Horoscop
Înapoi la

Soarele intră în Săgetător: se schimbă totul pentru zodii

Soarele intră în Săgetător: se schimbă totul pentru zodii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În astrologie, luna noiembrie este marcată de tranziția Soarelui prin două semne zodiacale puternice: Scorpionul și Săgetătorul. O bună parte din lună, Soarele se află în Scorpion și face să iasă la iveală cele mai năvalnice emoții. Din 22 noiembrie va trece în Săgetător, zodie dominată de libertate, intensitatea trăirilor și găsirea resurselor vindecătoare. Soarele simbolizează însăși esența unei persoane, individualitatea sa, simțul Eului. În funcție de constelația în care se află, Soarele poate aduce schimbări importante în viața noastră, iar semnul Săgetătorului face ca aceste schimbări să fie direcționate către atingerea unor ținte precise.

soare sagetator

Atunci când Soarele își face „călătoria prin semnul Săgetătorului”, accentul este pus pe expansiune, pozitivitate și creștere. În plus, Săgetătorul aduce nevoia de a experimenta viața ca o aventură - de a descoperi ce se află peste orizontul următor sau cât de departe s-ar putea ajunge.

Haideți să descoperim împreună ce va aduce fiecărei zodii această minunată călătorie a Soarelui prin Semnul Săgetătorului!

Berbecul devine aventurier

Luna aceasta, apetitul pentru aventură al Berbecului va fi maxim în planul călătoriilor, al explorării unor noi oportunități și al relațiilor. Înflăcărarea Berbecului îl face să nu poată sta într-un singur loc. Plănuiește ieșiri la fiecare sfârșit de săptămână, petrece serile în medii inedite și încearcă să intre în contact cu cât mai multe persoane noi. Este și o încercare de a depăși anumite limite sociale, de a fi mai volubil și mai adaptabil la diferite situații. În orice caz, capacitatea sa de afirmare devine mai pronunțată, iar spiritul aventuros este exersat din plin.

Taurul își caută colaboratori

Mulți Tauri vor avea nevoie de aliați și colaboratori în această lună, pentru a pune în mișcare un proiect sau o acțiune care le aduce bucurie și o senzație de ieșire din anonimat. Poate fi vorba de o acțiune caritabilă, de deschiderea unei clinici sau a unui restaurant ori de inițierea unui cerc artistic. Deși înseamnă mai multă muncă pentru Taur, îi aduce un sentiment de împlinire, de ieșire din cotidian și de relații semnificative. În plan romantic se înfiripă noi legături cu potențial sentimental, chiar dacă sunt abia primele licăriri de simpatie și dorință de apropiere.

Gemenii își recapătă forțele

Este posibil ca tranziția Soarelui prin Scorpion să fi adus ceva zguduiri în viața Gemenilor, în special pe plan sentimental. Unele cupluri și-au spus adio în această lună, altele au trăit tensiuni puternice, îngreunate de resentimente și reproșuri. Trecerea Soarelui în Săgetător înseamnă o schimbare în modul de a gândi și a acționa al Gemenilor. Brusc, libertatea lor devine cea mai importantă valoare, astfel încât nu vor mai pune accentul pe ceea ce nu merge în relație, ci pe lucrurile interesante pe care le-ar putea face cu partenerii. De aceea, tensiunile conflictuale vor scădea, viața de cuplu se va îmbunătăți și ar putea să apară chiar unele împăcări la orizont.

Racul privește dincolo de aparențe

Deși s-au aglomerat nori pe cerul Racului, acesta a învățat că dincolo de furtună așteaptă întotdeauna Soarele. Așa și este, pentru că trecerea Soarelui în Săgetător este o veste bună pentru nativii Raci. Dacă tranziția anterioară a Soarelui prin Scorpion a influențat puternic toate zodiile de apă, scoțând la iveală emoții vijelioase, intrarea în Săgetător este mult mai pașnică și aducătoare de veselie. Iată de ce Racul adoptă o poziție foarte înțeleaptă față de orice conflict, față de neînțelegerile cu colegii, față de dificultățile vieții de zi cu zi și față de certurile cu partenerul. Va lăsa, pur și simplu, totul să treacă, cu conștiința faptului că poate primi mai multă bucurie de la viață cu o astfel de atitudine.

Leul se simte însuflețit

Zilele de agitație și frustrare ale Leului se apropie de sfârșit, pentru că Soarele în Săgetător îi pregătește numai surprize pozitive. Soarele este planeta care guvernează Leul și îi aduce favoruri, ori de câte ori se află într-o poziție benefică. De aceea, prezența sa într-o altă zodie de foc, cea a Săgetătorului, este un adevărat dar pentru Leu, care simte mai multă însuflețire decât oricând și transformă fiecare zi într-o reușită. Indiferent ce-și dorește, lucrurile merg ca unse în această perioadă, așa că este momentul cel mai potrivit să câștige mai mulți bani, să își promoveze imaginea sau să-și găsească marea iubire.

Fecioara pierde frâiele în dragoste

soare in sagetator

Deși ar vrea să se concentreze pe profesie și pe anumite inițiative începute, Fecioara se simte luată pe sus de sentimente pe care nu le-a mai experimentat de ceva vreme. Lucrul său concentrat va fi întrerupt de o prezență fermecătoare, pe care Fecioara  nu o poate ignora, oricât și-ar dori asta. Această persoană, apărută pe neașteptate, va face să iasă la iveală dorințele bine controlate ale Fecioarei, care o vor lua prin surprindere și va simți că nu le poate ține în frâu. Soarele în Săgetător contribuie la această expansiune sentimentală, descătușând spiritul Fecioarei și scoțând la iveală partea ei sălbatică și pasională. Așa că mare atenție pentru Fecioare: iubirea le va lua, literalmente, mintea de la orice altă preocupare.

Balanța se bucură de vindecare

Toți nativii din Balanță care au trecut prin dificultăți în ultimul timp se vor bucura de o perioadă de vindecare, sub influența Soarelui în Săgetător. Rănile unor iubiri încheiate vor fi alinate, suferințele vechi din trecut își vor găsi liniștea, împăcările și iertarea vor fi la ordinea zilei. Chiar și sănătatea fizică este influențată de prezența binevoitoare a Soarelui în Săgetător, care va aduce opțiuni mai clare de tratament și eficiență mai mare în procesul de vindecare.

Scorpionul se relaxează

Pentru Scorpion, prezența Soarelui în semnul său a fost extrem de ambiguă și obositoare. I-a adus, pe de o parte, conștientizarea unor lucruri ascunse și accesul la forțele lăuntrice, dar, pe de altă parte, l-a copleșit cu emoții haotice și greu de gestionat. Trecerea Soarelul în Săgetător este benefică, pentru că-i permite Scorpionului să-și pună ordine în viață și să se relaxeze. Va putea să se apuce de lucrurile amânate și să le rezolve cu ușurință, se va concentra mai mult pe cei dragi și mai puțin pe ambițiile sale, va atârna balanța în favoarea timpului liber și a odihnei. Cu astfel de lumină în suflet, Scorpionul nu poate decât să binecuvânteze noua configurație astrală ce se apropie.

Săgetătorul rupe toate lanțurile

Nu că ar fi foarte ușor să încătușezi un Săgetător, dar, de data aceasta, este pregătit să-și afirme la maximum libertatea. Soarele este astrul care amplifică puterea noastră de exprimare, ne luminează mintea și ne pune în centrul atenției, atunci când îi cerem asta. Săgetătorul simte că își poate lua orice libertate, pentru că nu se mai teme de consecințe. Este gata să se debaraseze de vechile balasturi, fie că este vorba de lucruri care nu-i plac, de contexte care îi repugnă sau de relații care nu-i mai fac bine. Și, ce este mai frumos: Săgetătorul va pleca fără niciun regret, indiferent că-și dă demisia, că întoarce spatele unor falși prieteni sau că îi spune la revedere partenerului trădător.

Capricornul devine mai disciplinat

Soarele în Săgetător este despre libertate și expansiune, dar este și despre ordine și direcționare, atunci când simți că acest lucru îți lipsește. Pentru Capricorn, Soarele luminează obiectivele precise, misiunea de viață, țelurile mult așteptate, iar mâna fermă a Săgetătorului mitic trimite săgeata către aceste ținte. Uneori, libertatea înseamnă să știi încotro mergi și să-ți impui o disciplină riguroasă, pentru că este propria ta alegere. Capricornul își dorește să lămurească lucrurile în toate ariile vieții, să se dedice mai mult pasiunilor sale și să petreacă mai mult timp cu marea iubire. Dar, pentru aceasta, trebuie ca celelalte aspecte ale vieții sale să fie în ordine și echilibru, ca să nu-l perturbe din scopurile sale.

Vărsătorul își afirmă voința

Adesea, Vărsătorul este împărțit între dorințele sale și necesitatea de a face pe placul celorlalți, între ceea ce este just și corect și nevoia de a păstra o bună imagine. Iată de ce se simte obligat de multe ori să intre în compromisuri care îi aduc numai frustrări, pe termen lung. Sentimentul de libertate interioară trezit de trecerea Soarelui în Săîgetător, îl ajută pe Vărsător să rupă lanțurile convențiilor și să-și afirme cu tărie voința și cerințele, atât în viața personală, cât și la locul de muncă. Este o vreme a revoluțiilor casnice, a ultimatumurilor față de partener și a afirmării calităților de lider în domeniul  profesional. Îi dorim succes Vărsătorului, care va înțelege că libertatea de a spune ce gândești este mai prețioasă decât imaginea în ochii celorlalți.

chip

Peștii redescoperă iubirea

Pentru Pești, anul acesta a adus multe frământări și și-au pus adesea sentimentele sub semnul întrebării. Dar a venit vremea să lămurească ce vor mai departe de la viață, să constate ce relații s-au încheiat și nu mai pot fi reparate, să aleagă, în sfârșit, drumul vindecării. Soarele în Săgetător le face însă o surpriză: în vreme ce fac „curat” printre sentimente, unii nativi vor descoperi mici emoții care mai pâlpâie în relațiile pe care le credeau stinse. Este de ajuns pentru Pești, care sunt un semn ce se încarcă ușor cu emoții, să reaprindă iubirea și să regăsească dorința de a fi cu partenerii lor.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce ar schimba iubitul tau la tine?
Incepe quiz
Ce ar schimba iubitul tau la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.