Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Soarele intră în Balanță. Ce le este rezervat zodiilor

Otilia Geavlete

Pe 24 septembrie, Soarele intra în Balanță, semnul de aer ce stăpânește echilibrul și dreptatea. Sub razele incandescente, puterea ascunsă a Balanței va fi revelată, radiind și către celelalte zodii. Calmul, rațiunea clară și detașarea vor stăpâni zodiile preferate ale Soarelui, cum sunt Berbecul sau Leul. Pentru unele semne însă, ar putea apărea o exagerare în unele trăsături, precum tendințe obsesive, perfecționism nerealist sau rigiditate în decizii.

soarele in balanta

Haideți să descoperim împreună cum influențează trecerea Soarelui prin Balanță fiecare zodie!

Berbecul strălucește pe toate planurile

Pentru Berbec, tranziția solară prin Balanță aduce moderație, temperarea tendințelor impulsive și armonie interioară. Aceste atribute sunt bine-venite, pentru că diminuează unele aspecte negative, precum lipsa de măsură și reacțiile necontrolate, amplificând, în schimb, creativitatea și inspirația. Iată de ce acțiunile Berbecului în lunile următoare vor fi încununate de succese, atât pe plan personal, cât și profesional.

Taurul depășește obstacole

Pentru Taur, luna octombrie va aduce unele dificultăți legate de serviciu sau proiecte personale. Acest lucru este cauzat de exacerbarea unor aspecte juridice, specifice Balanței, sub influența razelor solare. Dar tot Soarele dă și forța cu care Taurul depășește toate obstacolele, pentru că luminează resursele profunde ale acestui semn de pământ.

Gemenii trec de la agonie la extaz

Natura dublă a Gemenilor este puternic influențată de tranziția Soarelui prin Balanță. Starea lor interioară este schimbătoare, ba sunt exuberanți și plini de încredere, ba cad într-o melancolie fără motiv. Și pe plan exterior se reflectă această dualitate: când sunt echilibrați din punct de vedere profesional, apar probleme în relația de cuplu; când se împacă cu partenerul, izbucnesc conflicte la serviciu. Toată luna octombrie, Gemenii se vor confrunta cu această situație schimbătoare de lucruri, dar îi vor face față prin versatilitatea lor extraordinară.

Racul este mai sensibil decât oricând

Orientarea Soarelui în Balanță față de constelația Racului face ca această zodie să-și piardă echilibrul sufletesc, pe fondul anumitor evenimente din luna octombrie. Nu pentru că aceste evenimente ar fi traumatice, dar fondul sentimental al Racului este extrem de vulnerabil în respectiva perioadă. De aceea este bine să-și țină prietenii aproape și să apeleze la apropiați pentru a primi sprijin și consolare. Sensibilitatea i se trage de la o veste pe care o primește saptamana aceasta și care îi va schimba viața: va avea un copil.

Leul este iubit de Soare

femeie in soare

Cu toții știm că zodia Leului intră sub favorurile astrului zilei. De data aceasta, influența solară pozitivă și atributele de echilibrare ale Balanței vor aduce nativilor din zodia Leu o mulțime de beneficii. Vor câștiga prestanță și recunoaștere profesională, își vor reîmprospăta relația de iubire, iar o persoană apropiată lor se va însănătoși. Mai mult, aflarea veștii că va avea un bebeluș îi va însenina viața în perioada următoare. Cine poate spune că Leul nu este iubit de Soare? 

Fecioara are standarde exagerat de înalte

Trăsăturile specifice Fecioarei - perfecționismul, rigoarea, seriozitatea - sunt duse la extrem de trecerea Soarelui prin Balanță. Acest lucru face ca viața sa personală să aibă de suferit, pentru că dorința de a face totul perfect și de a controla pe toată lumea îi dăunează și creează conflicte în jur. De asemenea, Fecioarele resping orice părere și vor să facă totul doar în maniera lor rigidă. Sfatul astrologilor este ca, în perioada următoare, Fecioara să se concentreze mai mult pe relațiile familiale și să încerce să fie mai deschisă la sugestiile celor din jur.

Balanța are o perioadă benefică

Pentru Balanță, tranzitul Soarelul are o influență binefăcătoare și vindecătoare deopotrivă. Nativii zodiei se vor reface după o perioadă de zbucium și vor crește în aria profesională, sentimentală și cea spirituală. S-ar putea să fie implicați în noi proiecte imporante, cu o poziție mai bună și resurse financiare mai mari. Este posibil să întâlnească o dragoste nouă sau să-și salveze relația cu persoana iubită. Totodată, vor avea perioade de meditație și aprofundare a relației cu divinitatea și cu propriul sine. Este perioada de împăcare cu sine, iar în această pace vor reuși să conceapă copilul mult așteptat.

Scorpionul se pârjolește

Pentru Scorpion, trecerea Soarelui prin Balanță aduce o căldură prea puternică și îi pune inima pe jar. După o lungă perioadă de abstinență, nativii Scorpioni ar putea întâlni persoane care le sucesc mințile și provoacă un adevărat incendiu interior. Chiar dacă încearcă să-și mențină luciditatea proverbială, Scorpionii nu o scot la capăt cu ajutorul rațiunii. Inima are propriile rațiuni, pe care mintea nu le cunoaște.

cuplu

Săgetătorul va fi la limita răbdării

Pentru Săgetător urmează o perioadă destul de instabilă, în care va înregistra unele pierderi. Nu foarte grave, dar care îl vor irita: mici sume de bani investite de pomană, obiecte personale pierdute sau timp prețios irosit în afaceri păguboase. Aceste situații exasperante îl vor aduce la limita răbdărilor și va simți adierea nefastă a depresiei. Dar, până la urmă, tot răul va fi spre bine, pentru că în peripețiile sale s-ar putea să întâlnească unele persoane interesante, care îi oferă prietenia, ba chiar mai mult de atât.

Capricornul dobândește lumină interioară

Soarele în Balanță este un adevărat dar pentru Capricorn. Dorința sa de introspecție și de detașare prinde rădăcini și se poate dedica total unei evoluții spirituale. Poate se va înscrie la un curs de meditație, va citi mai multe cărți pentru suflet sau va avea revelații personale profunde. În orice caz, urmează o perioadă cu impact puternic și pozitiv asupra spiritului și emoțiilor sale.

Vărsătorul simte împlinire

Între Vărsător și Balanță există o profundă compatibilitate, bazată pe un simț al dreptății și curiozitatea înnăscută. Iată de ce Soarele, care aduce beneficii Balanței, îl favorizează și pe Vărsător. Luna octombrie va fi una a împlinirilor pe plan public: Vărsătorul va fi aplaudat la scenă deschisă, își va lansa o nouă carte sau o expoziție personală ori va comunica rezultatele unui studiu sau proiect ce îi va aduce glorie. Și pe plan personal lucrurile sunt echilibrate, după ce au fost depășite anumite aspecte mai dificile în relația cu partenerul. De fapt, iubirea lor va atinge apogeul, iar în perioada următoare Vărsătorul va afla că urmează să aducă pe lume un copil.

Peștii au întâlniri neașteptate

Pentru Pești urmează o lună cu întâlniri și surprize. Soarele în Balanță le va scoate în cale persoane de care nu au mai auzit de ceva vreme sau le va da impulsul de a organiza reuniuni de familie. Vor primi telefoane neașteptate și vești bune și se vor pregăti de o călătorie mult așteptată. Octombrie este o lună a relațiilor pentru ei, iar firea lor emoțională se bucură de aceste daruri ale Soarelui.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 31 iulie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46496 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (38778 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (38233 vizite)
  4. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28215 vizite)
  5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22594 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  5. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  1. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
  2. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
  3. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
  4. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
  5. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!