Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Soarele intră în Taur, unul dintre cele mai puternice semne din Horoscop: ce destine va schimba acest aspect astral

Otilia Geavlete

Peste câteva zile, mai exact pe 19 aprilie, Soarele va intra într-unul dintre cele mai puternice și creative semne din zodiac: Taurul. În astrologie, Soarele semnifică însăși esența ființei. individualitatea și unicitatea fiecrei persoane. Atunci când se află în Taur, Soarele vorbește despre voință, mai ales despre voința creatoare, aceea care face lucrurile să se miște și lumea să se transforme. În acest semn plin de forță, Soarele luminează miezul motivațional al personalității noastre. Totodată, Soarele în Taur vorbește despre  nevoia noastră de stabilitate, care ne face să construim în lume locuri ale protecției pentru noi și cei dragi. 

taurul

Întâlnirea dintre energia solară și forța telurică reprezentată de Taur este voință în acțiune, nevoie de sens și îndreptare către centrul ființei noastre. Dacă în Berbec Soarele este nestăvilit, plin de pasiune și impulsiv, putănd să creeze și să distrugă dintr-o simplă toană, în Taur energia sa este mult mai bine direcționată, domolită de nevoia de siguranță și confort specifică acestei zodii. Creativitatea Taurului este, mai degrabă, așezată și rațională, decât năvalnică și dezorientată. Voința Taurului este direcționată de scopuri precise, de aceea nu riscă să se risipească în zeci de lucruri mărunte. Iată de ce munca zodiilor capătă mai mult sens, iar viața lor personală intră pe făgașuri mai precise. 

Ce destine schimbă Soarele în Taur

Berbecul

Pe măsură ce Soarele se pregătește să-și încheie tranzitul prin Berbec și să treacă în semnul chibzuit al Taurului, te simți din ce în ce mai conectată cu lucurrile din jur și cu oamenii din viața ta. S-ar putea să abandonezi în sfârșit anumite vise nebunești, să accepți că în viața fiecăruia rămân și șantiere neterminate, iar acest lucru nu reprezintă un eșec. Pe măsură ce înțelegi mai profund realitatea, găsești un scop mai precis, o misiune pentru viața ta, iar acest lucru îți aduce un sentiment de împlinire. 

Taurul

Pătrunzând în semnul tău, Soarele îți aduce un sentiment de iluminare lăuntrică, te face să vezi lumea într-o manieră spiritualizată, să eliberezi energiile creatoare care trec dincolo de aspectele grosiere. S-a spus mereu despre semnul Taurului că este materialist, dornic de lux, confort și protecție și, într-o anumită măsură, este adevărat. Dar, dintre toate semnele, tu ascunzi în adâncul tău, sămânța măreției pe care Soarele o face să germineze. În perioada următoare, vei găsi puterea să iubești mai mult, să creezi lucruri mai profunde și să te dezvolți din punct de vedere spiritual.

Gemenii

Te reconectezi cu partea ta senzuală, pentru că efectul Soarelui în Taur este și acela de a scoate la suprafață ceea ce este pasional, erotic, în noi. Fiind un semn în general cerebral, ai lăsat în stand by acea parte din tine care vorbește despre plăcere,dorință și nevoia de fuziune cu o persoană de sex opusă. Dar este foarte important să găsești acel partener care te face să te simți completă, care te împlinește din toate punctele de vedere, inclusiv al vieții intime. Darul Soarelui în Taur este de a-ți regăsi feminitatea care te conduce către sufletul pereche.

Racul

Pentru tine, Soarele în Taur va aduce o schimbare subtilă, dar foarte importantă, care se va reflecta în transformarea vieții tale pe termen lung. Vei înțelege importanța ta personlă, faptul că viața ta este semnificativă și schimbă ceva în lume, îți vei da seama că meriți să fii iubită și apreciată. Vei privi în jurul tău, la toate lucrurile pe care le-ai realizat și vei înțelege cât ești de prețioasă și cât ai fost de dăruită de Divinitate. Acest simț aproape mistic al valorii personale te va însoți permanent pe drumul vieții. 

Leul

Soarele este astrul tău protector, în vreme ce Taurul este un semn oarecum opus, al energiilor profunde, ascunse, ale Pământului. În perioada care urmează vei integra anumite idei pe care le respingeai, vei înțelege că a fost nevoie de unele experiențe și suferințe, pentru a deveni ceea ce ești astăzi. S-ar putea să te împaci cu persoane cu care ai rupt legăturile și să găsești puterea să-i ierți pe cei care ți-au greșit și te-au rănit când erai mai vulnerabilă. Ceea ce este mai important, vei trece peste resentimente și dureri din relația ta de cuplu, care va deveni mai puternică după această transformare.

femeie foc

Fecioara

Taurul este un semn foarte asemănător cu tine, de aceea influența Soarelui asupra zodiei tale va fi cât se poate de puternică. Ajutorul cel mai mare pe care îl vei primi de la astrul solar este de a găsi soluții la anumite urgențe materiale și financiare, de a ieși dintr-o situație de criză. O mână întinsă din partea unor prieteni sau colaboratori te va face să simți că nu ești singură, că Universul te protejează și-și trimite emisarii să te susțină. Nu te teme să iei ceea ce ți se oferă, pentru că intențiile celor din jur față de tine sunt cât se poate de sincere și pozitive. 

Balanța

Ca și Taurul, ești condusă de senzuala Venus, de aceea există un punct comun între tine și această zodie telurică. Dragostea de tot ceea ce este frumos, de artă și obiecte estetice, de armonie și rafinament îi caracterizează pe toți favoriții zeiței frumuseții. Soarele scoate în evidență aceste tendințe ale personalității tale, astfel că în perioada următoare vei căuta echilibrul în lucrurile vizibile, în plăcerile simțurilor. Dragostea, cultura, plăcerile culinare, spiritualitatea luminoasă vor fi pe lista preferințelor tale și te vei simți întocmai ca eroina celebrei cărți ”Mănâncă, roagă-te, iubește”. 

Scorpionul

Soarele în Taur îți va aduce o viziune realiustă și pragmatică asupra vieții, un lucru de care ai nevoie, în mod deosebit, în această perioadă. Temerile tale vor începe să se împrăștie, starea ta emoțională se va stabiliza, iar legăturile cu cei din jur vor deveni mai puțin tensionate. Poate că vei discuta cu o persoană în care ai încredere, fie că este prieten, coach sau consilier personal, iar rezultatul va fi o mai mare încredere în tine și o activarea forțelor latente și a motivației de a acționa. Odată ce lucruruile vor fi puse în ordine în universul tău interior, viața de zi cu zi se va aranja de la sine, iar relațiile tale vor deveni mai armonioase. 

Săgetătorul

Prietenia va fi pe primul loc în viața ta, odată cu intrarea Soarelui în Taur. Farmecul, simțul umorului și optimismul te vor caracteriza și acest lucru îi va atrage pe oameni în mod irezistibil către tine. Vei primi numeroase telefonane și mesaje și vei deveni un fel de consilier pentru amici, dar și pentru cunoștințe mai îndepărtate. Mai mult decât atât, această stare de lucruri s-ar putea transforma într-o oportunitate financiară pentru tine. Intuiția ta poate fi folosită în mod pragmatic, în ședințe de dezvoltare personală sau în mici workshopuri pe care le poți organiza online cu persoanele care te consideră un adevărat ”guru”.

Capricornul

Și pentru tine, Taurul este un semn-frate, o zodie cu care ai foarte multe lucruri în comun, precum încăpățânarea, pragmatismul și perseverența. Soarele în Taur te va ajuta să treci de la planuri la acțiune, de la strategii la practică, transformând visele tale în realitate. Vei căpăta o claritate mai mare a gândirii și tot ceea ce îți propui să faci va fi încununat de succes. Soarele va lumina zonele de umbră ale personalității tale, făcându-te mai curajoasă și mai încrezătoare și ajutându-te să ieși din zona ta de confort, lucru esențial dacă vrei să -ți atingi țelurile mărețe. 

Vărsătorul

Te-ai simțit vreodată binecuvântată și protejată de Univers? Ei bine, Soarele în Taur îți va dezvălui toate darurile pe care le-ai primit de la viață, te va face să le înțelegi și să le apreciezi mai mult ca oricând. Fie că este vorba de profesia ta , de persoana iubită, de familie sau de pasiunile tale, vei înțelege că ești printre norocoșii destinului. Sentimentul de recunoștință pe care îl vei resimți va face minuni în jurul tău. Pentru o bună poerioadă de timp, lucrurile vor deveni stabile în viața ta, frica se va împrăștia și relațiile vor prinde putere. Este perioada optimă să-ți exersezi creativitatea și să dai viață unor noi proiecte. 

femeielumina

Peștii

Ești îndrăgostită de frumos și tocmai acest dar îl vei primi de la Soarele în Taur: te vei simți înconjurată pretutindeni de frumusețea vieții, iar inima ta va vibra de bucurie. În zilele care urmează intrării Soarelui în Taur, vei fi cu adevărat într-o stare de grație, în care nici una dintre micile neplăceri cotidiene nu te va putea scoate din calmul tău. Ve crea confort și siguranță pentru cei din jur, te vei reconecta cu persoana iubită sau, dacă ești singură, s-ar putea ca astrele să-ția ducă în cale un suflet pereche. Să nu crezi că toată lumea are parte de această stare particulară; ție îți este dăruită pentru că empatia și sensibilitatea ta fac să vibreze coardele Universului.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (11872 vizite)
  2. Meghan Markle și prințul Harry, noi dezvăluiri tulburătoare despre Familia Regală, în cel mai așteptat interviu al anului (6515 vizite)
  3. Regretata Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor, potrivit oamenilor de știință (5123 vizite)
  4. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (4550 vizite)
  5. Horoscop complet 8-14 martie: zodiile strălucesc ieșind din „umbra” lui Mercur postretrograd (4276 vizite)
  1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
  2. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.5)
  3. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
  4. Vitamina B12 poate calma probleme cu tenul și pielea uscată? Ce spun specialiștii (nota 3.8)
  5. 4 trucuri ce te ajută să ai o piele cu aspect tânăr și luminos (nota 3.3)
  1. Cinci beneficii ale consumului de șampanie (0 comentarii)
  2. Trucuri simple pentru rufe mai curate, fără pete! (0 comentarii)
  3. Nu ajungem întotdeauna să fim până la adânci bătrâneți cu iubirea vieții noastre (și asta e în regulă) (0 comentarii)
  4. Carolyn a renunțat la zahăr acum mai bine de 30 de ani și corpul ei parcă nu a mai îmbătrânit (0 comentarii)
  5. La 15 ani de la moartea Laurei Stoica, mărturisirile dureroase ale mamei ei îți sfâșie sufletul (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!