Horoscop
Înapoi la

Sunt bune doar de o iubire de o vară! 4 zodii care vor fi seduse și abandonate până în octombrie

Sunt bune doar de o iubire de o vară! 4 zodii care vor fi seduse și abandonate până în octombrie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Vara aceasta este un anotimp al ispitelor și al amăgirilor, iar riscul ca unele semne zodiacale să trăiască iluzia dragostei este foarte mare. Ieșirea lui Venus din retrograd de pe 25 iunie a fost ca o gură de aer proaspăt, setându-ne să căutăm iubirea mai asiduu ca niciodată.

Dar intențiile noastre pasionale și sincere ne pot face să cădem pradă unor seducători, care caută mai degrabă aventurile ce le confirmă talentul de a manipula suflete. Marele amăgitor al zodiacului, Uranus, își va începe mișcarea retrogradă în Taur, de pe 15 august, aducând confuzie și destabilizând rațiunea noastră, dornică să mențină controlul în dragoste.

Încă de pe 1 iulie, când Soarele se află în sextil cu Uranus, ademenitorii își vor întinde mrejele să prindă în ele victime nevinovate. Sfârșitul lui iulie o aduce pe Venus în sextil cu perfida Lilith și în cuadratură cu înșelătorul Neptun, de aceea zarurile vor fi aruncate pentru patru dintre zodii, care vor fi seduse și apoi abandonate.

suferinta

Zodii care vor fi iubite doar o vară

Gemenii

Iulie va fi pentru tine o lună dificilă, cu multe dezamăgiri, mai ales că Mercur, protectorul tău, se va afla în mișcare retrogradă până pe 12 iulie, apoi va intra în tot felul de combinații războinice cu Marte, Uranus, Neptun sau Jupiter. Nu este de mirare că vei căuta alinare în dragoste, sperând că o aventură pasională te va face să uiți de problemele tale. Dar marea problemă este aceea că te vei îndrăgosti de un bărbat care îți face multe promisiuni, dar este incompatibil cu tine, posibil din zodia Săgetătorului sau a Peștilor. Deși iubirea voastră începe ca o poveste și continuă ca un film erotic, se va sfârși ca o melodramă în luna septembrie, când Mercur va intra în semnul ocult al Scorpionului.

Leul

Ești foarte sigură pe tine și o adevărată cuceritoare de inimi, dar, de data aceasta, vei fi tu cea păcălită. Vei fi vrăjită de un bărbat dintr-o zodie de foc, ca și tine, un Berbec, un Săgetător sau chiar un Leu, iar relația dintre voi ți se va părea menită să dureze veșnic. Dar nu cunoști intențiile ascunse ale seducătorului tău, care și-a propus din start să aibă doar o aventură cu tine. Câtă vreme Soarele, protectorul tău, se află în semnul tău, între 22 iulie și 22 august, vei trăi o lună de iubire care te va consuma, asemeni unui foc care nu ține cont de nimic. Dar, odată ce Soarele va trece în semnul teluric al Fecioarei, dragostea va începe să se răceasă, iar până la începutul lui octombrie, iubitul tău îți va spune adio.

Scorpionul

Tu ești seducătoarea care va fi, de data aceasta, sedusă, atrasă într-o aventură stranie cu un bărbat pe care nu îți închipuiai niciodată că vei ajunge să-l iubești. Îl vei întâlni la un eveniment și te va intriga și incita cu aerul său rezervat și ușoara timiditate. Dar nu știi că în spatele acestei măști, stă la pândă un vânător de suflete, care vrea să te adauge printre trofeele sale. Nu îți vei da seama că mișcările sale sunt calculate, asemeni unui păianjen care își țese pânza pentru a nu-ți mai lăsa nici o ieșire. Vei trăi ca într-un vis frumos, dar sfârșitul lui septembrie, când Marte este în cuadratură cu sumbrul Saturn te va anunța că povestea s-a sfârșit, când iubitul tău nu-ți va mai răspunde la mesaje și telefoane și va dispărea, pur și simplu, din viața ta.

aventura

Capricornul

Felul tău serios și rezervat de a fi te împiedică, de obicei, să cazi pradă seducătorilor, dar, de data aceasta, vei lăsa garda jos în fața unui tip care te fascinează cu inteligența sa strălucitoare. Poate că vei bănui de la început că relația dintre voi nu va fi de durată, mai ales că începe sub semnul Lunii Pline, ce luminează în Capricorn pe data de 5 iulie. Dar nu te vei putea opune atracției pe care o exercită asupra ta, dorinței nestăvilite pe care pare s-o aibă față de tine. Relația voastră complicată va continua cu suișuri și coborâșuri până la începutul lui octombrie, când Venus va intra în semnul Fecioarei, vestindu-te că este vremea să te desprinzi de iluzia pe care ți-ai creat-o. Dacă vrei să te ferești de un astfel de deznodământ, nu te lăsa captivată de bărbații cu carismă, din zodia Gemenilor sau Scorpionului.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.