Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Soarele intră în Fecioară: cât noroc aduce această zodie în viețile noastre

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Când Soarele intră în Fecioară pe data 22 august va îndepărta din energia aprinsă a Leului și va aduce nuanțe mai sensibile și mai firești. Odată cu intrarea Soarelui în Fecioară, este timpul să te concentrezi și să îți stabilești anumite obiective mai concrete.

De exemplu, în privința organismului tău și a vindecării, este o perioadă propice pentru a-ți face o progamare la medic sau a-ți rezolva o problemă de sănătate. Acum poți să împiedici apariția unor boli cronice sau afecțiuni de tot felul, printr-un control de rutină. Acesta este un moment bun pentru cercetare și apoi să decizi asupra unei diete sănătoase și a unui regim de exerciții fizice.

Totodată, este un moment bun pentru a-ți aprofunda studiile și a învăța ceva important. Soarele în Fecioară aduce organizare, energie și realizarea obiectivelor. Vei lucra pas cu pas pentru a atinge acel țel mai mare. Fecioara reglementează discernământul și, astfel, te ajută să decizi ce lucruri din viața ta ar trebui să păstrezi și la ce ar trebui să renunți definitiv. 

Berbec. Acest tranzit se încadrează în ce-a dea șasea ta casă, cea a muncii și a sănătății, făcând din aceasta o lună minunată pentru a-ți îmbunătăți viața. Dacă ai probleme de concentrare, reorganizează-ți mediul de lucru, astfel încât să funcționezi mai bine. Asigură-te că ești în concordanță cu exercițiile fizice obișnuite și că dieta ta alimentară îți oferă energie, în loc să te obosească mai rău.

Taur. Tranzitul Soarelui în Fecioară se află în a cincea casă a zodiei tale, cea a sentimentelor, și îți oferă posibilitatea de a începe o afacere nouă sau de a o îmbunătăți pe cea pe care o ai deja. S-ar putea să intri într-o nouă poveste amoroasă. Creativitatea ta este la cote maxime, așa că explorează noi modalități prin care poți să o exprimi mai eficient. Este și un moment bun pentru a începe să practici un sport nou.

Sursa foto: Unsplash

Gemeni. Acest tranzit se încadrează în a casa ta a patra, acționând asupra relațiilor cu familia. Acesta este un moment bun pentru a rezolva orice probleme de familie și pentru a avea discuții deschise, pe care le-ai evitat până acum, dacă este necesar. Începerea unei afaceri sau lucrul de acasă sunt favorabile în cadrul acestui tranzit.

Rac. Soarele în Fecioară îți va activa a treia ta casă, cea a comunicării. Acesta este un moment bun pentru a semna un contract sau pentru a negocia o afacere. Rețelele sociale și socializarea, în general, au aspecte favorabile în această perioadă, așa că asigură-te că profiți la maxim de aceste oportunități. Comunicarea este atuul tău acum.

Leu. Acest tranzit se încadrează în a doua ta casă, cea a banilor și a câștigurilor financiare. Ți-ar putea crește veniturile în acest moment sau poți veni cu o nouă idee de afaceri care are un potențial mare. Asigură-te că acorzi atenție detaliilor și că nu cheltui mai mult decât câștigi. Urmărești facturile și cheltuielile lunare pentru a fi în grafic.

Fecioară. La mulți ani! Acesta este un moment pozitiv pentru tine, deoarece Soarele strălucește în zodia ta. Oportunitatea de a începe ceva nou, de a îți stabili noi obiective și vise pe care vrei să le îndeplinești de mult timp. Este un moment bun pentru a face o transformare fizică și pentru a-ți schimba modul în care arăți și te prezinți în fața celorlalți.

Sursa foto: Unsplash

Balanță. Acest tranzit se încadrează în a 12-a ta casă, cea a temerilor. Acesta este un moment pentru încheieri, finalizări. Vei avea curajul să închei orice nu te mai face fericit și care nu îți mai aduce deloc satisfacție. Ar putea fi vorba mai ales despre relația ta de cuplu. Vei avea ocazia să te reinventezi luna viitoare când atunci Soarele va intra în zodia ta.

Scoprion. Acest tranzit se încadrează în a 11-a ta casă, cea a viselor. Acesta este un moment bun pentru a îți reevalua prioritățile și ceea ce îți dorești de la viață. Lucrul în echipă este favorizat, la fel și viața ta socială. Pot apărea prieteni noi și prieteniile existente se pot aprofunda, te vei simți bine când vei fi înconjurat de cât mai mulți oameni dragi.

Săgetător. Soarele în zodia Fecioară activează în a 10-a ta casă, stimulându-ți cariera și direcția pe care vrei să mergi de acum încolo. Dacă te gândești să faci o schimbare în carieră sau să te întorci la școală pentru a învăța lucruri noi, acesta este un moment minunat pentru a face acest lucru. Dacă ai lucrat asiduu pentru atingerea obiectivelor tale, acum vei vedea rezultatele.

Capricorn. Acest tranzit se încadrează în a 9-a ta casă și îți oferă posibilitatea de a învăța ceva complet nou. Acum vei dedice ce anume te pasionează cu adevărat. Este un moment bun pentru a-ți planifica o călătorie pe distanțe lungi și pentru a rezolva orice probleme de natură legală, divorțuri, intrarea în posesia unei moșteniri, ș.a.m.d.

Sursa foto: Unsplash

Vărsător. Tranzitul Soarelui prin zodia Fecioară se încadrează în a 8-a ta casă, cea a probelor și ar putea aduce sprijin financiar din partea altei persoane sau a unui superior. Este important să verifici în detaliu toate finanțele: asigurarea, datoriile, ipoteca, investițiile, pensia, impozitele. Pune totul în ordine, astfel încât să nu ai surprize.

Pești. Acest tranzit se încadrează în a șasea casă a ta, cea a muncii și a sănătății și îți oferă posibilitatea de a rezolva conflictele sau neînțelegerile. Ai putea decide să te căsătorești. Asigură-te că ești mai atent în privința cui îi acorzi încrederea ta. Fă-ți timp și nu te grăbi în nicio relație nouă: personală sau de afaceri.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta