Horoscop
Înapoi la

Soarele în Săgetător în cuadratură cu Neptun în Pești: destinul zodiilor se va schimba

Soarele în Săgetător în cuadratură cu Neptun în Pești: destinul zodiilor se va schimba

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cerul este martorul unei alinieri astrale cu puternice influențe în viața zodiilor, care poate aduce o adevărată cotitură în destinul lor. Soarele, care se află în Săgetător din data de 22 noiembrie, va intra în cuadratură cu Neptun, staționar în Pești. Aceasta este o combinație semnificativă, de vreme ce strălucitorul Soare se află într-un semn de foc, iar Neptun, vijeliosul stăpân al mărilor, tranzitează o zodie acvatică. Practic, putem vorbi despre influențe complementare, astfel că zodiile vor avea un sentiment de întregire, iar visurile lor se vor împlini.

Iată ce le rezervă acest fenomen astral celor 12 zodii!

soarele cu neptun

Cum se schimbă destinul zodiilor

Berbec

O oportunitate de schimbare apare în viața ta la sfârșit de an, dar va trebui să pleci din oraș sau din țară pentru asta. Fie vei lucra într-un proiect internațional, fie te vei căsători în străinătate, cert este că se apropie vremuri interesante pentru tine, care te vor scoate din zona ta de confort. Păstrează-ți spiritul războinic și mergi înainte cu îndrăzneală către noul tău destin.

Taur

Vei schimba cu siguranță locul de muncă în curând, ceea ce va fi benefic pentru cariera ta. În plus, faci planuri pentru a-ți deschide propria afacere și ai multe idei excelente, care ar putea prinde rădăcini. Venus îți pregătește o surpriză: așteaptă-te la o întâlnire cu cineva care îți va face inima să tresalte și îți va schimba viața.

Gemeni

Un lucru important este pe cale să se întâmple în situația ta familială, fie că este vorba de venirea pe lume a unui copilaș, de o cerere în căsătorie sau de primirea unei vești pozitive legate de o moștenire. În orice caz, nu vei avea timp să te plictisești la sfârșit de an. Soarele în Săgetător îți ascute inspirația, în vreme ce Pluto în Pești dă profunzime ideilor tale.

Rac

Primești o propunere de colaborare chiar la sfârșit de an, care îți va permite să pui în aplicare pasiunile pe care le ai, dar și să obții noi venituri. La început, te temi să intri în acest parteneriat, pentru că ai senzația că te vei aglomera prea tare. Dar îți dai seama repede de avantaje și accepți oferta, pentru că, pe termen lung, ți-ar putea aduce stabilitate financiară, dar și posibilitatea să te afirmi într-un domeniu care îți place.

Leu

Pregătește-te de plecare, pentru că ți se va oferi șansa să lucrezi în străinătate, să-ți aprofundezi studiile sau să faci o vizită pentru un schimb de experiență. În orice caz, experiența pe care o vei dobândi te va ajuta să-ți pui în aplicare propriile planuri mărețe. Fie că te gândești să inițiezi propria școală, să ai propria companie sau aduci inovație într-un anumit domeniu, ai toate șansele să-ți împlinești visurile.

Fecioară

Te pregătești deja pentru o încheiere de an cu multă muncă, astfel încât să finalizezi tot ce ți-ai propus, dar destinul are alte planuri pentru tine. Deschide-ți inima pentru dragoste, deoarece sufletul tău pereche se apropie. Când vei întâlni acest bărbat, pentru care vei simți o atracție instantanee, toate planurile tale legate de muncă vor fi date uitării. Bucură-te din plin de ceea ce-ți oferă sufletul.

portret

Balanță

Simți că ai călătorit destul prin lume și ai nevoie să te așezi la casa ta, iar Universul îți vine în întâmpinare. Fie te vei muta cu persoana iubită, fie vei face planuri de căsătorie și pentru a avea un copil, cert este că te afli într-o perioadă de schimbare profundă și vei trece într-o nouă etapă a vieții tale. Privește în jurul tău după acele oportunități profesionale care se potrivesc mai bine cu noile tale dorințe.

Scorpion

Schimbarea de destin pe care o aduce Soarele în cuadratură cu Neptun în viața ta privește, în special, relația cu partenerul sau statutul tău familial. Anul acesta au existat destule perioade dificile în relația ta sentimentală, iar pentru unele cupluri este vremea să ia decizia amară, dar necesară, a despărțirii. Acesta este cel mai bun lucru pentru a face loc unei noi relații. Chiar dacă nu te separi de partener, lucrurile trebuie să se schimbe radical între voi, pentru ca dragostea voastră să supraviețuiască.

Săgetător

Omul special pe care îl aștepți de multă vreme este din ce în ce mai aproape de tine. Lasă temerile deoparte și acceptă dragostea, pentru că nu îți va pune în pericol independența. Dimpotrivă, îți va deschide calea unor aventuri fascinante. Soarele strălucește în zodia ta, deci orice relație este binecuvântată. Cuadratura cu acvaticul Neptun este indiciul că ai nevoie de o completare pentru a umple un gol pe care îl simți recent în existența ta cotidiană.

Capricorn

Te-ai lăsat prea multă vreme purtată de valul grijilor și al responsabilităților și ai uitat să mai privești în jurul tău și în inima ta. Ai sentimentul că ai pierdut lucruri frumoase, dar destinul te ajută să-ți schimbi viziunea. Vei avea o perioadă de reculegere, în care te vei smulge din noianul îndatoririlor zilnice și te vei dedica grijii față de sufletul tău. Meditație, plimbări relaxante, întâlniri cu prieteni dragi, la o cană de vin fierbinte, seri de citit în pat, după o baie parfumată - asta îți dorești acum de la viață!

Vărsător

Cineva din trecut reapare în viața ta și simți că îți transmite un mesaj legat de anumite lucruri care nu sunt vindecate în sufletul tău. Poate fi un fost iubit sau o persoană care îți cere ajutorul. Indiferent cine este, întânirea voastră nu este inofensivă, ci reprezintă o provocare și un semnal de alarmă că trebuie să lucrezi cu sufletul tău. Ia-ți timp de introspecție, stabilește o întâlnire pentru niște discuții de clarificare sau o vizită la psihologul ori la duhovnicul tău, pentru că ai nevoie să lămurești anumite lucruri ca să poți merge mai departe.

Pești

femeie in rosu

Ți se oferă o nouă misiune, spre ajutorarea celorlalți, lucru care îți provoacă surprindere și confuzie. Nu știi dacă acum ai timpul și energia pentru a te dedica acestei cauze, deși simți că îți atinge sufletul. Poate fi vorba despre copii bolnavi, despre persoane în nevoie sau despre o cauză umanitară. Cert este că cineva îți solicită, în mod direct, participarea. Consideră această invitație un mesaj din partea destinului, care îți spune că este vremea să acorzi atenție unei părți rămase în umbră din sufletul tău, aceea de a-ți asuma o misiune care contează.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.