Horoscop
Înapoi la

Suferințele zodiei Taur

Suferințele zodiei Taur

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Născut între 21 aprilie și 21 mai, Taurul poate fi extrem de încăpățânat atunci când vine vorba de perspectiva lui asupra vieții. Acești nativi sunt puternici fizic și mental, dar și cunoscători ai celor mai sensibile aspecte ale vieții. Au un gust deosebit atunci când vine vorba de modă și decorațiuni. Taurii au și un talent nativ în a face și a manipula banii și sunt cunoscuți pentru luxul cu care sunt capabili să se înconjoare.

Această zodie mai este cunoscută și pentru temperamentul vulcanic și pentru că poate fi destul de agresivă. Deși majoritatea persoanelor îl văd în acest mod, Taurul este o persoană generoasă, cu picioarele pe pământ și răbdătoare. În interiorul acestuia se ascunde un suflet pur, care poate fi rănit destul de ușor. Deși poate părea destul de relaxat și fericit, în adâncul sufletului se pot ascunde multe suferințe despre care nimeni nu știe.

femeie blonda

Iată care sunt suferințele zodiei Taur!

Venus este planeta care guvernează zodia Taurului, astrul ce influențează dragostea și relațiile acestui semn, dar și iubirea pentru artă și modă. Aceasta încurajează generozitatea și tacticile, însă te poate face destul de posesiv. Venus poate face o persoană stresată să fie nehotărâtă și dependentă de cei din jur. Influențele negative ale acestei planete fac ca nativii din Taur să fie destul de dependenți de colegii de muncă, de familie, de prieteni, dar și de persoana iubită. Atunci când o astfel de persoană dispare din viața lor, aceștia suferă extrem de mult.

Persoana iubită trebuie să facă tot atât de multe sacrificii pe cât fac ei. Atunci când dragostea este adevărată, aceștia sunt în stare să facă orice. De la cadouri scumpe și până la diverse sacrificii în numele iubirii, Taurii vor pune mereu persoana dragă pe primul loc. În numele iubirii și doar ca cel drag să fie fericit, sunt capabili să mute și munții din loc. Această zodie va căuta mereu doar parteneri care fac parte din aceeași categorie socială și care se vor integra cât mai bine în familia sa tradițională.

Taurul suferă foarte mult într-o relație atunci când persoana de alături nu îi înțelege nevoile și nu îi împarte senzualitatea și nevoia de a-și satisface toate simțurile. Sexul este extrem de important pentru această zodie, deoarece în acest mod se poate simți împlinit emoțional. Dacă persoana dragă nu îi oferă atenția de care are nevoie și nu îi respectă ritualul de a face dragoste, Taurul poate deveni posesiv și egoist.

cuplu pe banca

Suferințele acestui nativ nu sunt provocate doar de comportamentul partenerului, ci și de situația financiară. Depune mult efort pentru a câștiga banii de care are nevoie pentru a-și satisface toate poftele, iar atunci când nu se întâmplă acest lucru, va fi cuprins de durere și de sentimente de neputință. Taurul este o zodie responsabilă, care dorește să îi ofere familiei sale toate lucrurile de care are nevoie. Incapacitatea de a produce bani este un coșmar pentru acest nativ, la fel și un job prost plătit.

Acest semn are un ochi critic și o apreciere deosebită pentru artă. În plus, poate fi un lider excelent și o persoană care să conducă proiecte importante alături de echipa sa. Îi place să se afle în mijlocul acțiunii și să decidă pașii care trebuie urmați, însă suferă mult atunci când cineva se abate de la calea sa sau îl contrazice. Nu trebuie să superi un Taur, indiferent cât de calm ar părea. Odată ce izbucnește, toate lucrurile vor escalada spre un conflict violent.

Prietenii lui știu că este un tovarăș loial, dar care în situații stresante pur și simplu te scoate din minți. Nu îi plac oamenii falși, iar pentru acest lucru nu ai cum să nu îl adori și să nu îl respecți. Deoarece prietenia este o legătură extrem de importantă pentru ei, dezamăgirile provocate de persoanele pe care le consideră prieteni lasă urme adânci în sufletul lor.

Deși este uneori încăpățânat, gelos și posesiv, Taurul este una dintre zodiile care ne fac viața mult mai frumoasă și care mereu sunt lângă noi atunci când avem nevoie.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (207)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.