Horoscop
Înapoi la

Taţii din zodiac care fac copii frumoşi şi deştepţi

Violeta Ieremie

Tatăl este una dintre figurile importante din viaţa unui copil. El îi oferă exemplul masculin cu care pleacă la drum. Trăsăturile zodiacului pot prevesti din timp cum va fi ca tată un bărbat dintr-o zodie anume. Sunt taţi care ştiu să educe prin disciplină, prin critică sau să dea libertate copilului.

Iată care sunt taţii care, datorită trăsăturilor din zodiac, fac copii frumoşi şi deştepţi.

tata care se joaca cu baiatul lui

Berbec

Berbecul, în sine, este semn de foc, gata să se aventureze spre noi călătorii care să-ţi menţină atenţia trează. Acelaşi lucru îl va face şi cu copilul său căruia îi va arăta partea distractivă a vieţii. Îl va încuraja să caute partea amuzantă şi frumoasă a lucrurilor, care să dea sens vieţii.

Viaţa cu un Berbec este mereu pe drumuri, întrucât acestuia nu-i place să stea pe loc. Intrând în contact cu mediul înconjurător, copiii îşi vor dezvolta inteligenţa şi abilitatea de a-şi susţine părerile deoarece Berbecul va face tot ce-i posibil pentru a-i oferi un mediu viu copilului său.

Rac

Tatăl Rac se află pe lista cu cei mai buni taţi din zodiac. Este empatic, calm, răbdător cu copilul lui şi îi place să-l descopere. Este alături de el în cele mai importante momente din viaţă şi este mândru că este tată. Empatia îl ajută pe Rac să simtă când copilul său are nevoie de o îmbrăţişare sau de o vorbă bună şi atunci este acolo pentru el să-i dea încredere şi susţinere. Tatăl din zodia asta face din fiecare zi o sărbătoare, fapt care îl ajută pe copil să-şi dezvolte inteligenţa emoţională. Copilul creşte cu încredere în el deoarece tatăl Rac nu obişnuieşte să-şi descarce emoţiile negative asupra lui.

tata care mananca cu fetita lui

Balanţa

Bărbaţii din Balanţă sunt prin definiţie fermecători, amuzanţi, cărora le place să fie înconjuraţi de oameni. În ceea ce priveşte latura paternă, Balanţele abia aşteaptă să aibă un copil ca să fie mai mult un prieten pentru el decât un părinte. În aceste condiţii, şi copilul va creşte într-un mediu blând, cu multă afecţiune şi cu valori sănătoase de viaţă. Una dintre caracteristicile Balanţei este răbdarea, aşadar, îşi va trata copilul cu bunătate şi într-un mod corect atunci când e cazul. Îl va învăţa ce este corectitudinea şi, de asemenea, şi disciplina.

Săgetător

Bărbatul Săgetător caută întotdeauna partea bună a paharului, având o personalitate idealistă. Îşi doreşte să aibă parte de lucrurile frumoase din viaţă. Odată ce devine tată, Săgetătorul îşi ia rolul în serios şi devine responsabil pentru noua fiinţă care s-a născut. Acesta îşi va învăţa copilul să fie independent şi îl va încuraja să-şi dezvolte propriile principii şi valori după care să se ghideze în viaţă. Atitudinea prietenoasă îl face pe copil să se exprime liber şi să aibă încredere în el, cultivându-i dorinţa de a fi spirit liber.

tata care se joaca cu zmeul cu copilul

Vărsător

Bărbatul Vărsător este o fire inteligentă şi îi place compania altor persoane. Este mereu în căutarea independenţei şi e un om popular care se poate adapta uşor în diferite medii.

Este un tată sensibil care e mereu vesel şi orientat către bucuriile vieţii. Deşi este o fire independentă, de îndată ce află că va deveni tată, Vărsătorul începe să-şi organizeze viaţa astfel încât să-i facă loc copilului. Acesta va veni captivat de mintea deschisă a tatălui şi de atitudinea liberă.

Totodată, tatăl Vărsător iese din tipare şi este excentric, fiind preocupat să-i organizeze copilului un mediu educaţional în care acesta să se dezvolte într-o manieră sănătoasă. De aceea nu este exclus ca locuinţa să devină un loc mai puţin convenţional plin de obiecte şi jocuri menite să-i dezvolte inteligenţa copilului. Cu un astfel de tată, copilul va creşte într-un mediu variat unde îşi poate exprima dorinţele şi unde să înveţe tot feluri de lucruri utile.

Peşti

Bărbatul în Peşti este, prin definiţie, sensibil, ingenios şi deştept. Îi atrage pe ceilalţi tocmai datorită comportamentului tău blând şi empatic.

Bărbatul din zodia Peşti, atunci când află că va deveni tată, îşi va trezi imaginaţia despre ce înseamnă să creşti un copil. Îi creează mediul cel mai propice, plin de afecţiune, dedicându-te în totalitate noului statut, cel de tată. Peştii sunt plini de compasiune, răbdători şi decişi în ceea ce vor să facă. Cu inocenţă şi bucurie îşi vor învăţa copilul să fie atent la emoţiile lui, care este importanţa imaginaţiei şi a educaţiei. Independenţa şi propriul exemplu sunt trăsături ale tatălui în zodia Peşti pe care le va da mai departe. Astfel, crescând într-un mediu plin de afecţiune, calm, în care joaca are un rol bine definit, dezvoltarea copilului este inevitabilă.

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (35)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.