Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii noiembrie: ce îți rezervă cărțile de tarot luna aceasta, în funcție de zodie

Tarotscopul lunii noiembrie: ce îți rezervă cărțile de tarot luna aceasta, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Iată că am ajuns și în penultima lună din acest an și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce evenimente au pregătit astrele pentru noi. Luna noiembrie este ghidată de combinația energetică a Săgetătorilor și a Scorpionilor. Din câte se pare, această combinație de energii ne va ghida spre direcția corectă chiar înainte de sfârșitul anului.

Ei bine, noiembrie este luna surprizelor pentru toate semnele zodiacale. Începe cu luna nouă în Scorpion pe 4 noiembrie, ceea ce înseamnă deschidere spre aspirarea la dorințe profunde. Dacă îți dorești ceva cu ardoare, luna noua în Scorpion poate atrage în viața ta lucrurile pe care ți le dorești și pe care le aștepți de atât de mult timp.

Acesta este abia începutul, surprizele nu se termină aici! Următoarea zi, pe 5 noiembrie, Venus intră în Capricorn, ceea ce înseamnă că trebuie să fim puțin mai atenți la relațiile amoroase. Este un moment benefic să legați relații apropiate cu cei din jur, dar și cu propria persoană. Ne redescoperim pe noi atât în relațiile cu cei din jur, cât și cu noi înșine. 

Carte de tarot, Îndrăgostiții

Sursa foto: Istockphoto

De asemenea, tot în această zi aflăm că Mercur își face intrarea în Scorpion și ne vom simți mai curajoși. Vom avea tendința să purtăm conversații mai sincere și să ne deschidem față de anumite persoane.

Sfârșitul lui noiembrie vine cu o lună plină și cu eclipsă parțială de lună în zodia de pământ, Taur. Eclipsele de lună apar atunci când Soarele, Luna și Pământul sunt aliniate perfect, lăsând umbra Pământului să blocheze lumina Soarelui. Va fi un moment în care au loc schimbări mari. Ai grijă că s-ar putea să simți că scârțâie relațiile tale de acasă sau de la locul de muncă. 

Astfel, a venit momentul să descoperim ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în această lună plină de evenimente astrale ce sigur își vor pune aprenta asupra noastră, într-o formă sau alta. 

Citește și: Tarot de dragoste. Cucerește-l în funcție de cartea care îl reprezintă

BERBEC

Trei de cupe: Te așteaptă motive de bucurie și de sărbătoare luna aceasta. Urmează progrese atât în plan profesional, cât și în plan personal. Evenimentele mult aștepte de tine, încă de la începutul anului, vor avea loc la sfârșitul lunii. Nimic nu este pe gratis, tu ai muncit tot anul pentru ceea ce îți dorești. Asigură-te că ai lângă tine doar oameni care te ajută să te dezvolți și elimină-i din viața ta pe cei care nu se bucură pentru succesul tău.

Te poți aștepta la călătorii în grup sau la întâlniri cu prietenii. Va fi nevoie să ieși uneori din zona ta de confort, dar energia acestei luni îți va da putere să faci totul așa cum trebuie. Bucură-te de prezent și alege lucrurile care te fac fericit.

TAUR

Șase de spade: Vei lăsa în trecut momentele care te-au împiedicat să fii tu însuți. În această lună vei învăța să accepți că trecutul e trecut și vei putea să trăiești în prezent. Ești liber să devii cea mai bună versiune a ta! Luna noiembrie te ajută să nu mai amâni acest moment. Uneori, singura cale să mergi mai departe este să te arunci cu capul înainte și să nu te gândești prea mult înainte de a acționa. Sigur, aceasta nu este o soluție întotdeauna, dar în această lună poți face lucruri nebunești pe care nu le vei regreta.

Nu neglija sănătatea sau lucrurile personale pe care le folosești cel mai des cum ar fi mașina personală, de exemplu. Mergi și fă-ți analizele de rutină și nu uita să treci pe listă și o revizie pentru mașină dacă nu vrei să ai incidente în trafic.

GEMENI

Șapte de cupe: Viitorul strălucit este făcut dintr-o sumă de alegeri. Luna noiembrie îți oferă oportunități nenumărate pentru a-ți atinge obiectivele. Așa vei învăța să iei deciziile potrivite, ceea ce nu prea ai făcut până acum. Vei avea timp suficient să cântărești fiecare alegere. Această lună este șansa ta să te desprinzi de vechile obiceiuri și să te simți eliberat de fricile din trecut.

Dacă simți că este momentul să lași pe cineva în trecut și să rupi legătura cu cel/cea care îți face mai mult rău decât bine, nu ezita să faci această alegere. Chiar dacă vei fi trist la început, vei putea să ai o altă perspectivă asupra vieții. Luna aceasta este despre alegeri, acceptare și puterea de a merge mai departe.

RAC

Magicianul: Noiembrie chiar va fi luna magiei pentru tine! Îți vei da seama cât de mult te-ai maturizat, mai ales când vei avea parte de momente conflictuale sau tensionate. Această lună îți va aduce puterea de a te abține și de a nu-ți pierde calmul în situații limită. Vei înțelege, în sfârșit, că atunci când oamenii te tratează urât, acest lucru spune ceva despre ei, nu despre tine și nu este cazul să le plătești cu aceeași monedă.

Dacă în ultima vreme nu prea ai avut noroc în dragoste sau pe plan financiar, să știi că noiembrie vine cu noi oportunități. Te vei conecta cu oamenii pe care îi așteptai de mult în viața ta. Foarte important de reținut este faptul că binecuvântările nu vin mereu sub formă de lucruri bune. Poți primi și ceva rău care îți va oferi o lecție pe viață, ceva care îți va folosi pentru viitor.

LEU

Nebunul: Trebuie să nu te mai temi de ce vor spune alții dacă alegi ceea ce îți dorești cu adevărat. Dacă încă ai în jurul tău oameni care te judecă pentru cine ești, atunci este momentul să restrângi cercul de prieteni. Noiembrie este o perioadă de transformare pentru tine. Vei învăța să te accepți așa cum ești și să alegi cum simți, fără să ții cont de alții.

Dacă nu știi exact cu ce să începi această schimbare, fii atent în ce moment te simți mai bine și vei știi că momentele de acel gen sunt cele care merită păstrate. Fă-ți mai mult timp pentru oamenii care te scot din rutină și care îți aduc zâmbetul pe buze. Nu uita că timpul este prețios. Folosește-l înțelept!

FECIOARĂ

Forța: De mult timp auzi de la oamenii din jurul tău că ești o fire puternică și primești admirația lor pentru acest aspect. Însă în noiembrie a venit momentul să lași armura jos și să le arăți cât de sensibil ești cu adevărat. Luna aceasta trebuie să te relaxezi și să te bazezi și tu pe alții, așa cum s-au bazat ei pe tine până acum. Oamenii au momente în care ajung la capătul puterilor și sigur nu vrei să ajungi în acel punct. Oferă-ți timp pentru odihnă, nu mai face totul de unul singur. Nu îți fie teamă să îți schimbi ritmul.

Vei primi în această perioadă și veștile bune pe care le aștepți. Cu cât ești mai optimist, cu atât mai repede vei primi lucrurile bune de care ai nevoie. Lasă Universul să lucreze pentru tine și folosește-ți energia să te relaxezi și să te îngrijești mai mult.

Cărți de tarot

Sursa foto: Istockphoto

BALANȚĂ

Regina de bâte: Luna noiembrie va fi luna ta, iar totul se va învârti în jurul tău. Este timpul să devii cine vrei să fii. Vei ieși din zona de confort, dar va fi spre binele tău și vei vedea rapid rezultatele. Dacă există ceva sau cineva de care ai fost mereu interesat, așteptarea s-a încheiat și vei obține ce îți dorești. Totul stă doar în puterea ta de a face primul pas.

Luna aceasta este și un prilej să te vindeci de fricile interioare. Nu îți fie teamă să apelezi la un specialist sau să te alături unui grup care are același probleme ca tine. Discuțiile cu alte persoane pot fi benefice și te vor ajuta să te calmezi.

SCORPION

Valet de spade: Bucură-te de ultimele zile de succes pentru că vei preda ștafeta Săgetătorului la sfârșitul lunii. Vei întâmpina obstacole și vei avea parte de dificultăți. Încearcă să găsești în tine calea de ieșire din situațiile dificile, nu aștepta ajutorul celorlalți.

Nu lua lucrurile negative care apar ca pe o pedeapsă sau ca pe ceva rău. Acestea vin spre tine să te ajute să ai o nouă perspectivă asupra vieții. Este adevărat că îți plac dramele, dar a venit momentul să mai renunți la ele și să faci loc stabilității și siguranței în viața ta.

SĂGETĂTOR

As de cupe: Dacă te-ai simțit cel mai mare ghinionist anul acesta, poți sta liniștit acum, pentru că ghinionul tău s-a spart odată cu venirea lunii noiembrie. Vei fi foarte surprins de norocul care te va lovi de acum încolo, iar viața ta amoroasă va cunoaște o ascensiune memorabilă.

Noi pasiuni se vor aprinde și noi începuturi vor apărea la fiecare pas. Îți poți extinde afacerile și pot crește veniturile. Nu îți fie teamă să investești și vei fi răsplătit peste măsură în această lună.

CAPRICORN

Regina de spade: Luna aceasta este momentul pentru aprofundarea nivelului de intimitate. Vei intra în contact cu tot felul de lucruri noi, atât plăcute, cât și neplăcute. Nu te concentra doar pe încercarea de a te proteja de ce nu îți face plăcere. Lasă garda jos ca să experimentezi lucruri noi de care nu o să îți pară rău și dă-i voie vieții să îți ofere tot ce are de oferit.

Nu uita cât ești de puternic și dă-ți voie să fii fericit. Urmează-ți visele și ai încredere că există o cale în care vechiul se poate îmbina cu noul și poți fi în siguranță oricum. Nu-ți fie teamă să încerci!

VĂRSĂTOR

Marele preot: Este a doua oară anul acesta când îți apare în tarotscop această carte. Poate fi un semn care indică faptul că nu ai luat prea în serios anumite lucruri. În această lună, o relație poate deveni mai serioasă, indiferent cât de tare de opui ideii de căsătorie tradițională.

E posibil să te aștepte o nuntă sau să îți faci o relație dacă ai stat singur multă vreme. Nu trebuie să te opui cu vehemență unui lucru care te va face cu adevărat fericit. Deschide-ți inima! De asemenea, s-ar putea să ai nevoie de o pauză energetică de la opiniile celorlalți.

PEȘTI

Doi de bâte: Noiembrie îți va arăta că uneori trebuie să renunți la trecut ca să te poți bucura de viitor. Ceea ce ai trăit te-a făcut să devii persoana de astăzi, dar nu este cazul să mai fii nostalgic. Dacă îți vin în minte amintiri din anii trecuți, adu-ți aminte de ce te-ai despărțit de acei oameni, de ce ai părăsit acele locuri și mergi mai departe. Dacă te-ai gândit la o persoană dragă care a murit, să știi că ea vrea să fii fericit și să te eliberezi, te încurajează să mergi mai departe.

Se anunță oportunități profesionale, dar nu te cufunda în muncă. Fii tu însuți și înconjoară-te de oamenii potriviți. Aspiră spre noi culmi, nu rămâne ancorat în trecut. Noiembrie este luna care te ajută să treci la alt nivel.

Indiferent de zodia în care te afli, trebuie să știi că noiembrie este o lună bună pentru fiecare în parte și nu ai de ce să te temi. Trăiește prezentul și bucură-te de el! Gândește-te la viitor și amintește-ți de trecut doar dacă vrei să iei o lecție pe care ai învățat-o cândva. Lucruri bune se arată la orizont pentru toată lumea. Optimismul și schimbarea în bine sunt cele două constante ale acestei luni!

Citește și: Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual

Surse articol: GlamourRo-tarot

Sursa foto principală: Istockphoto

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.