Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Superfemeia din zodiac: face totul perfect!

Andreea Baluteanu

O poți invidia, o poți chiar detesta pentru că tot ce încearcă îi reușește, dar nu poți nega că femeia de mai jos e croită dintr-un alt material decât muritorii de rând! Chiar dacă nu e cea mai iubită ființă din zodiac, este una dintre puținele care se apropie tulburător de tare de perfecțiune!

Despre cine vorbim? Află cine este superfemeia din zodiac, în rândurile de mai jos!

Nativa care are puteri de Wonder Woman

Nu știm sigur în ce zodie s-a născut Wonder Woman, dar am putea paria că a fost Fecioară!

wonder woman

De ce suntem atât de sigure că femeia care le face pe toate ca la carte este născută cândva între 22 august și 22 septembrie? Pentru că Fecioara este una dintre puținele locuitoare ale zodiacului care nu doar că depune toate eforturile pentru a face totul perfect, dar îi și reușește!

Ca orice semn de pământ, Fecioara e dotată cu o consecvență aproape ieșită din comun. Dacă ești de acord, la fel ca noi, că succesul în viața e alcătuit din 1% inspirație și 99% transpirație, atunci trebuie să fii de acord că nativa noastră vedetă de azi însumează cel mai bine definiția reușitelor!

Ea nu se dă bătută, prin oricâte provocări ar trebui să treacă. Poate că la prima vedere pare că pornește încet, dar de fapt își gândește cu atenție mișcările și își plănuiește cu precizie loviturile, astfel încât să nimerească exact la țintă. Nu pleacă la drum nici prea târziu, nici prea devreme: exact atunci când trebuie.

Desigur, această hotărâre dublată de o extraordinară inteligență se regăsește și la celelalte semne de pământ, dar Fecioara nu cade nici în păcatul lentorii și dragostei pentru plăceri care caracterizează Taurul, nici în capcana ambiției nemăsurate, care ajunge să îl tragă pe Capricorn înapoi.

Dincolo de determinare și o minte strălucită, Fecioara e dotată și cu o atenție ireproșabilă. În timp ce alte semne își pierd interesul și devin ușor distrase de tentațiile de pe drum, nativa se concentrează aproape dureros la ceea ce se întâmplă în jurul ei și rămâne perfect racordată la țelurile sale. Aceste calități o ajută să fie cea mai bună și în situațiile de pericol, când își păstrează sângele rece, dar mai ales în cele de rutină, când multe zodii încep să caște și își pierd capul.

super woman

Ce o mai face o superfemeie pe nativă? Loialitatea sa! Aceasta se manifestă atât față de sine însăși, ajutând-o să rămână fidelă cauzei sale în ciuda tuturor obstacolelor și a distracțiilor de pe drum, dar și față de ceilalți. Dacă Fecioara ți-a oferit încrederea sa și te-a primit în inima sa (e adevărat, după numeroase teste, pe care sperăm că le-ai trecut), ți-ai asigurat dragostea și susținerea sa pe vecie. Desigur, cu condiția să te dovedești vrednic de ea; vorbim doar despre o Wonder Woman, nu?

Iar dacă toate aceste atuuri nu s-au dovedit concludente pentru faptul că Fecioara este Super-femeia din zodiac, să apelăm și la ultima armă: mai poți numi un semn atât de perfecționist precum ea? Nu e de mirare că se achită impecabil de orice sarcină, dat fiind faptul că are drept menire să se achite în mod ireproșabil de ea. Da, uneori această trăsătură poate deveni enervantă, dar de cele mai multe ori este demnă de admirație!

Nu în ultimul rând, și etimologic vorbind, Fecioara se înrudește cu perfecțiunea! Neprihănire, puritate, candoare și (ne repetăm, dar trebuie), perfecțiune: sunt atributele unei fecioare, în sensul ei străvechi, spiritual. Nu sunt cele mai bune argumente în sprijinul teoriei noastre?

Tu ce părere ai? Te-ai născut în zodia Super-femeii sau cunoști una dintre aceste uluitoare native?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (204)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 15 iunie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (34520 vizite)
  2. Horoscopul lunii iunie: zodiile pășesc în lumină odată cu solstițiul de vară (19945 vizite)
  3. Mai, luna de aur pentru 6 zodii: au parte de cea mai bună perioadă din viața lor (19290 vizite)
  4. Cum se pregătește Kate Middleton să devină regină (17494 vizite)
  5. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (15447 vizite)
  1. Cine a fost doamna Ghica, femeia care al cărei nume este dat acum unui cartier din București (nota 5)
  2. Cum sa faci pască fără aluat după rețeta lui Teo Trandafir (nota 4.8)
  3. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
  4. Strălucire din cap până-n picioare! Cum te poți bucura de un bronz natural și uniform tot anul (nota 4.3)
  5. Anul 2021 prilejuiește deschiderea unei noi locații Ideal, centre specializate exclusiv în epilarea laser (nota 4.3)
  1. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (0 comentarii)
  2. Andreea Marin a fost cerută în căsătorie, dar a zis NU! Cine este bărbatul celebru care a fost refuzat de Zână (0 comentarii)
  3. Ce trebuie să știi neapărat despre televizoarele inteligente (0 comentarii)
  4. Descoperă tendințele de design interior pentru 2021 (0 comentarii)
  5. Țările din Europa în care românii pot merge liniștiți în concediu în vara 2021 (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!