Horoscop
Înapoi la

Suferinţele zodiei Berbec

Suferinţele zodiei Berbec

Ionelia Olteanu

Fiecare om trebuie să treacă, măcar o dată în viaţă, printr-o suferinţă care să îl marcheze. Aceasta este gestionată diferit în funcţie de caracterele oamenilor. În vreme ce unii întorc problema pe toate părţile şi suferă o perioadă îndelungată, alţii preferă să uite de suferinţă prin intermediul anumitor activităţi.

Astrele influenţează gradul de suferinţă al fiecărei zodii, dar se pare că există un nativ care se lasă de fiecare dată copleşit. Cei născuţi în zodia Berbec sunt cei mai afectaţi şi trec prin cele mai multe suferinţe de-a lungul vieţii.

femeie care planga si e consolata

Iată care sunt suferinţele zodiei Berbec!

Nativii născuți în zodia Berbec au anumite caracteristici care îi pun în fața unor situații dificile pe care nu le pot înfrunta de fiecare dată așa cum și-ar dori. Sunt persoane veșnic neînțelese și aproape mereu recalcitrante, ceea ce le complică relația cu cei din jur. 

În mod surprinzător, Berbecul este o zodie de foc, guvernată de Marte, planeta războaielor. Fiind extrem de imprudent, brutal și aspru în exprimare, ascunde o durere pe care ceilalți nu o vor înțelege ușor. Pe cât de dur pare, pe atât de sensibil este Berbecul și caută puritatea în fiecare persoană pe care o întâlnește. Suferă extrem de tare atunci când întâlnește ființe false, care au interese ascunse și care se folosesc de el pentru diverse scopuri. 

De fapt, asta este cea mai mare durere a lui. Se consumă foarte mult pentru că nu reușește să găsească oameni la fel de sinceri, transparenți și iubitori. Berbecul prețuiește loialitatea și consideră că nicio relație nu se poate întemeia dacă nu există încredere reciprocă și dedicare totală. Nativul este foarte curajos și îi uimește pe toți cu acțiunile sale, deși la prima vedere poate părea greu de suportat pentru că se apucă de mai multe lucruri în același timp.  

Toată lumea își dorește să aibă aproape un Berbec, datorită firii lui copilărești și a spiritului tânăr care nu îmbătrânește niciodată. Speranțele deșarte oferite nativului îl vor răni mai mult decât orice. Are tendința de a crede tot ceea ce i se spune, și asta pentru că are un suflet bun, îi place să creadă că încă mai există oameni frumoși, sinceri și adevărați. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (127)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.