Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Solstiţiul de vară influenţează viaţa zodiilor

Joi, 21.06.2018

Fenomenul denumit solstiţiu de vară marchează începutul verii astronomice şi este momentul în care ziua este mai lungă, iar noaptea cea mai scurtă. Anul acesta, solstiţiul de vară are loc pe 21 iunie, la ora 04:24. După această dată, zilele încep să se micșoreze, fenomen care va dura până pe 21 de decembrie, când este solstiţiul de iarnă.

Această zi este cea mai lungă din an, fiind marcată de o aliniere perfectă a axei Pământului pe direcţia Soarelui. Denumirea de solstiţiu („Soarele stă”) este dată de faptul că, la data respectivă, are loc schimbarea gradientului mişcării Soarelui în raport cu declinaţiile acestuia.

luna

Ca orice fenomen astrologic, solstiţiul de vară influenţează viaţa zodiilor.

Berbec

În această perioadă se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21, Soarele va intra în zodia Racului şi va determina accentuarea chestiunilor de familie, a problemelor curente de gospodărie şi administrarea bunurilor. În aceeaşi zi, va intra şi Mercur în zodia Racului şi va permite un dialog relevant cu rudele şi membrii familiei, dar va ridica noi probleme ori va accentua premizele încurcate din ultima vreme.

Taur

Starea generală a nativilor din zodia Taur se va ameliora în această perioadă, aceştia regăsindu-şi plăcerea de a trăi, calmul şi capacitatea de a aborda cu spor orice problemă. În dimineaţa zilei de 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, se va observa o influenţă asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanţe mici şi asupra informaţiilor primite ori a ideilor exprimate în public. Aceşti nativi vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală.

Gemeni

Cei născuţi în Gemeni vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care i-au derutat în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragamtism. Încep să vină banii proveniţi din munca proprie a nativilor şi se vor marca jaloane de care trebuie să ţină cont pentru viitorul lor financiar. Va fi introdusă o notă de incapacitate de adaptare la condiţiile şi limitările momentului, făcându-i pe nativi să se cramponeze de detalii. În urma unor discuţii privitoare la salariu sau venituri, pot fi orbiţi de egoism sau de interesele de moment, care îi pot face să se blocheze.

Rac

Este posibil ca cei din zodia Rac să primească ajutor din partea unui prieten: solidaritate, susţinere morală sau materială, sfat util dat într-un moment greu sau simpla implicare într-o problemă pe care nativul nu o poate rezolva cu propriile forţe. În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în semnul lor zodiacal şi le va da energie, determinare şi capacitate de a rezista la oboseala fizică şi suprasolicitarea din ultima vreme. În aceeaşi zi va intra şi Mercur în zodia Racului ceea ce va colora cu nuanţe sentimentale, argumente emoţionale şi premize spirituale toate procesele de gândire ce vor justifica adoptarea unei atitudini sau luarea unei decizii.

Leu

Este posibil să apară un mic succes legat de exercitarea unei funcţii, a unei responsabilităţi. Intrarea Soarelui în zodia Racului va acţiona asupra lucrurilor mai puţin ştiute, pe care le vor aduce la suprafaţă pe căi delicate: telepatie, presimţire. De asemenea, Leii se vor simţi dornici să răscolească trecutul, să se întoarcă la probele materiale ale unei experienţe anterioare ca să înţeleagă mai bine contextul care le-a generat.

Fecioară

O idee bună le poate reconfigura nativilor din Fecioară într-un chip constructiv un proiect sau un demers. Vor decide în chestiuni importante pentru viaţa lor sau în care vor face alegeri inspirate. Timp de o lună va fi introdusă o notă de reticenţă ori de prudenţă faţă de prieteni. Nativii nu vor fi dispuşi să îşi arate încrederea faţă de unele cunoştinţe ori vor fi mai rezervaţi. Latura capacităţii de a se exprima, de a comunca şi de a dialoga va fi limitată şi marcată de prudenţă şi tăcere.

zodii

Balanţă

În această perioadă se întrevăd mici beneficii materiale. Nativii vor simţi energii speciale care se vor amesteca, de-a valma, cu argumente logice şi subiective, de unde şi tenta pătimaşă a reacţiilor lor. În ciuda firii lor subtile şi diplomate, Balanţele vor aborda problemele delicate cu încăpăţânare, cramponându-se de detalii şi fiind incapabili să vadă situaţia în ansamblu.

Scorpion

Scorpionii se vor agăţa de orice argument sau prilej care le permite să aplaneze un conflict, o dispută ori o controversă care-i dezavantajează. Se vor crea premisele astrale care le vor alimenta mentalul şi trupul făcându-i mai abili, mai senzitivi, mai impresionabili, dar nu uşor de păcălit sau de convins. Acest tip de funcţionare va fi în avantajul nativilor care vor fi mai puternici.

Săgetător

Se va instaura un regim de austeritate sau, măcar, de economie şi prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile. Pentru cei angajaţi în litigii, conflictele de interese se înteţesc şi ambiţia părţilor adverse atinge cote absurde, de aceea trebuie lăsaţi în pace până se calmează. În dimineaţa zilei de 21 iunie se vor accentua problemele de ordin financiar sau material. Va fi îngreunat orice dialog pe teme de bani, bunuri şi avantaje materiale. Înţelept ar fi să se evite întâlnirile şi discuţiile cu partenerii dificili, conflictuali ori cu adversarii de orice fel.

Capricorn

Nativii zodiei pot avea parte de mici bucurii de la eventualele succese ale copiilor sau de relaţii amoroase ori împăcări. Este prilej pentru plăceri, relaxare, destindere. Contextul astral poate permite deschiderea unui proces sau blocarea unor demersuri oficiale. Unii vor lua în calcul, la o analiză rapidă a situaţiei, o decizie pe care să o aibă în vedere deşi, nota generală nu este de opţiune ci, mai degrabă, de constrângere sau de alegere.

Vărsător

Se manifestă predispoziţia casnică şi dorinţa de a se bucura de plăcerile şi confortul casei. Dimineaţa zilei de 21 iunie poate aduce noutăţi, surprize, evenimente care îl iau pe nepregătite pe nativ. Vărsătorul va trebui să se resemneze şi să aştepte un moment mai degajat astral pentru a face schimbări profesionale sau salariale. Vor avea nevoie de un răstimp în care să se distreze, "să uite", să se piardă în vizite, întâlniri şi petreceri.

Peşti

Va începe o perioadă excelentă pentru cei care au meserii bazate pe valorificarea talentului, a expresivităţii artistice, a puterii de creaţie. Nativii pot fi puşi în faţa unui succes remarcabil pe această direcţie. Pot apărea discuţii între ei şi unii membri ai familiei care au opinii neclare, confuze şi subiective cu privire la feluş în care ar trebui rezolvată o problemă administrativă fără a strica relaţiile personale. Asta va fi destul de greu de pus în practică. Sfârşitul săptămânii înseamnă începutul unor noi relaţii sentimentale, aventuri şi speranţe.

Pe tine cum te afectează solstiţiul de vară?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!