Horoscop
Înapoi la

Superfemeia din zodiac: face totul perfect!

Superfemeia din zodiac: face totul perfect!

Redactor Andreea Baluteanu

O poți invidia, o poți chiar detesta pentru că tot ce încearcă îi reușește, dar nu poți nega că femeia de mai jos e croită dintr-un alt material decât muritorii de rând! Chiar dacă nu e cea mai iubită ființă din zodiac, este una dintre puținele care se apropie tulburător de tare de perfecțiune!

Despre cine vorbim? Află cine este superfemeia din zodiac, în rândurile de mai jos!

Nativa care are puteri de Wonder Woman

Nu știm sigur în ce zodie s-a născut Wonder Woman, dar am putea paria că a fost Fecioară!

wonder woman

De ce suntem atât de sigure că femeia care le face pe toate ca la carte este născută cândva între 22 august și 22 septembrie? Pentru că Fecioara este una dintre puținele locuitoare ale zodiacului care nu doar că depune toate eforturile pentru a face totul perfect, dar îi și reușește!

Ca orice semn de pământ, Fecioara e dotată cu o consecvență aproape ieșită din comun. Dacă ești de acord, la fel ca noi, că succesul în viața e alcătuit din 1% inspirație și 99% transpirație, atunci trebuie să fii de acord că nativa noastră vedetă de azi însumează cel mai bine definiția reușitelor!

Ea nu se dă bătută, prin oricâte provocări ar trebui să treacă. Poate că la prima vedere pare că pornește încet, dar de fapt își gândește cu atenție mișcările și își plănuiește cu precizie loviturile, astfel încât să nimerească exact la țintă. Nu pleacă la drum nici prea târziu, nici prea devreme: exact atunci când trebuie.

Desigur, această hotărâre dublată de o extraordinară inteligență se regăsește și la celelalte semne de pământ, dar Fecioara nu cade nici în păcatul lentorii și dragostei pentru plăceri care caracterizează Taurul, nici în capcana ambiției nemăsurate, care ajunge să îl tragă pe Capricorn înapoi.

Dincolo de determinare și o minte strălucită, Fecioara e dotată și cu o atenție ireproșabilă. În timp ce alte semne își pierd interesul și devin ușor distrase de tentațiile de pe drum, nativa se concentrează aproape dureros la ceea ce se întâmplă în jurul ei și rămâne perfect racordată la țelurile sale. Aceste calități o ajută să fie cea mai bună și în situațiile de pericol, când își păstrează sângele rece, dar mai ales în cele de rutină, când multe zodii încep să caște și își pierd capul.

super woman

Ce o mai face o superfemeie pe nativă? Loialitatea sa! Aceasta se manifestă atât față de sine însăși, ajutând-o să rămână fidelă cauzei sale în ciuda tuturor obstacolelor și a distracțiilor de pe drum, dar și față de ceilalți. Dacă Fecioara ți-a oferit încrederea sa și te-a primit în inima sa (e adevărat, după numeroase teste, pe care sperăm că le-ai trecut), ți-ai asigurat dragostea și susținerea sa pe vecie. Desigur, cu condiția să te dovedești vrednic de ea; vorbim doar despre o Wonder Woman, nu?

Iar dacă toate aceste atuuri nu s-au dovedit concludente pentru faptul că Fecioara este Super-femeia din zodiac, să apelăm și la ultima armă: mai poți numi un semn atât de perfecționist precum ea? Nu e de mirare că se achită impecabil de orice sarcină, dat fiind faptul că are drept menire să se achite în mod ireproșabil de ea. Da, uneori această trăsătură poate deveni enervantă, dar de cele mai multe ori este demnă de admirație!

Nu în ultimul rând, și etimologic vorbind, Fecioara se înrudește cu perfecțiunea! Neprihănire, puritate, candoare și (ne repetăm, dar trebuie), perfecțiune: sunt atributele unei fecioare, în sensul ei străvechi, spiritual. Nu sunt cele mai bune argumente în sprijinul teoriei noastre?

Tu ce părere ai? Te-ai născut în zodia Super-femeii sau cunoști una dintre aceste uluitoare native?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (210)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.