să le iei pentru a nu-ți mai risipi energia și afecțiunea cu persoane care nu apreciază aceste daruri. Pe de altă parte, vei învăța un principiu important: acela de  a-i trata pe cei din jur așa cum îți dorești, la rândul tău, să fie tratată. 

Racul

Ești într-un adevărat conflict interior între tendința ta de a te concentra mai mult pe tine și pe dezvoltarea ta personală și solicitările exterioare, care nu pot fi amânate. Ai o tendință de fugă, de evitare și amânare, de aceea sarcinile nerezolvate se adună și îți dau un sentiment din ce în ce mai acut de împovărare. Echilibrul tău este puternic afectat și simți că nu găsești nici o ancoră, ci pășești mereu pe nisipuri mișcătoare. Această stare de confuzie este amplificată de schimbările majore din jurul tău, care te fac să-ți pierzi controlul și să te simți complet neajutorată. 

Primul ajutor pe care trebuie să-l iei din cuadratura între Soare și Jupiter este optimismul, convingerea că toate lucrurile se rezovă până la urmă și simțul echilibrului. Este necesar să găsești piloni puternici, care să te țină ancorată în realitate, fie că este vorba de familie, de partener sau de cei mai buni prieteni. Deschide-ți sufletul, cere sfaturi (și urmează-le pe cele potrivite) și lasă schimbarea să te modeleze, pentru că flexibilitatea minții și acceptarea transformărilor sunt cele mai clare dovezi ale inteligenței umane. 

fantezie spatiu

Balanța

Cuadratura dintre Soarele în Berbec și Jupiter în Capricorn va  readuce în prim plan unele regrete, legate de carieră, de prestigiul tău social sau de anumite vise pe care nu ai reușit să le împlinești. Realizezi că te-ai dedicat mult prea mult altora și nu ai mai avut timp să te ocupi de propriile tale interese și dorințe. Sentimentul de descurajare, de a nu mai avea timp ca s-o iei de la început este foarte pregnant, dar toate acestea sunt doar piedici mentale pe care poți să le depășești.

Odată ce îți vei regândi planurile de acțiune, astrele îți vor veni în ajutor, prin puterea relațiilor interumane. Binele pe care l-ai făcut altora se va întoarce către tine sub forma ajutorului pe care îl vei primi în toate întreprinderile tale, iar legăturile pe care le-ai închegat de-a lungul anilor vor fi temelia solidă pentru susținerea viselor tale. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 18 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!